• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لب تاپ پلمب1300000 تومان پلمب واقعی ...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
لطفا اینقدر سر پلمپ و قیمت بحث نکنید

کیفیت پملپ در عکس کاملا مشخص هست و خریداراحتمالی میبینه

قیمت هم که با سرچ کوچیک یا تحقیق تو بازار بدست میاد

من نیفهمم اینهمه جنجال برای دیگه برای چیه! ما هم اصلا کاری به قیمت نداریم فروشنده مختار هر قیمتی بزاره طبیعی که خریدار هم باید تحقیق کنه

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
نخریده میزاری فروش ؟!!!!!!!
دلیل برای فروش چی هست ؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
لطفا اینقدر سر پلمپ و قیمت بحث نکنید

کیفیت پملپ در عکس کاملا مشخص هست و خریداراحتمالی میبینه

قیمت هم که با سرچ کوچیک یا تحقیق تو بازار بدست میاد

من نیفهمم اینهمه جنجال برای دیگه برای چیه! ما هم اصلا کاری به قیمت نداریم فروشنده مختار هر قیمتی بزاره طبیعی که خریدار هم باید تحقیق کنه

like+++

دلیل برای فروش چی هست ؟

برای ما هم سوال بود؟؟؟

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
دلیل برای فروش چی هست ؟

به صورت قسطی خریداری شده میخواهم پول نقد بیاد دستم نزدیک سه میلیون جمع کنم انشاالله یک سیستم عالی بگیرم ... دلایل زیادی داره این یکی اش بود...
دیشب میخواستم پلمب اش رو باز کنم بزارم برای خودم آخه من آرزو دارم همچین چیزی دستم بیاد ولی همونطور که گفتم دلایل اش زیاده فکر میکنم همون یکی برای شما بس باشه...

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
پلمب واقعیه؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

ببخشید یک سوال دارم:

مدل لپتاپ Dell Inspiron 5110 هست، پردازنده Intel Core i7 و گرافیک هم 1GB ، هارد 640، رم هم 6 گیگ.

بنظر شما وقتی لپتاپ Dell Inspiron 5110 با پردازنده Intel Core i7 و گرافیک هم 1GB جیفورس، هارد 750، رم هم 8 گیگ + یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران قیمتش 1139 هست، کسی به لپتاپ شما 1300 میده؟

Last edited:

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید یک سوال دارم:

مدل لپتاپ Dell Inspiron 5110 هست، پردازنده Intel Core i7 و گرافیک هم 1GB ، هارد 640، رم هم 6 گیگ.

بنظر شما وقتی لپتاپ Dell Inspiron 5110 با پردازنده Intel Core i7 و گرافیک هم 1GB جیفورس، هارد 750، رم هم 8 گیگ + یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران قیمتش 1139 هست، کسی به لپتاپ شما 1300 میده؟
فدات شم تا یه جایی حق با شما است بنده دو روز پیش در همین تاپیک داشتم با یکی مبایل معامله میکردم مبایلی که قیمت نو اش نزدیک شیصد هزار تومانه ایشون چهار ماه کار کرده داشتم ازش دویست و هفتاد بر میداشتم که به یکباره با مشورت با مهندس دقیقه آخر پشیمون شدم و عذر خواهی کردم جزییات بماند ایشون متوجه میشه ناراحت میشه ... موضوع اینجا است بنده در پاساژ پایتخت یعنی جمهوری تهران بالاتر از حسن آباد رفتم با دوستم هم رفتم با چشم های خودم دیدم جنس دست دوم رو روش یه کاور فلزی نو میکشند به قیمت نو میدن دست مشتری شما یه سری به سایت پلیس فتا اینترنت بزن ببین توش ننوشته گول قیمت ارزان کالا رو نخورید : پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران | بعد بنده چهار شنبه پشت شهرداری بودم یه جای خیلی اطمینان دار طبقه دوم پاساژ لباف که پی اس سه ام رو از اونجا گرفتم کلی کنسول پی اس سه آورده بود نو نو بود یه جورایی پلمب بود اما خودش گفت انقدر قیمت داره خیلی ارزان تر از کنسول اسلیم و به بنده گفت ویفره ویفر میدونید یعنی چی ؟ یعنی مثلا یک شکرت یا یک وزارتخانه تعداد زیادی از تولید کننده جنس میگیره اون جنس معیوب میشه همه رو پس میده اونا رفع عیب میکنند دوباره روانه بازار میکنند این فروشنده که عاشق چشم و ابرو شما نیست ... هاردش و که گفتم یه قابه نو است ... توی یکماه اتفاقی واسش نمی افته اگه هم بیافته میگند جزو گارانتی نمیشه ... طی این یکسال هم اگه خراب شه از جونت سیر میشی هی لب تاپ و ور داری ببری تعمیر کنی هزینه کنی فدات شم من برای خودم پیش اومده گوش کن ...من خودم دوربین بیمه کردم دوربین و دزد زد هیچی نشد یه لب تاپ توشیبا گرفتم گارانتی اش رو روز اول باطل کردند ... این لب تاپ من خیلی بیشتر از اینا می ارزه ... فعلا همین توضیحات بسه ... فدات شم من که کارم این نیست بخوام سره یکی و کلاه بزارم خدا لعنت کنه اگه دروغ میگم من یه جورایی تو منگنه قرار گرفتم خدا شاهده یک میلیون و دویست و چهل هزار تومان مشتری داره .... نمیدم ... ا باز هم توضیحات داره ...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من 1240 تومان هرکی میخره بهش بده باور کن اینجا با این قیمت کسی نمیخره!

دلم نمیاد فدات شم چون خودم آرزو دارم همچین چیزی بیاد زیر دستم اما چون بلوری رایتر نداره تردید دارم از اون ور پریروز بازار بودم یکی لب تاپ دل داشت ازش پرسیدم راضی هستی گفت نه گفت ایسوز گرفته بهتره به من گفت یا ایسوز بگیر یا ام اس آی گرون ... احتمالا برای خودم بزارمش بعد پولام و جمع کنم یه پی سی خوب جمع کنم ... حالا ببینیم چی میشه اگه اون پسره تو بازار نمیگفت راضی نیستم همون شب بازش میکردم ... وحشتناک لب تاپ خوبیه این من میگم منی که سالهای پیش یه توشیبا گرفتم اصلا سی پی یو اش آی نیست هاردش هم فکر کنم دویسته دو گیگ هم رم داره و... نزدیک یک میلیون و سیصد گرفتم درسته راضی نیستم و اذیت کرده ولی وقتی با همچین لب تاپی کار کردم میدونم این لب تاپه صد برابر بهتر از اینه ...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
یه بنده خدایی هم اومده بود تو یاهو میگفت من پدر و مادرم و از دست دادم توی خوابگاه هستم هیچی ندارم با بدبختی یک میلیون جمع کردم واسه لب تاپ دلم و نشکون و از این چیزا بهش ندادم حتی پنجاه هزار دیگه بهش تخفیف دادم گفتم ده هزار هم از جیب خودم یعنی همون قیمتی که مشتری داره قبول نکرد دلش شکت یکم برای اون ناراحت هستم بخاطر دویست و پنجاه هزار من خودم بیکارم اما توی این ماه به اندازه ی پول این لب تاپ خرج کردم ... و... ای کاش من خودم نیاز به لب تاپ نداشتم این هم ماله خودم بود میدادم به اون که نیاز داره اما زنگ زدم به صاحب اش گفت نه ...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
کاهش قیمت به 1250 دقت کنید لب تاپ داره گرون میشه ... کمتر نمیدم...

بالا