كي با lycos كار كرده (خواهشن كمك كنيد)

ahmad_malek

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 فوریه 2003
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکلی سه چهار روزی هست دارم و هر کار میکنم درست نمیشه من فضا برای فورم از lycos گرفتم بعد به دو روش فورمم رو نصب کردم یکی اینکه رو کامپیوتر خودم بسازم بعد برم از admin سایت import کنم دومین راه هم این بود که کلآ برم از سایت بسازم یعنی از اول دیتابیس نصب کنم و غیره اما تو هر دو تا مشکل داشتم وقتی رو کامپیوتر خودم ساخته بودم و داشتم رو خود سایت تست میکردم مثلآ لاگین که میکردم میپرید تو localhost بعد که از خود سایت و انلاین تنظیمش کردم وقتی لاگین یا logout میکردم میرفت تو خود tripod یا members.lycos.co.uk و غیره یکی به من گفت مشکل از ادرس دهی که دادی که مثلآ میره تو localhost من دوجارو بلد بودم که ادرس رو عوض کنم یکی فایل config.php جلویه گزینه host اون یکی هم تو کنترل پنل مدیر جلویه نام دومین یا اون پایین محل برنامه من که سر در نیاودم چند با گزینه های مختلف دادم که شاید درست بشه اما بازم همون اشو همون کاسه حالا کسایی که با lycos کار کردن من باید تو ادرس دهی ها چی بدم یا اوناییی که تجربه دارن خواهشن کمک کنن حتی اگه مطمئن نیستسنم بگید بالاخره سنگ مفت گنجیشکم مفت راستی من فقط میخوام یک انجمن phpbb نصب کنم همین ایشالا که یکی پیدا میشه مارو کمک کنه
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ميشه اون قسمت از تنظيمات مربوط به آدرسها رو اينجا بنويسي؟

البته توي خود فروم phpBB يه سري راهنماييهاي خوب براي کساني که از Lycos استفاده ميکنن کرده. کاش يه سري هم به اونجا بزني.
 

ahmad_malek

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 فوریه 2003
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
سلام اقا احسان من چند حالتو امتحان كردم ولي بازم سر login و logout ميره تو يه جايه بي ربط مثلآ اگه من از قسمت مدير سايت اونجايي كه اولين گزينه هستش و نوشته نام دومين بدم localhost وقتي كه login ميكنم ميپره تو localhost خودم ولي نكته اي كه هست اگرم بپره تو localhost وقتي back رو ميزنم ميزاره برم تو مشخصات مثلآ و بعد برم تو كنترل پنل مدير اگه ادرس سايت خودم يا members.lycos.co.uk رو بدم ميره تو يه صفحه از lycos من نميدونم چي بالاخره بايد بدم وقتي ما مثلآ تو همين فورم يا هر فورم ديگه اي login ميكنيم ميره تو صفحه اول انجمن ها پس بايد مشكل از همون ادرس دهي باشه راستي تو فايل config.php هم تو قسمت host چيزايي مثل localhost و ادرس سايت رو دادم ولي همون اشو همون كاسه ادرس فورمم رو پايين نوشتم اگه تونستين يك نگاهي بندازين من ارزو به دل موندم يك بار login كنم عين بچه ادم بره تو صفحه اصلي راستي شما فرض رو بر اين بگذاريد كه من زير شاخه اي ندارم مثلآ www.mysite.com/phpbb2 و همه رو يك جا تو root ميريزم هر چند كه حالت زير شاخه اي هم فايده اي نداشت راست كجا رو گفتين يك سري راهنمايي داره من چيزي پيدا نكردم هر چند اگرم ژيدا ميكردم با اين زباني كه ما بلديم چيزي سر در نمياورديم حالا من چي بايد بدم كه اين درست بشه لطف كنيد منو راهنمايي كنيد ممنونم
 

ahmad_malek

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 فوریه 2003
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
اي خدا يكي رو بيار اينجا كه منو كمك كنه
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا كمكككككككككككككككككككككككككككك
:(
 

shahkelid_ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
سلام
در قسمت انجمن هاي سايت شاه كليد به بررسي اين موضوع پرداخته شد و مشكل حل شد :D
<a href='http://www.shahkelid.tk' target='_blank'>http://www.shahkelid.tk</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
عجب سايت خوبي داري شاهكليد جان

راستي احمد آقا شرمنده من دير سر زدم به اينجا. حالا حل شد مشكل يا نه؟!
 
بالا