كمك!

شروع موضوع توسط سيلوستر ‏8 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من كد زير رو در يك فايل php نوشتم و روي هاستم upload كردم
    کد:
    <html>
    <?php
    $conn=mysql_connect("ftp://armaneirani.com","armaneirani.com","*****") or
              die(\"Could not connect;\".mysql_error());
    <?mysql_close($Conn);?>
    ?>
    <html>
    موقع اجرا اين ارور رو ميده:
    Parse error: parse error in D:\Domains\armaneirani.com\wwwroot\a.php on line 7
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    آخه با آدرس ftp که به mysql وصل نمیشن. یا باید بنویسی مثلا www.armaneirani.com یا اگر روی سرور خودته باید بنویسی localhost
    در ضمن من الان دیدم که اصلا نظم کد php ریخته بهم.
     
  3. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    ببینم حال این که وگفتی یعنی چه؟ اصلا میخواستی با این کد چیکار کن؟
    میخواستی به ftp وصل بشه؟ میخواستی به mysql وسل بشی؟:D
    چیکار میخواستی بکنی؟
     
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    سعی کن اینجوری کار کنی
    یه فایل بیساز مثلا با اسم db.php و کدهای مربوط به ارتباط دیتابیس رو توش بزار

    PHP:
    <?php
    $host
    ="localhost";
    $user="your_username";
    $password="your_password";
    $database="db_name";
    mysql_connect($host,$user,$password);
    @
    mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
    ?>
    و هر جا لازمش داشتی فقط با یه Include می تونی ازش استفاده کنی که هم حجم برنامت کم می شه و هم اگه یه چیزی بخوای عوض کنی دیگه راحت میشی

    PHP:
    include("includes/db.php");
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    اون ارور هم واسه اینه که 2 تا ؟> رو تو هم گزاشتی
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خوب معمومه اجرا نمیشه به این کد توجه کنید:
    PHP:
    <?php
    $conn
    =mysql_connect("ftp://armaneirani.com","armaneirani.com","*****") or
              die(\
    "Could not connect;\".mysql_error());
    <?mysql_close(
    $Conn);?>
    ?>
    3 تا اشتباه تابلو داره
    1- با ftp نمیشه به mysql وصل شد
    2- چرا تو خط سوم قبل از " (کوتیشن) اسلش (\) گذاشتی؟؟؟؟!!!!
    3- توی پی اچ پی نمیشه دوباره پی اچ پی نوشت!!! خط چهارم!
    این تقریبا درستشه:
    PHP:
    <?php
    $conn 
    mysql_connect("localhost","armaneirani.com","*****") or // اینجا تصحیح شد!
              
    die("Could not connect!" mysql_error()); // اینجا تصحیح شد
    mysql_close($Conn); // اینجا تصحیح شد!!!!
    ?>
     
  7. footbal
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ناراحت نشی ها خیلی بد کد نوشتی!
     
  9. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    فکر کنم بد کپی کرده... [​IMG]
     
  10. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    مثله اينكه يادم رفته بود بگم من اصلا كارم اين نيست و تو اين كار تازه كار هستم و اين اولين كد php هست كه مينويسم(يا بهتر بگم كپي ميكنم)
    فقط ميخواستم ببينم ميتونم به mysql وصل بشم يا نه.
    برم 10 تا غلطي كه تو اين 2خط برنامه داشتم درست كنم ببينم چي ميشه.
    واقعا باورم نميشه كه تو انجمن اين سايت به اين سرعت به سؤالاتم جواب داده بشه واقعا لذت بردم از همگي ممنونم!
     
  11. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    کم کم تفاوت پی تی را درک میکن! پی تی چیز دیگه ایه!
     
  12. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    من كدها رو به صورت زير تصحيح كردم:
    کد:
    <html>
    <?php 
    $conn = mysql_connect("www.armaneirani.com","armaneirani.com","*****") or
              die("Could not connect!" . mysql_error());
    mysql_close($Conn); 
    ?> 
    <html>
    ولي نميتونه كانكت بشه اين ارور رو ميده
    کد:
    Could not connect!Can't connect to MySQL server on 'www.armaneirani.com' (10061)
    البته قسمت اول ارور مربوط به خود كده(چقدر من باهوشم)
     
  13. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    به جای اون آدرس بنویس localhost در ضمن مطمئن باش اون username و password رو درست نوشتی!
    موفق باشی
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    local host هم نوشتم اما بازم همون ارور رو داد.
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین:
    PHP:
    <html>
    <?php 
    $conn 
    mysql_connect("localhost","farsinew_sallar","farsinew_*******") or
              die(
    "Could not connect!" mysql_error());
    mysql_close($Conn); 
    ?> 
    <html>
     
  17. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    خوب من هم همون رو نوشتم ولي بازم ارور داد فقط تو ارور به جاي www.Armaneirani.com نوشت local host.
    خدا كنه!
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    لوکال هاست رو باید پشت سر هم بنویسی : localhost نه local host
     
  19. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    بازم نشد:
    کد:
    Could not connect!Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
    ديگه دارم ديوونه ميشم!
     
  20. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اصلا سرورت mysql داره؟!
    یه برنامه که از mysql استفاده میکنه روی سرور نصب کن ببین کار میکنه یا نه
     
  21. سيلوستر

    سيلوستر کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0
    آقا اول بگين My SQL با MySQL و sql server با MS-SQL Server فرق داره ؟
    چون من به جايي كه هاست رو خريدم ايميل زدم اونا گفتن شما هاست 10 مگابايتي خريدي و هاست 10 مگابايتي MySQL و MS-SQL Serve رو ساپورت نمي كنه و sql server و My SQL رو ساپورت ميكنه و اگه بخواين از اون امكانات استفاده كنيد بايد هاستتون رو به 20 مگابايتي upgrade كنيد.
    اگه اينا با هم فرق نمي كنه پس من اشتباه متوجه منظورشون شدم.
    اينا امكانات برنامه نويسي هاستمه :

    ASP Support = yes
    ASP.Net Support = yes
    PHP Support = yes
    Perl Support = yes
    MySQL = no
    MS-SQL Server 2000 = no
    Microsoft Access = yes
    ODBC DSN = 1
    CGI-BIN Account = yes
    FrontPage Extensions 2002 = yes

    با اينا ميشه ديتابيس ساخت يا بهتر بگم سيستم ثبت نام راه انداخت؟
     
  22. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    خوب شما فقط می تونی از دیتا بیس MS Access می تونی استفاده کنی که زیاد جالب نیست

    یا هاستت رو عوض کن یا آپگرید کن

    mysql و msql دو تاش هم دیتا بیس سرور هستند و ms sql ماله شرکت مایکروسافت که پولی هم هست و البته اینکه Mysql با اینکه مجانی هستند ولی از Mssql سریعتر کار می کنه و رو بیشتره هاست ها هم پیدا میشه و بیشتره برنامه ها هم این رو ساپورت می کنن
     
zarpopخرید بک لینک