آژانس هواپیماییexchanging

كنترل پانل HELM و ارتباط asp.net با sqlserver-فوري فوري فوري

شروع موضوع توسط BAHAR_B ‏26 سپتامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. BAHAR_B

    BAHAR_B کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من كنترل پانل helm دارم و يه صفحه ساختم كه با db ms sql server 2000 ارتباط برقرار كنه
    به جاي connection string هرچي ميزارم خطاي
    Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
    اگه خط ارتباط را پاك كنم ديگه نميگيره
    در ضمن توي كنترل پانل هم db را add كردم
    [email protected]
     
  2. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    اول چک کن ببین که Permission هات درست باشه.

    بعد ببین که Username و password رو دیتابیست ست شده یا نه بعدشم واسه کانکت شدن از تکنیک ODBC استفاده کن
     
  3. BAHAR_B

    BAHAR_B کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    منظورتون اينه كه برم به قسمت users پايگاه داده ام در enterprise كاربر add كنم
    چون من تو فراخوني به uid,pwd مقدار نميدم
     
  4. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    اگر واسه دیتا بیس تو ODBC و یا خود دیتابیس User تعریف شده باید اون پارامترها رو خالی نزاری.
     
  5. BAHAR_B

    BAHAR_B کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    دوست گرامي
    من فقط يك سطح دسترسي دارم و كاربر ديگري وجود نداره
    من فايل mdfمربوطه را آپلود كردم و در كنترل پانل add كردم و اونجا يوزر تعريف كردم الان با رشته زير ارتباط برقرار ميشه
    Server=;Database=;User ID=;Password=;Trusted_Connection=False
    ولي اينبار نميتونه با فايل ارتباط برقرار كنه و خطاي
    Invalid object name 'tblMember'.
    را ميگيره - آيا بايد بعد ار آپلود فايل sql تنظيمات خاصي انجام بدم
    -------------------
    مرسي از پاسخ شما
     
  6. kouroshm

    kouroshm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز اگر شما واسه دیتابیس توی کنترل پانل User تعریف کردی هر بار که دیتابیس رو توی صفحاتت فراخوانی میکنی باید اون User و احیانا پسورد رو هم توی رشته فراخوانی وارد کنی (البته اگر منظورتون از یوزر تعریف کردن تو تیبل های دیتابیس نباشه !!! چون اونا اصالا ربطی به connection ندارن!).

    اما این که گفتی نمیتونه با فایل ارتباط برقرار کنه این خطایی که میده مال Table هست نه فایل ولی الان گفتی فایل یک چیز دیگه به خاطرم رسید که بگم.
    بعضی از هاستینگ ها فولدر های خاصی رو واسه دیتابیس در نظر گرفتن که شما حتما باید اونارو به اون فولدر ها آپلود کنی بعضی از اینها اگر دیتابیس رو تو فولدر عادی آپلود کنی جواب نمیده . اکثرا هم این فولدر ها یکی از فولدر های زیرن :

    db
    _db
    data
    _data
    fpdb
    _database
    database

    البته این راجع به بعضی هاستینگ ها صدق میکنه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    در مورد اول خطا از اینجا بوده که شما user و pass نذاشتین توی connection string تون و trusted_connection هم false بوده. شما باید یا یه user و pass اضافه کنین یا trusted_connection رو true کنین. الیته به نظر میرسه اسن مشکل رو حل کرده باشین. چون ارتیاط با دیتابیس برقرار شده. مشکل شما در اینجاست که توی کدتون جایی از جدول tblmember استفاده کردین که ظاهرا این جدول توی db شما نیست.