آژانس هواپیماییexchanging

كم دردسر ترين روش براي بيرون در آوردن المنت هاي روي برد

شروع موضوع توسط amd>intel ‏24 آگوست 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    من ميخوام با كمترين صدمه به برد و كمترين زمان مثلهاي خازنهاي بردهاي قديمي روي بردهاي جديد هويه كنم . ميخوام بدونم بدون سوختن PCB و مشكلات ديگه چه ميشه كرد . لطفا ترجيحا با عكس يا حضوري كسي بهم ياد بدهد در حد توانم از شرمندگيش در ميام . ممنون
     
  2. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    باید یک قلع کش بگیری امید جان !!!

    چون اگه زیاد ور بری سیم مسی تو قلع حل میشه و یا خود خازن هم به هوا میره

    خاستی میتونم بهت بدم
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    قلع كش رو ميدونم . هويه كه خوب بتونه پايه رو داغ كنه پيدا كنه نديدم
     
  4. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    اگه قطعاتتون اس ام دی نباشن که با همین قلع کش به راحتی میشه انجام داد . با هویه معمولی .
    بعضی مواقع بر روی بردهای خیلی قدیمی و پایه قطعات درشت مثلا پایه خارن 1000 یا 2000 لحیم کدر رنگ می بینی که هرچقدر هویه رو می زاری ذوب نمیشه . اینجور وقتها نوک هویه رو بذار روش و سیم لحیم بهش نزدیک کن تا لحیم جدید هم روش بشینه . بعد لحیم جدید و قدیم با هم ذوب میشن و راحت با قلع کش میشه درش آورد .:)

    ما که قلع کش نداریم ، لوله خودکار بیک می کنیم تو دهنمون . قلع که ذوب شد یک فوت خفن می کنیم روی قلعها و همه چی تمیز تمیز میشه . منتها مهارت می خاد :D و روی پایه آی سی جواب نمیده .:happy:
     
  5. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    ic رو که بیخیال !! نمیشه درست لحیم کرد ! چه برسه بخاهی درش بیاری !!

    به جای این کار بهتره یک سیم رشته ای رو کامل روغنی کنه بعد کمی لحیم بهش بزنه

    بزاره جای که میخاد لحیم کنه اینطوری لحیم قبلی به سیم میچسبه و خودش بلند میشه

    یادش سبز!! خوب بود میگفتی بکشه تو !![​IMG]

    حتما هویه کثیف بوده
     
  6. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    آره . با سیم شیلد . اینم یکی از روشهای قلع جمع کنیه . در حد لوله خودکار :lol:
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    كسي هست كه حضوري كمك كند. يك دنيا ممنونش ميشم. چون برام خيلي مهمه
     
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شايد بشه راهنمائي يا كمكي به من كرد چون برام مهمه
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بيشتر براي راه انداختن خيلي از مشتريان هم هيست مخصوصا تعويض خازن
     
  10. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    در تکمیل صحبتهای دوستان - آی سی کش (بر وزن نفس کِش!) هم داریم.

    همون هویه معمولی هست که سرش یک قطعه فلزی نصب میشه (اندازه های مختلف داره) حتی برای آی سی های smd که چهار طرف پایه دارن. این تعمیرکارهای رسیور همشون دارن البته تعمیرکارهای واقعی.
     
  11. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام عزیز
    آی سی کش دیده بودیم ولی نه این مدلی حفن که شما میگین
    باید چیز جالبی باشه
    اسمی چیزی ازش ندارین سرچ کنیم عکشو ببینیم ؟ یا اگه خودتون عکس دارین ازش محبت کنین .
    قیمت چنده ؟
    چجوری آی سی 4 طرف اس ام دی رو می کشه بیرون ؟:blink::wacko:
    lol
     
  12. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    http://www.goot.co.jp/ENGLISH/catalog/INDUSTRIAL/DI_FD_FQ/DI_FD_FQ.html
    [​IMG]



    سرهویه برای آی سی های دو ردیفه
    [​IMG]


    سرهویه برای آی سی های smd چهار طرفه (همین نوعی هست که گفتم تعمیرکارهای رسیور دارن)
    [​IMG]



    ست سرهویه برای انواع المانهای smd (از ersa جان!)
    [​IMG]



    اینهم یک ورژن دیگه (هوای داغ)
    [​IMG]

    طرز کارش
    [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    در مورد قیمتهاش میتونین صفحه اصلی که ست ارسا رو از اون گذاشتم ببینین. 280 یورو !! http://www.printtec.nl/toolsmart/enter.html?lang=nl&target=d214.html

    دقت کنین که این فقط قیمت سرهویه خالی هست و نه مجموعه کامل که کنترل دما هم داره.
     
  15. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    دستت درد نکنه استاد مازولاق این هوای گرم رو تنها شنیده بودم !! پس فقط برای smd هست دیگه؟؟

    برد کامپیوتر چند لایه است !!؟فکنم بیش از 2 باشه !! اون وقت امکان داره مثلا پایه خازن با لایه وسطی هم تماس داشته باشه؟؟
     
  16. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    دستت درد نکنه عزیز
    خیلی جالب بود . یعنی آدم ناامید میشه از خودش و هویش و قلع کشش (لوله خودکارمو می گم):hmm:

    واقعا کم می کنه آدم . اینا با این قیمتها !
    اون تعمیرکارای رسیور که میگی تو تهران از اینا دارن میلیونر باید باشن :blink:
     
  17. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    من این سرهویه رو تو مشهد دیدم - پس حتما" تهران هم هست. قیمتش هم مطمئنم زیاد نیست.
    اون قیمتها به 2 دلیل بالاست : دست کامل هست و مارکدار (ارسا و ولر همیشه قیمتشون بالا بوده)

    ضمنا این سرهویه ها جدید نیست - همینطور هوای داغ. من هر دوش رو قبل از انقلاب هم دیده بودم.
     
  18. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    نچ!

    فکر کنم 8 لایه ان - مطمئن نیستم ولی فکر میکنم بیشتر لایه های وسطی فقط برای گراند و مثبت و منفی و شیلدینگ هست و فقط لایه های خارجی هستن که سیگنال ها رو عبور میدن.
     
  19. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوستان تا حدي رفع ابهام شد. داستان دارد من خيلي وارد بودم نزديك به 10 سال دست نزده بودم به خاطر همين ميترسيدم . يعني باورم نميشه اينطوري يادم رفته باشه . [​IMG]
     
  20. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    خوشم میاد pm مون رو هم جواب ندادی!!!!!!
     
  21. amirdelta

    amirdelta کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    خوب پس که اینطور ! ! !
    مهندسین عزیز

    من صنایع خونده که عشق الکترونیک دارم و تاحالا خیلی از شماتیک های توی اینترنت رو درست کردم.چند وقتیه دارم به این موضوع فکر میکنم که بدون heat gun و هویه های آنچنانی چطور میشه قطعات اس ام دی رو از برد جدا کرد و دوباره نصب کرد؟
    حالا کی میتونه جواب بده؟ ؟ ؟