یک دستگاه لیتاپ توشیبا مدل satellite A45-s250 برای فروش موجود است .
مشخصات :
2.8-GHz Mobile Pentium 4, 512MB DDR SDRAM, 60GB (4,200-rpm) hard drive, 15.1-inch (1,024 x 768) display, 802.11g wireless, 7.6-pound system weight (9.1-pound travel weight), Intel 855GME graphics, DVD+/-RW drive, four USB 2.0 ports, one FireWire port, Windows XP Home
لینک مشخصات ۱
لینک مشخصات ۲
کارتن و کلیه متعلقات استاندارد موجود است.
شش ماه پیش هارد ۶۰ گیگ اش بد سکتور پیدا کرد یک هارد ۸۰ گیگ خریداری شده و روی دستگاه نصب شده است .هارد ۶۰ گیگ هم هست .
بدنه دستگاه هیچ گونه خط و یا ضربه خوردگی نداره .
باطری در ویندوز نشون میده بیش از ۴ ساعت زمان نشون میده ولی شخصا بعید میدونم . تست میکنم و نتیجه توان باطری رو عرض میکنم .
یکی از ویژگی های این دستگاه داشتن پورت LTP و سریال پورت است .
مشکل این دستگاه اینه که محل اتصال سیم به آداپتور صدمه دیده و الان با پسب و به شکلی که در عکس میبینید متصل شده است .
دستگاه ساخت ژاپن است و روی کارتن و زیر خود دستگاه هم ثبت شده .
قیمت پایه برای فروش دستگاه ۳۰۰ هزار تومان . گام افزایش ۵ هزار تومان . فروش فوری ۴۶۰ هزار تومان
تاریخ پایان مزایده دوشنبه۵فروردین ساعت ۱۲ شب و تحویل دستگاه سه شنبه خواهد بود
ارسال به شهرستان پس از واریز کل وحهه
مشخصات :
2.8-GHz Mobile Pentium 4, 512MB DDR SDRAM, 60GB (4,200-rpm) hard drive, 15.1-inch (1,024 x 768) display, 802.11g wireless, 7.6-pound system weight (9.1-pound travel weight), Intel 855GME graphics, DVD+/-RW drive, four USB 2.0 ports, one FireWire port, Windows XP Home
لینک مشخصات ۱
لینک مشخصات ۲
کارتن و کلیه متعلقات استاندارد موجود است.
شش ماه پیش هارد ۶۰ گیگ اش بد سکتور پیدا کرد یک هارد ۸۰ گیگ خریداری شده و روی دستگاه نصب شده است .هارد ۶۰ گیگ هم هست .
بدنه دستگاه هیچ گونه خط و یا ضربه خوردگی نداره .
باطری در ویندوز نشون میده بیش از ۴ ساعت زمان نشون میده ولی شخصا بعید میدونم . تست میکنم و نتیجه توان باطری رو عرض میکنم .
یکی از ویژگی های این دستگاه داشتن پورت LTP و سریال پورت است .
مشکل این دستگاه اینه که محل اتصال سیم به آداپتور صدمه دیده و الان با پسب و به شکلی که در عکس میبینید متصل شده است .
دستگاه ساخت ژاپن است و روی کارتن و زیر خود دستگاه هم ثبت شده .
قیمت پایه برای فروش دستگاه ۳۰۰ هزار تومان . گام افزایش ۵ هزار تومان . فروش فوری ۴۶۰ هزار تومان
تاریخ پایان مزایده دوشنبه۵فروردین ساعت ۱۲ شب و تحویل دستگاه سه شنبه خواهد بود
ارسال به شهرستان پس از واریز کل وحهه
فایل های ضمیمه
Last edited: