• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لذت خواندن داستان‌های کوتاه انگلیسی در اندروید

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
روزانه با صدها آگهی رنگارنگ آموزش زبان انگلیسی روبرو هستیم که با روش‌های متفاوت و بعضا اعجاب‌آور ما را به آموختن این زبان بین‌المللی دعوت می‌کنند. یکی از روش‌های و یا بهتر بگوئیم تمرینات مشترک در این روش‌های آموزشی خواندن کتاب‌های داستان و یا کلا کتاب‌هایی با متون ساده به زبان انگلیسی و سعی در فهمیدن متن آنهاست.

به همراه داشتن کتاب‌ این روزها با وجود تمام مشغله‌هایی که داریم خود مشکل دیگریست و در این میان تلفن‌های همراه مخصوصا تلفن‌های هوشمند امروزی با امکانات و معمولا صفحات نمایش بزرگ خود می‌توانند نقش یک کتاب جیبی را برای ما ایفا کنند.

با توجه به نفوذ سیستم‌عامل اندروید در میان ایرانیان و فارسی‌زبان‌ها به تازگی شرکت نومرز که پیش از این شاهد عرضه برنامه ضرب‌المثل‌های فارسی از این شرکت بوده‌ایم برنامه اندروید جدیدی را با عنوان داستان‌های کوتاه انگلیسی عرضه کرده است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.

download.php

دریافت برنامه:
این برنامه با قیمت ۱۵۰۰ تومان در کافه بازار عرضه شده است که با توجه به قیمت یک کتاب کوچک جیبی، ناچیز بحساب می‌آید. برای دریافت این برنامه می‌توانید به کافه بازار مراجعه کنید که طبیعتا برای دریافت آن به نصب برنامه اندروید مارکت بازار نیاز خواهید داشت.

اگر چه شاید بتوانید این برنامه را از کانال‌های دیگری تهیه کنید اما بهترین روش مطمئنا دریافت و نصب این برنامه از طریق اندروید مارکت بازار خواهد بود تا از بروزرسانی‌ها و اضافه شدن امکانات جدید و رفع مشکلات آن باخبر شوید.

دریافت از کافه بازار
کد:
http://cafebazaar.ir/app/english.stories/?l=fa

اسکن کیوآر کد:

download.php

h_abbassi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

تاپیک جالبی است. با تشکر

حمید عباسی هستم، مدرس دوره های پیشرفته زبان و آزمون های بین المللی (تافل TOEFL، آیلتس IELTS، جی آر ای GRE، جی مت GMAT)
برای موفقیت تحصیلی و کاری خود، مهاجرت و ادامه تحصیل با من تماس بگیرید.

اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ها و مدرس را در سایت من ملاحظه بفرمایید:
https://sites.google.com/site/zaban101

لینک آگهی من:
تدریس حرفه ای زبان انگلیسی TOEFL-IELTS-GRE-GMAT-Bu | agahiplus

حمید عباسی

سعادت آباد
تلفن همراه
09151017235

ایمیل
[email protected]

Facebook
Hamid Abbassi | Facebook