آژانس هواپیماییexchanging

كودي كه شماره سطر رو نشان بده؟

شروع موضوع توسط barbary629 ‏19 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. barbary629

    barbary629 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    مثلن اينجا
    PHP:
    echo $line;
    بجاي لاين چي بذارم تا شماره سطر يعني 1 بنويسه؟
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    شماره كدوم سطر؟ منظورت چيه؟
     
  3. barbary629

    barbary629 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    PHP:
    if( $line == ) { echo "true"; }else{ echo " false"; }
    فرض كن line متغير هست و شماره سطر رو نشان ميده مثلا سطر اول يا دوم, هر وقت كه اين كود در سطر دوم باشه مينويسه true
    حالا چي بجاي line بنويسم كه شماره سطر رو دربياره؟
     
  4. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    شما اين سطر رو كجا و با چي نشون ميديد؟؟؟ كه شماره سطر رو ميخوايد؟؟؟؟
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    منظورت سطر چندم از کدی هست که داره اجرا می شه !!!!

    یکم توضیح بده می خواهی چی کار کنی ؟
    شاید با یک روش دیگه بشه به نتیجه ای که می خواهی برسونیمت !
     
  6. barbary629

    barbary629 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    يه كومندي هست, رو هر سطري بذاري, ميگه سطر چندمه
    اينو قبلن ميدونستم ولي يادم رفته
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    ببين!
    اصلا وردار كدت رو بزار اينجا! اوكي@
    من با خوندن سوال تو :blink: :wacko: شدم! ;)
     
  9. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اره ، سوالت خیلی گنگ هست. کدت رو اینجا بذار و در مورد کاری که میخوای بکنی هم توضیح بده.
     
  10. barbary629

    barbary629 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد منو..چيكار كنم تو اين دوسال همش كنكور و كنكور بود..همه چي يادم رفته:blush:
    PHP:
    echo __LINE__;
    در هر سطري بنويسي , شماره همون سطرو مينويسه
     
  11. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بعد از 1 ماه !!!! :happy:
    خوب ببین این حرفی که می زنی 4 حالت می تونه داشته باشه :
    1. شماره خط کدی که داره اجرا می شه (PHP Source)
    2. شماره خط کل سورس HTML ی که خروجیه
    3. شماره خط نوشته هایی که تو صفحه چاپ می شه (نوشته هایی که بین تگ های <p> یا ... هست)
    4. شماره خط همون پاراگرافی که داری چاپ می کنی

    کدوم یکی ؟
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما خودت جواب خودتو دادی دیگه. :blink: پس چی میخوای؟
     
  13. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این سوال رو خیلی وقت پیش کرده بود حتما یادش اومده دیگه !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right