• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لایسنس وی بولتین با قیمت عالی

Mohsen32

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آقا من یه لایسنس وی بولتین inactive دارم می خوام بفروشم کسی می خواد PM بده.:f34r:

سمیرا1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتتنون چقدره بعد لایسنس شما یک ساله هست یا دائم

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
دقيقا سوال منم همين بود
اگر مادام هست ؛ قيمتتون رو برام پ.خ كنيد

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Mohsen32

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان این لایسنس دائمیه، یعنی owned license و اکسپایر شده و چون بیشتر از 40 روز از تاریخ انقضاش می گذره باید 60 دلار بدین تا 1 سال شارژش کنید.
همونطور که می دونید اگه بخواین یکی جدید بگیرین 180 دلاره و این 60 دلارو کم می کنیم می شه 120 دلار، 10 دلار هم تخفیف سرجمع 110 دلار می فروشم.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
نمیخوام تاپیک رو خراب کنم.
اما اکسپایر شده دارین 110 دلار میدین؟
من یکی خریدم آگوست 2009 اکسپایر میشه پایینتر از این قیمت ها:D

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
اگر بخواد کسی با این قیمت شما بگیره میره یه دونه جدید میگریه چه نیازی هست بیاد اکسپایر شده بگیره . تازه برای عوض کردن رمز و کد لایسنس کلی دردسر باید بکشه چون خودش نمیتونه این کار و بکنه و بید پشتیبانی بکنه که اونهام کلی سنگ می اندازن جلو پات ( خود من قبلا دچارش شدم ) .

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
یعنی ادم دیونه شده باشه که فقط واسه 10 تومن ناقابل بیاد لاینسس اکسپایر شده بگیره تازه اطلاعات لاینسس هم که ......

شاید حتی نشه ایمیل ادرس صاحب لاینسس رو عوض کرد تو پنل !!

واقعا این یکی از شاهکارترین قیمت هایی بود که این چند وقته تو PT دیدم.....

موفق باشید !

Last edited:

Mohsen32

Registered User
لایک‌ها
5
با عرض سلام

خوب، به دلیل تقاضای دوستان 20 دلار دیگه رو هم کم می کنم (میشه: 90 دلار) که دیگه جای هیچ بهونه ای نباشه. ولی باید چند نکته رو شفاف سازی کنم خدمتتون:
جناب Sayrex: مگه فرق لایسانس اکسپایر شده و نشده به غیر از همین هزینه تمدید چیه؟ لایسنس فرغون یا گوشی نیست که بگی دست دومه! در ضمن اگه لطف بفرمایین توافقنامه ی خرید از جلسافت رو بخونین نوشته که هر لایسنس اکتیو می تونه اطلاعات لایسنس رو به راحتی عوض کنه. فقط کافیه یه تیکت باز کنی. احتمالا منظور شما از "کلی دردسر" همین تیکیت باز کردن و دو خط انگلیسی تایپ کردن بوده.

Cyber.Back:

"شاد حتی نشه ایمیل ادرس صاحب لاینسس رو عوض کرد تو پنل !!"
وقتی که تمدید کردی یه تیکت باز کن، و درخواستت رو بده تغییرش می دن.

"اطلاعات لاینسس هم که ......" شما اینجوری صحبت می کنی بقیه رو تو شک میندازی که نکنه لایسنس مشکلی داره. من وقتی به کسی بفروشم اطلاعات کامل رو هم در اختیارش می زارم، از قبیل:
-شماره لایسنس
-شماره مشتری
-رمز عبور ممبر پنل
-سوال امنیتی

طبق قوانینشون کسی که این 4 تا رو بدونه مالک لایسنس حساب میشه و هیچ مشکلی هم نداره.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

خوب ما فرض کردیم خود شما لاینسس رو order نداده باشید و یه واسط این کارو کرده باشه !

و قبلا با دوتا از لاینسس های دست دویی که خریده بودم این مشکل رو داشتم که هنوزم که هنوزه میل خریدار اولیه لاینسس تو پنل هستش !

چون من که سفارش نداده بودم و یه شرکت واسه طرف این کارو کرده بود و الانم اون شرکت هم پاسخگو نیست و میل هم عوض نمیشه !

البته چیز زیادی از مهلت لاینسس ها نموندن چون 1 ساله بودن و ایندفعه شارژ نمیکنم اکانکت ها رو بلکه جدید سفارش میدم با مشخصات خودم...

شما هم اگه این لاینسس رو به قیمت 60.000 تومان میدید در خدمتیم.. تا 60.000 دیگه روش بزاریم واسه تمدید که درکل میفته بهمون 120.000 تومن و فک کنم هم منطقی و هم عادلانه باشه دوست عزیز

خواستی پی ام بده

Mohsen32

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

خوب ما فرض کردیم خود شما لاینسس رو order نداده باشید و یه واسط این کارو کرده باشه !

و قبلا با دوتا از لاینسس های دست دویی که خریده بودم این مشکل رو داشتم که هنوزم که هنوزه میل خریدار اولیه لاینسس تو پنل هستش !

چون من که سفارش نداده بودم و یه شرکت واسه طرف این کارو کرده بود و الانم اون شرکت هم پاسخگو نیست و میل هم عوض نمیشه !

البته چیز زیادی از مهلت لاینسس ها نموندن چون 1 ساله بودن و ایندفعه شارژ نمیکنم اکانکت ها رو بلکه جدید سفارش میدم با مشخصات خودم...

شما هم اگه این لاینسس رو به قیمت 60.000 تومان میدید در خدمتیم.. تا 60.000 دیگه روش بزاریم واسه تمدید که درکل میفته بهمون 120.000 تومن و فک کنم هم منطقی و هم عادلانه باشه دوست عزیز

خواستی پی ام بده

باشه چشم، من حاضرم با قیمتی که این دوستمون گفتن بفروشم، کسی خواست اعلام کنه.

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام من لایسنس مادام العمر دارم که تا Nov 20th '09 محل داره

به همراه اون 100 دلار کوپن تبلیغ گوگل میدم

قیمت 90 تومان

تماس :
shalchi@ ymail . com

تا همون تاریخ هم محل فروش میزارم که بتونم مالک رو کامل تغییر بدم قبل از expire

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من لایسنس مادام العمر دارم که تا Nov 20th '09 محل داره

به همراه اون 100 دلار کوپن تبلیغ گوگل میدم

قیمت 90 تومان

تماس :
shalchi@ ymail . com

تا همون تاریخ هم محل فروش میزارم که بتونم مالک رو کامل تغییر بدم قبل از expire

خب یه تاپیک دیگه باز کن تاپیک این بنده خدارو خراب نکن..

بالا