كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

شروع موضوع توسط ali ‏23 آگوست 2003 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    من یه مشکل اساسی تو یکی از مرحله های این بازی دارم . اگه کسی هست که وارد هست بپرسم ...
     
    salamatism و Malware از این نوشته تشکر کرده اند.
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Mafia

    Mafia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2003
    نوشته ها:
    172
    تشکر شده:
    5
    پسر خالم تمومش كرده ! بپرس تا فردا بهت بگم ! :arrow: :arrow:
     
  4. mammad

    mammad مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2003
    نوشته ها:
    850
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    NoWhere Abad
    من كه وارد نيستم!
     
  5. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  6. masood007

    masood007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    با اجازه همگي من توي امتحانات ترم اخر سال سوم راهنمايي تمومش كردم . هر كس سوالي داره اينجا بنويسش تا جوابش را بدم
     
  7. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  8. mohsen1986

    mohsen1986 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    من هم اين بازي رو بدون رمز تموم كردم هر كس كمك ميخواد بگه.
     
  9. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    اقا منم توي يكي از مرحله هاش گير كردم بذار ببينم كدوم مرحله بود اهان مرحله اول ............. از شوخي گذشته اگر وارديد از اول توضيح بديد چيكار كنيم از اول هم اي كيو بازيمون كم بود شما به بزرگواري خودتون ببخشيد
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    اقا چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  11. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    در اين مرحله از بازي IGI مشکل دارم تصوير مربوطه رو هم گذاشتم ببنيد مرحله است که يک زن هم هست و جريان يک بمب هست که ما وقتي به قسمتي مي رسيم که زن بايد عمليات انجام دهد بازي تمام مي شود و همه چيز به اول بازي بر مي گردد لطفا راهنمايي کنيد :

    [​IMG]

    با تشکر
    ادمين شيراز آي تي
     
  12. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,847
    تشکر شده:
    424
    محل سکونت:
    My House
    این همون مرحله آخرشه دیگه درسته؟ یا همون مرحله 14.
    کدوم قسمتش زنه عملیات انجام میده؟
    بگو تا کجا پیش رفتی.
     
  13. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    و تشکر از شما دوست عزيز
    خوب من اين مرحله رو انجام دادم تا يه جايي هست که يه زن مي ياد با اسلحه و من اون رو کشتم بعد يه زن هم هست که نشسته و داره به يک دستگاه ور مي ره و من نمي دونم بايد چيکار کنم و بعد افراد دشمن هم مي يان که بايد بکشمشون و بعد هم بازي بر مي گرده به عقب
    بايد چيکار کرد؟؟
    با تشکر
    ادمين شيراز آي تي
     
  14. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,847
    تشکر شده:
    424
    محل سکونت:
    My House
    تا جایی که من یادمه کنترل بازی به دست اون زنه نمیفته.
    این همونیه که تو کل بازی پای یه کامپیوتر نشسته و دستورات رو میده.
    اینجا فکر میکنم باید دو تا بمب رو خنثی کنه و شما باید ازش محافظت کنی یعنی باید همه آدمایی که میان رو بکشی. باید همه جا رو خوب نگاه کنی و نذاری کسی بهش نزدیک بشه تا وقتی که نیروهای کمکی برسن. در ضمن به چیزایی که اون بالا مینویسه خوب دقت کن هر وقت کلمه i'm hit رو دیدی مطمئناً یکی بهش شلیک کرده و داره میمیره که نباید بذاری این اتفاق بیفته.
    اگه بازیت کامل باشه و چند بازی تو یه cd نباشه آخرش یه انیمیشن نشون میده.
     
  15. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,847
    تشکر شده:
    424
    محل سکونت:
    My House
    راستی اینی که میگی بازی برمیگرده به عقب یعنی کجا؟
     
  16. nima_kurd3

    nima_kurd3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم یه error میده و اجرا نمیشه:
    d3dx9_26.dll not found
    البته میدونم که از directx هست ولی نمی دونم چطور حل میشه؟؟
     
  17. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    ورژن directx که الان نصب هست چیه ؟
     
  18. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    آقا منم امروز این بازی رو خریدم ونصب کردم . دقیقا همین خطا رو میده .

    راستی از کجا میشه فهمید الان ورزن directx روی ویندوزمون چنده ؟
    من که تو نصب ازم نپرسید که dirctx رو آپدیت کنم یا نه .ولی بعد ازینکه واسه اجرای بازی این خطا رو داد خودم از روی سی دی اونو نصب کردم . موقع نصب یه مکثی میکنه وبعد(بدون اینکه کپی شدن فایلی نمایش داده بشه) بلافاصله مینویسه نصب با موفقیت انجام شد .
    بنظر شما این ماله اینه که قبلا directx 9.0cروی ویندوز نصب بوده یا اینکه تو نصب کردن اشکال داره ؟؟

    خواهشن زودتر جواب بدین چون تا فردا بیشتر پای کامپیوتر نیستم . بد جوری تو کف موندم :( :wacko: :wacko:
     
  19. nima_kurd3

    nima_kurd3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    آقا این directx درست شد ولی الان یه مشکل دیگه هست اونم اینکه وقتی روی آیکون روی دسکتاپ کلیک می کنم عکس need for speed میاد و بعدشم می نویسه:
    please insert the correct cd-rom,select ok and restart application
    برای حل مشکل directx برو توی درایو مجازیت که image رو باهاش mount کردی .برو تو شاخه ی directx و همه ی فایلهاشو extract کن تو \windows\system32 .


    لطفا یکی به ما کمک کنه!
     
  20. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    351
    تشکر شده:
    8
    شما ایمیج دیسک اول رو با daemon tools 4.0 رویه درایو مجازی مونت کنید و سپس SafeDisc 4 Hider رو اجرا کن و گزینه hide رو انتخاب کن. بعد بازی رو اجرا کن.
    اطلاعات بیشتر -> http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=460505&postcount=58
     
  21. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    تو شاخه directx نه تا فایل فشرده هست .فقط فایل فشرده directx رو extract کنم اونجا یا اینکه تمام فایلهای فشرده رو ؟
    راستی موقع overwrite کردن یه سری از فایلهاش میگه اینها الان درحال استفاده هستند و اونها روOverwrite نمیکنه . من بیخیال این سری فایلها شم .یا اینکه راه حلی داره ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی