ahmad_malek
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 0
سلام من یه مشکلی سه چهار روزی هست دارم و هر کار میکنم درست نمیشه من فضا برای فورم از lycos گرفتم بعد به دو روش فورمم رو نصب کردم یکی اینکه رو کامپیوتر خودم بسازم بعد برم از admin سایت import کنم دومین راه هم این بود که کلآ برم از سایت بسازم یعنی از اول دیتابیس نصب کنم و غیره اما تو هر دو تا مشکل داشتم وقتی رو کامپیوتر خودم ساخته بودم و داشتم رو خود سایت تست میکردم مثلآ لاگین که میکردم میپرید تو localhost بعد که از خود سایت و انلاین تنظیمش کردم وقتی لاگین یا logout میکردم میرفت تو خود tripod یا members.lycos.co.uk و غیره یکی به من گفت مشکل از ادرس دهی که دادی که مثلآ میره تو localhost من دوجارو بلد بودم که ادرس رو عوض کنم یکی فایل config.php جلویه گزینه host اون یکی هم تو کنترل پنل مدیر جلویه نام دومین یا اون پایین محل برنامه من که سر در نیاودم چند با گزینه های مختلف دادم که شاید درست بشه اما بازم همون اشو همون کاسه حالا کسایی که با lycos کار کردن من باید تو ادرس دهی ها چی بدم یا اوناییی که تجربه دارن خواهشن کمک کنن حتی اگه مطمئن نیستسنم بگید بالاخره سنگ مفت گنجیشکم مفت راستی من فقط میخوام یک انجمن phpbb نصب کنم همین ایشالا که یکی پیدا میشه مارو کمک کنه