آژانس هواپیمایی
pop up

لاگین به فرم دیگر

شروع موضوع توسط ehsan5 ‏26 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. ehsan5

    ehsan5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت دوستان من تقریبا تازه کارم تو این بخش و احتمالا زیاد مزاحمتون بشم میخواستم یه سوال بکنم.
    راهی هست که به وسیله php بتونیم به یه فرم خارجی لاگین کنیم؟فرم از متد پست استفاده میکنه .
    با تشکر
     
  2. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    بله با توابع CURL به راحتی امكانش هست.

    PHP:
            $post_values="user=aaaaaa&pass=bbbb";
            
            
    $o_ch curl_init();
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_URL$url);
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020921 Netscape/7.0');
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_HEADER0);
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_POST1);
            
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_POSTFIELDS$post_values); 
            
    $html curl_exec ($o_ch);
            
    curl_close ($o_ch);
            unset(
    $o_ch);
        
            echo 
    $html;