• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك! چگونه ميشه در گلد ماين نام نويسي كرد؟

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه

چگونه ميشه در سايت www.goldmineint.com نام نويسي كرد؟ خواهش ميكنم روش نام نويسي رو بطور كامل به من ياد بديد

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Nationalist :
درود بر همه

چگونه ميشه در سايت www.goldmineint.com نام نويسي كرد؟ خواهش ميكنم روش نام نويسي رو بطور كامل به من ياد بديد

ابتدا بايد ايكارت تهيه كنيد سپس ثبت نام كنيد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از moonomid :
ابتدا بايد ايكارت تهيه كنيد سپس ثبت نام كنيد
ايكارت رو چطوري بخريم
وبيشتر توضيح بده

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نگاه کنید شما یه بالا سری دارید که اونم بالاسری هایی داره شما فقط بالاسریتونو انتخاب کنید
بعد ایکارت رو میتونید بخرید
اگه خواستی من خودم بهت ایکارت میدم علاوه بر اون از پشتیبانی ما برخوردار میشین یعنی یه طرفت رو من پر میکنم
برا اطلاعات بیشتر میتونی با من تماس بگیری تا من ترتیب یه جلسه پزنت رو برات بدم اونجا همه چی رو برات قشنگ توضیح میدن
;)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام

شما مبلغ مورد نظر را به حساب ما واريز مي كنيد سپس ما همان روز ايكارت را در اختيار شما

قرار ميديم. ببينيد هر ايكارت يك user , pass داره كه ما انرا براي شما ارسال مي كنيم وشما همان روز

وارد گلدماين مي شويد . به همين راحتي

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Nationalist :
درود بر همه

متاسفانه سايت ما سرورش خراب شده و تا چند ساعت ديگه درست مي شه !

اموزش كامل ثبت نام در سايت هست مي توني ببيني وقتي درست شد:

http://www.gold-mine-int.com/SignUp01.html

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Nationalist :
درود بر همه

داريوش جان مسنجر پي ام بده رديف ميكنم واست! :)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
بابا به خدا اين همه ساپورت ساپورت مي كنن كشكه !

سر منم با اين حرفها كلاه رفته كه تو گلدماين ثبت نام كردم و حالا دارم اكانت ام رو مي فروشم.

خود داني. يه كاتالوگ و راهنماي فارسي هم واسه من فرستادن.

منم حدود 12 تومن خرج تبليغات كردم. ولي هيچ سودي نگرفتم. از من به شما نصيحت. اينا همش كشكه و

دروغ محض. اگه راست بود من جايگاهم رو نمي فروختم. !!!! :eek:

سر منم كلاه رفته. گلدماين رو بي خيالش بابا. اگه باور نداري امتحانش ضرري نداره. 53 تومن ات رو بينداز دور

و عضو گلدماين شو.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از neo2 :
بابا به خدا اين همه ساپورت ساپورت مي كنن كشكه !

سر منم با اين حرفها كلاه رفته كه تو گلدماين ثبت نام كردم و حالا دارم اكانت ام رو مي فروشم.

خود داني. يه كاتالوگ و راهنماي فارسي هم واسه من فرستادن.

منم حدود 12 تومن خرج تبليغات كردم. ولي هيچ سودي نگرفتم. از من به شما نصيحت. اينا همش كشكه و

دروغ محض. اگه راست بود من جايگاهم رو نمي فروختم. !!!! :eek:

سر منم كلاه رفته. گلدماين رو بي خيالش بابا. اگه باور نداري امتحانش ضرري نداره. 53 تومن ات رو بينداز دور

و عضو گلدماين شو.
با سلام خدمت شما دوست عزيز

من حرف شما را قبول دارم كه بعضي ها مي گويند پشتيباني مي كنند و نمي كنند

اما من كه از طرف روزبه كه پشتيباني مي شم اما شما را نميدونم

پس براي انتخاب بالاسري خوب دقت كنيد

hamidx007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
age mikhay dar goldmine esm benevisi be id "hamid_x007" dar mesenger baraye man off bezarid
man az tarighe khodam shoma ro ozv mikonam :shades:

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يك جايگاه 600 به 6 دارم و مي خوام تضميني به يك فرد فعال بفروشم . تضمينش هم اينه كه اگه به اين دستش برسه من نصف پولو بهش برميگردونم . قيمتش يك مليون و صد هزار تومنه . البته به افراد فعال تخفيف هم مي دم :cool: هر كي خواست به من ميل بزنه
[email protected]

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش جايگاههاي يك دست تضمين شده به گونه اي كه هيچ گاه به دست ديگرتون نرسين
[email protected]
[email protected]
جايگاه 60 دلاري 600 به 6 يك مليون و صد هزار تومان ( به افراد فعال تخفيف هم مي ديم ) ساپورت كامل ( آموزش ، جزوات فارسي ، كاتالوگ انگليسي ، سي دي آموزشي رايگان )
[email protected]
[email protected]
جايگاه صفر به صفر بهتون ميدم 50 دلار و به ازاي هر تعادل 30 كه 300 دلار از شركت ميگيرين منم 60 دلار پورسانت مي دم
[email protected]
[email protected]
هر كي مي تونه خوب كار كنه بياد تو گروه ما ساپورت كاملش مي كنيم . تازه ايكارت ارزونتر از همه جاي ايران ميدم 53500 تومان ( به كساني كه تو گروه من باشند )
[email protected]
[email protected]
براي كساني كه تو گروه ما نيستند جزوات و سي دي هم فروخته مي شود براي افزايش اطلاعات دوستان
[email protected]
[email protected]

goldirangmi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه ميشه در سايت www.goldmineint.com نام نويسي كرد؟ خواهش ميكنم روش نام نويسي رو بطور كامل به من ياد بدي
براي آموزش گلدماين و ثبت نام از وبلاگ من بازديد كنيد و با من تماس بگيريد . :lol:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بابا حال داري

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
خدمت دوستان عزيزي كه از اين سيستم ناراضي هستن بايد عرض كنم كه:
اول اينكه گلد ماين مثل هيچ سيستمي كه شما تا به حال ديد نيست و نمي تونه باشه ...اين سيستم كلي تجربه و تجزيه و تحليل پشتشه اونم توسط تيم مهندسي و كاملا حرفه اي كه نميشه هيچ مشكلي رو در كارشون ديد و اي سيستم ثروت كه نميشه گفت ولي امكاناتي رو به كساني داده كه اصلا تو خواب هم همچين زندگي رو براي خودشون نميديدن!
كارش صد شرف داره با اين سيستم هاي پيش پا افتاده و تبليغاتي.شما رييس خوتون هستين و در كنار كاري كه ميكنيد اين كار رو هم داريد و هر موقع كه بخواهيد كار ميكنيد.من خودم چند ماه هست كه وارد سيستم شدم و تا به حال 1 مليون بيشتر برداشت كردم البته ليدر ها ترجيح ميدن كه ارقامشون مخفي بمونه! اماچندين برابر 53 هزار تومن رو بدست آوردم...
اين خدمت كساني كه ميگن اين سيستم پولت رو چه طوري بهت ميده!!!
دوم اينكه شما يك شعار مهم رو هميشه در اين سيستم بايد به خاطر داشته باشي...و همون چيزي هست كه در ولكام لتر اعضا وسط صفحه با خط درشت نوشته شده و اونم چيزي نيست جز:
"My success depends on my own efforts"​
فكر ميكنم معنيش رو ميدونيد...ديگه...!!!
اين آدمي كه ميگه من چند ماهه كه وارد شدم فكر كنم بهش گفتن تو برو شماره
حسابت رو بده شركت هر ماه خودش يه چيزي ميريزه به حسابت...آخه عزيزم پول در آوردن مگه بدون سعي و تلاش ممكنه؟؟؟خيلي ببخشيد دزدي هم بودن دوندگي نميشه...حالا اين كار مطابق با عرف جامعه به اين خوبي والا به خدا به نظر من كه كفر نعمته!!!ميگن روي زمين پر طلاست فقط بايد زرنگ باشي دولا بشي و برشون داري...حالا شما زحمت خم شدن رو هم به خودت نميخواي بدي و توقع بي ورد داري!!!
در ضمن اين اين سيستم نه ماتريس هست و نه هر چيزي ديگه اي كه شما فكر ميكنيد...اولين كسي كه اين سيستم رو اگر اشتباه نكنم خيام پايه ريزي كرده و سيستم درختي هست و يك دور كامل نداره!!!
در مورد ساپورت از طرف بالاي...من كه خودم واقعا به زير دستيهام كامل ميرسم!!! و هر هفته جلسه ليدر ها رو با دوستان هماهنگ ميكنيم و دور هم جمع ميشيم و هم خوش ميگذرونيم و هم در مورد كار صحبت ميكنيم
و ما كاملا زير گروهامون رو چه از لحاظ آموزش و كاتلوگ و چه از لحاظ همفكري ساپورت صد در صد ميكنيم...شما اگر بتوني يه بالنس 20 به 20 بزني البته با آموزش و ساپورت مطمئن باش رله هست.
در مورد اين سايت هاي هم كه با نام هاي مختلف ولي شبيه دومن گلدماين اينترنشنال هستن و دارن كار ميكنن با عرض شرمندگي و معذرت به دارندگان سايت ها بايد بگم كه من هيچ كدومشون رو ترجيح نميدم...قبول كنيد كه تبليغ زيادي روي يك موضوع جواب منفي ميده و مخصوصا در اين جامعه...
در مورد خريد و فروش اي دي ها...بايد بگم كه اگر شما يك اي دي و به اصطلاح يك جايگاه از يك نفر بخردي...و خوب روش كار كني و بالانس خوبي داشته باشيد...نفري كه فروشنده بوده و اين اي دي رو از اول خودش ثبت كرده و مشخصات خودش رو دقيق و كامل وارد كرده باشه ميتونه يك كپي از شناسنامه خودش براي شركت بفرسته و يوزر و پس و ايمل و كلا مشخصات رو تغيير بده و شما كه جايگاه رو خريده بودي عمرا دستت به جاي بند نيست!!!!!
خلاصه اين همه نوشتم به خاطر اينكه بگم گلد ماين مثل سيستماي قبلي ديگه كه اومدن و رفتن و يا هنوز دارن كار ميكنن نيست و توي زندگي بايد براي رسيدن به يه سري چيز ها ريسك كني...مهمترين چيزي كه جوون هاي اين دوره ميخوان پوله و براي به دست آوردنش بايد ريسك كني...ما كه كار كرديم و چندين برابرش بعلاوه سكه هاش رو گير آورديم شما هم اگر ميخوان پس...سعي كن!!!

بالا