منتخب بازارچه

كمك

nokhodi

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2005
نوشته‌ها
88
لایک‌ها
0
محل سکونت
یه جای نزدیک
سلام دوستان ، حالتون خوبه
من يه پروژه دارم،مربوط به برنامه نويسي vb
خواهش ميكنم اگه بلدين جواب بدين:
پروژه اين جوري:يه textboxداريم وقتي توش عدد وارد مي كنيم با يه command اون اعداد رو saveميكنيم البته تو clibbor
بعد وقتي يه cammand ديگه رو ميزنيم بايد نمودار اون اعداد رو در excelرسم كنه
همچنين با فشردن يهcammand ديگه اون نمودار رو در يه درايو به دلخواه save كنه:D
همين بود ، خيلي ساده است
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
7,527
لایک‌ها
1,711
سن
37
محل سکونت
یه خورده اونورتر
خوفی نخودی؟
عدد رو با این دستور میشه ریخت توی کلیپ بورد:
کد:
Private Sub Command1_Click()
Clipboard.SetText Text1.Text
End Sub
منظورت از نمودار یک عدد چیه؟ مگه میشه برای یک عدد نمودار ساخت؟ %}
 

nokhodi

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2005
نوشته‌ها
88
لایک‌ها
0
محل سکونت
یه جای نزدیک
دوباره سیلام
ببین بزار واضح تر بگم
مثلا 5 عدد در text نوشته بشه بعد اون 5 عدد بشن اعداد نمودار ما در برنامه اکسل

یه سوال دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که
در یه txt یه شماره دریافت کنه و از طریق مودم کنکت شه به اون شماره
میسی ممنون
منتظرمـــــــــــــــــــــــا:)
بابای
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
7,527
لایک‌ها
1,711
سن
37
محل سکونت
یه خورده اونورتر
دوباره سیلام
ببین بزار واضح تر بگم
مثلا 5 عدد در text نوشته بشه بعد اون 5 عدد بشن اعداد نمودار ما در برنامه اکسل

یه سوال دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که
در یه txt یه شماره دریافت کنه و از طریق مودم کنکت شه به اون شماره
میسی ممنون
منتظرمـــــــــــــــــــــــا:)
بابای
بیا اینارو ببین اگر توضیح خواست بگو: :)
http://persianstorage.persiangig.com/vb/nokhod.zip
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
7,527
لایک‌ها
1,711
سن
37
محل سکونت
یه خورده اونورتر
بالا