برگزیده های پرشین تولز

لاراول چیست؟

parswebdesign

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2017
نوشته‌ها
79
لایک‌ها
25
سن
44
محل سکونت
tehran
Laravel چیست؟
لاراول یک فریمورک متن باز است که برای توسعه اپلیکیشن های تحت وب ایجاد شده است و با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است. لاراول از معماری MVC استفاده می کند و هم اکنون محبوب ترین فریمورک حال حاضر PHP و بالاتر از سایر فریمورک ها در دنیا است.

لاراول توسط Taylor Otwell در تاریخ 19 خرداد 1390 ایجاد شد و یک ماه بعد نسخه نهایی آن را منتشر ساخت. او سعی داشت که فریمورکی مبتنی بر CodeIgniter با قابلیت های پیشرفته تر ایجاد نماید و این براساس فریمورک لاراول را ایجاد کرد.

یکی از مهم ترین دلیل انتخاب لاراول توسط توسعه دهندگان سراسر جهان، سادگی و سرعت بالای این فریمورک است. با استفاده از لاراول می توان اپلیکیشن های تحت وب امن، قدرتمند و البته سریعی ایجاد و توسعه داد و همین ویژگی ها کافی است که محبوبیت بسیاری در بین توسعه دهندگان سراسر جهان پیدا کند.

لاراول از پکیج های فریمورک قدرتمند Symfony و سایر پکیج های شناخته شده و محبوب استفاده می کند و همین موضوع باعث افزایش چشمگیر قدرت در این فریمورک شده است. با استفاده از Laravel می توان به سهولت هر پکیجی را به این فریمورک افزود و از آن استفاده کرد و یا از پکیج های خود لاراول بهره جست.

laravel.png


مهم ترین ویژگی های لاراول
با استفاده از لاراول می توان اقدام به توسعه و طراحی سایت و به طور کلی اپلیکیشن های تحت وب کرد. به طور کلی لاراول دارای ویژگی های زیر است:

  • سادگی و سرعت یادگیری و استفاده از آن
  • سهولت استفاده از سایر کتابخانه و پکیج های PHP و استفاده از Composer
  • ORM قدرتمند و سریع که باعث افزایش سرعت کار با دیتابیس و دیتابیس می گردد.
  • بهره گیری از موتور قالب Blade که باعث افزایش سرعت در کار با View ها می شود.
  • Routing قدرتمند که مسیریابی را بسیار سریع می کند.
  • استفاده از Migration برای ساخت جداول با سرعت بسیار بالا
  • خط فرمان Artisan و افزایش سرعت بسیار از امور فریمورک
امکانات فریمورک لاراول
لاراول امکانات بسیاری را برای توسعه دهندگان فراهم کرده است مانند:

  • صفحه بندی خودکار: با استفاده از لاراول با سرعت باورنکردنی می توانید صفحه بندی به صورت خودکار ایجاد نمایید.
  • پکیج ها: با استفاده از لاراول می توانید هر قسمت از برنامه تحت وب خود را تبدیل به یک پکیج کنید و از آن در برنامه های مختلف خود استفاده نمایید یا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
  • ابزار تست: با استفاده از لاراول می توانید به سهولت برنامه های خود را تست نمایید.
  • کار با دیتابیس: با استفاده از Elequent شما می توانید به سهولت به انواع دیتابیس هایی نظیر Mysql, Redis و .. متصل شوید و کوئری ها و جوین های تودرتو و پیچیده ای را در زمان بسیار کمی ایجاد نمایید.
  • آپلود فایل: لاراول امکانات قدرتمندی برای آپلود فایل و کار با فایل ها فراهم کرده است .
  • آرتیسان: لاراول دارای خط فرمانی به نام Artisan است که با استفاده از آن شما می توانید کارهای بسیاری را با چند دستور ساده انجام دهید.
  • تینکر: Tinker پکیجی قدرتمند است که به شما این امکان را می دهد در خط فرمان کدنویسی کنید!
  • موتور قالب بلید: با استفاده از Blade شما به راحتی می توانید داده ها را در در View خود با سرعت بالایی استفاده نمایید.
  • ایجاد ای پی آی: لاراول به برنامه نویسان این قابلیت را می دهد که بتوانند به راحتی نسبت به طراحی و ایجاد انواع API ها مانند API های Restful اقدام کنند.
لاراول در مقایسه با سایر فریمورک ها
لاراول با وجود جوان تر بودن اما دارای امکانات بسیاری است که ترکیب قدرتمندی از سادگی ، زیبایی و کارایی را بوجود آورده است. PHP دارای فریمورک های بسیاری نظیر CodeIgniter, Yii, Symfont, Cakephp و ... می باشد که هرکدام دارای ویژگی های خاص خودشان هستند. اما می توان گفت لاراول همه ویژگی های مثبت فریمورک ها را در یک جا جمع کرده است. به طور مثال لاراول بسیاری از پکیج های Symfony را استفاده می کند و همانند سیمفونی قدرتمند است اما با وجود قدرت همانند CodeIgniter ساده و سریع نیز می باشد و با بهبودهایی Performance بالایی مثل فریمورک Yii خواهد داشت.



منبع: لاراول چیست؟
 

unisells

Registered User
تاریخ عضویت
12 می 2016
نوشته‌ها
100
لایک‌ها
8
لاراول (به انگلیسی Laravel) یک چارچوب متن باز پی اچ پی (PHP) است که توسط تیلور اوتول، برای توسعه نرم‌افزارهای وب بر پایه معماری MVC طراحی شده‌است. بعضی از ویژگی‌های لاراول به صورت ماژولار و بسته‌بندی شده ارائه شده‌است. در مارس ۲۰۱۵، لاراول به عنوان معروف‌ترین فریم ورک php شناخته شد، سایر فریم ورک‌های محبوب از قبیل symfony2,Nette,CodeIgniter,Yii2 و سایر فریم ورک‌ها بودند. کدهای باز لاراول برروی github میزبانی می‌شود؛ و تحت لیسانس MIT License ارائه شده‌است .
تیلور اوتول برای این لاراول را ساخت تا تلاش کند یک راه حل پیشرفته تر از فریم ورک CodeIgniter را ارائه کرده باشد. اولین نسخه آزمایشی لاراول در ۹ ژوئن ۲۰۱۱ در دسترس قرار گرفت؛ و در یک ماه بعد نسخه کامل شده لاراول ریلیز شد. لاراول ۱ شامل مکانسیم‌های مدل، ویو، سشن، و مسیریابی بود ولی فقدان وجود کنترلر در آن باعث شد تا حالت فریم ورک MVC واقعی خود را از دست بدهد.

لاراول ۲ در سپتامبر سال ۲۰۱۱ همراه با بهینه‌سازی‌های متعدد منتشر شد. ویژگی اصلی آن وجود کنترلرها در آن بود، که لاراول ۲ را به طور کامل جزء فریم ورک‌ها قرار می‌داد. امکان دیگری که در آن به وجود آمد سیستم قالب بندی آن به نام blade بود، همچنین در لاراول ۲ استفاده از پکیج‌ها همان طوری که کم‌تر از آن‌ها پشتیبانی می‌شد به طور کامل از بین رفت.

لاراول ۳ در فوریه سال ۲۰۱۲ منتشر شد، ویژگی مهم آن استفاده از خط فرمان CLI بود که با نام artisan شناخته شد. پشتیبانی داخلی از مدیریت سیستم بانک اطلاعاتی، و migrationها، لایه‌های بانک اطلاعاتی، پشتیانی از رویدادها و سیستم پکیجینگ که bundle نامیده می‌شد. محبوبیت لاراول را در بین کاربران بالا برد.

لاراول ۴، بر پایه کدهای Illuminate در می سال ۲۰۱۳ منتشر شد. این نسخه به طور کامل مجدداً بازنویسی شده بود. امکانات migrate به طور جداگانه در composer قرار گرفت. امکاناتی نظیر ارسال به ایمیل به چند شیوه متفاوت و پشتیبانی از حذف شدن با تأخیر رکوردهای بانک اطلاعاتی به عنوان soft deletion از دیگر امکانات آن بود.

لاراول ۵ در فوریه سال ۲۰۱۵ منتشر شد. این نسخه با تغییر شماره نسخه ۴٫۳ بود. از امکانات این نسخه پشتیبانی از برنامه‌ریزی برای دوره اجرای وظایف از طریق پکیج Scheduler بود. بهینه شدن پکیج‌های assets از طریق Elixir و سیستم ورود کاربری به راحتی از طریق پکیج Socialite package قابل کنترل شده بود. لاراول ۵ همچنین ساختار درختی را برای ساخت نرم‌افزار معرفی کرد.

لاراول ۵٫۱ در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، این نسخه با پشتیبانی طولانی همراه است و باگ‌های زیادی در این نسخه برطرف شده، لاراول برنامه‌ریزی کرده تا در هر دوسال یک نسخه از آنرا منتشر کند.

artisan CLI در لاراول چیست؟

به خط فرمان لاراول (CLI), Artisan گفته می‌شود؛ که در لاراول ۳ با یکسری محدودیت‌ها معرفی شد. لاراول بعدها به یک معماری بر پایه composerها مهاجرت کرد که اجازه می‌داد artisan با اجزا فریم ورک symfony ترکیب شود، درنتیجه در لاراول ۴ ویژگی‌های تجاری artisan به لاراول ۴ اضافه شد
 

hd2

Registered User
تاریخ عضویت
30 آپریل 2011
نوشته‌ها
828
لایک‌ها
83
محل سکونت
Tehran
لاراول بهترین فریم ورک php تا الان هستش.
 
بالا