• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفاً درباره Western Union توضيح بديد

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
توي خيلي از سايت هاي كسب درآمد مينويسن كه پول رو از طريق western union ميفرستن. به عنوان يك مبتدي ميخوام بدونم اين western union اصلاً چي هست و چطور ميشه ازش استفاده كرد.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
توي خيلي از سايت هاي كسب درآمد مينويسن كه پول رو از طريق western union ميفرستن. به عنوان يك مبتدي ميخوام بدونم اين western union اصلاً چي هست و چطور ميشه ازش استفاده كرد.
اونم نوعي پرداخت الكترنيك هست مثل پي پال و.. ولي فكر كنم با ايران مشكل داشته باشن
و حساب شما بايد مثل پي پال وريفاد بشه تا بتونين استفاده كنيد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
western union یک موسسه قدیمی در زمینه انتقال پول هست حالا چه الکترونیکی و چه به طور زمینی !!
محدوده فعالیتش فکر می کنم که فقط محدود به همون آمریکا می شه و چون فکر کنم یه خورده هم دولتی گرا باشه واسه همین برای انتقال های خیلی درشت از اون استفاده می کنن . از طرفی حفاظت اطلاعات در این موسسه به دلیل قدیمی بودنش بیشتر هست و کله گنده ها ! رقم های نجومی رو توی آمریکا از طریق این موسسه به صورت زیر زمینی رد و بدل می کنن !!

rainbow

Registered User
لایک‌ها
0
western union یه شرکته که پول شما رو به نزدیک به 100 کشور دنیا میتونه ببره و دم خونه طرف تحویل بده . البته در ایران نمایندگی نداره

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از rainbow :
western union یه شرکته که پول شما رو به نزدیک به 100 کشور دنیا میتونه ببره و دم خونه طرف تحویل بده . البته در ایران نمایندگی نداره

به نظر شما نميشه يه طوري رفت توي كشورهاي همسايه مثلاً تاجيكستان يه حسابي چيزي باز كرد بعد پولي كه وسترن يونيون قراره بفرسته رو گرفت؟

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
وسترن یونیون همون پست بانک هستش.
من چند بار انتقال پول باهاش انجام دادم ولی 18 درصد میگیره .
قراره که برای ایران هم خدمات بده.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از amirhoman :
وسترن یونیون همون پست بانک هستش.
من چند بار انتقال پول باهاش انجام دادم ولی 18 درصد میگیره .
قراره که برای ایران هم خدمات بده.
هومن جدی میگی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ از خارج به ایران هم میفرسته؟ :blink: اگر بشه برای من خوب میشه...

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از balabala :
هومن جدی میگی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ از خارج به ایران هم میفرسته؟ :blink: اگر بشه برای من خوب میشه...

اره جدی میگم ولی نه پست بانک ایران .
برا ایران بهترین راه اینه که یه حساب ارزی باز کنی . اگه خواستی یه 100 دلاری اماده کن تا بهت بگم کدوم بانک بری و با اون 100 دلار حساب باز کنی . معمولا با 1000 دلار حساب باز میکنن.

من ارسال پولم از فرانسه به ترکیه بوده . نه از ایران به ... یا به ایران

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان ماجرای وسترن اینطوریه که ....

فرض کنید شما در یکی از کشورهایی که وسترن یونیون فعالیت داره زندگی می کنید و قراره شخصی از یکی دیگه از همین کشورها مثلا کانادا برای شما پول بفرسته .... طرف مثلا کاناداس ...میره تو توی یکی از شعبه های وسترن ( البته همه جا ریخته از سوپرمارکت ها گرفته تا بعضی کتابفروش ها و ... حتی شعبه های اصلی و مرکزی خودش رو هم داره) بعد پولی رو که میخواهد بریزد فقط و فقط کافی است که آدرس محل اقامت شما (کشور - شهر - آدرس پستی) و نام کامل شما ( اگر طبعه خارجی اون کشور باشید شماره پاسپورت و کلا مشخصات اصلی پاسپورت مورد نیازه ...رو میده بعد بهش یه PIN کد یا همون رمز عبور اگر درست یادم باشه ده رقمی بود رو بهش میدن .. طرف شما همون لحظه با تلفن یا ایمیل کد یا همون رمز رو به شما میده .. شما مثلا تو ترکیه هستین .. بعد میرین یکی از همون شعبه ها مثلا تو آنکارا .. فرمش رو پر میکنید و کد و رمز رو مینویسید .. اپراتورش همونجا از کامپیوتر و شبکه جهانی خود وسترن چک میکنه و پول رو به شما میده ...

یه تعرفه هایی داشت که یادم نیست ولی زیاد نبود ... هزینه رو هم خود پرداخت کننده میتونه بده تا از شما پولی کم نکنن ... در ضمن پستی یا غیره هم نیست .. حتما خودتون با مدرک شناسایی معتبر و اگر خارجی هستید با پاستون باید مراجعه کنید ... امکان اینکه تو ایران شعبه بزنه هم تقریبا غیر ممکن است.

من خودم فکر کنم 6 یا 7 بار از طریق همین وسترن پول گرفتم ....

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از amirhoman :
اره جدی میگم ولی نه پست بانک ایران .
برا ایران بهترین راه اینه که یه حساب ارزی باز کنی . اگه خواستی یه 100 دلاری اماده کن تا بهت بگم کدوم بانک بری و با اون 100 دلار حساب باز کنی . معمولا با 1000 دلار حساب باز میکنن.

من ارسال پولم از فرانسه به ترکیه بوده . نه از ایران به ... یا به ایران
حساب ارزیش رو بلدم ولی این وسترن چه شکلیه؟
یعنی آدرس یارو رو میدی پول رو هم میدی بهش میاره؟ مطمئنی ایران هم میخواد بیاد؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از FireFly :

فرض کنید شما در یکی از کشورهایی که وسترن یونیون فعالیت داره زندگی می کنید و قراره شخصی از یکی دیگه از همین کشورها مثلا کانادا برای شما پول بفرسته .... طرف مثلا کاناداس ...میره تو توی یکی از شعبه های وسترن ( البته همه جا ریخته از سوپرمارکت ها گرفته تا بعضی کتابفروش ها و ... حتی شعبه های اصلی و مرکزی خودش رو هم داره) بعد پولی رو که میخواهد بریزد فقط و فقط کافی است که آدرس محل اقامت شما (کشور - شهر - آدرس پستی) و نام کامل شما ( اگر طبعه خارجی اون کشور باشید شماره پاسپورت و کلا مشخصات اصلی پاسپورت مورد نیازه ...رو میده بعد بهش یه PIN کد یا همون رمز عبور اگر درست یادم باشه ده رقمی بود رو بهش میدن .. طرف شما همون لحظه با تلفن یا ایمیل کد یا همون رمز رو به شما میده .. شما مثلا تو ترکیه هستین .. بعد میرین یکی از همون شعبه ها مثلا تو آنکارا .. فرمش رو پر میکنید و کد و رمز رو مینویسید .. اپراتورش همونجا از کامپیوتر و شبکه جهانی خود وسترن چک میکنه و پول رو به شما میده ...

یه تعرفه هایی داشت که یادم نیست ولی زیاد نبود ... هزینه رو هم خود پرداخت کننده میتونه بده تا از شما پولی کم نکنن ... در ضمن پستی یا غیره هم نیست .. حتما خودتون با مدرک شناسایی معتبر و اگر خارجی هستید با پاستون باید مراجعه کنید ... امکان اینکه تو ایران شعبه بزنه هم تقریبا غیر ممکن است.

اینو الان خوندم. پس یه چیزی شبیه سویفته؟ ولی طرفمون بجای بانک، وسترن هستش؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه تفاوتی که با سویفت داره اینه که شما پول رو بعد از حتی یک دقیقه که طرفتون ریخته میتونید برید و بگیرید .. البته به شرطی که رمز عبور به دستتون رسیده باشه ... که خوب از طریق ایمیل یا تلفن به سرعت قادر به دریافتش هستید ...
بعد هیچ دردسری هم نداره ، نه لازمه که دریافت کننده و یا پرداخت کننده حساب باز کنه .. خلاصه آخره سرعت و امنیت است !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از FireFly :
یه تفاوتی که با سویفت داره اینه که شما پول رو بعد از حتی یک دقیقه که طرفتون ریخته میتونید برید و بگیرید .. البته به شرطی که رمز عبور به دستتون رسیده باشه ... که خوب از طریق ایمیل یا تلفن به سرعت قادر به دریافتش هستید ...
بعد هیچ دردسری هم نداره ، نه لازمه که دریافت کننده و یا پرداخت کننده حساب باز کنه .. خلاصه آخره سرعت و امنیت است !
چه خوب!
امیدوارم تا 40-50 سال دیگه به ایران هم خدمات بده! :(

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم امیدوارم ... ولی از اونجایی که امکان خروج ارز هست! و ماهیت شرکتش آمریکایی است و تا جایی که یادمه مال یهودی ها بود یا اینکه سرمایه گزار عمده بودن ( اطمینان ندارم ، اینطور شنیدم) .. حالا حالا ها تو ایران امکان نداره راه بیفته ...

این هم تاریخچه کوتاه :

HTML:
Western Union was founded in Rochester, New York in 1851 as The New York and Mississippi Valley Printing Telegraph Company.

After a series of acquisitions of competing companies by Jeptha Wade, the company changed its name to Western Union Telegraph Company in 1856 at the insistence of Ezra Cornell, one of the founders of Cornell University [1], to signify the joining of telegraph lines from the west to the east coast.

When the Dow Jones Transportation Average stock market index for the NYSE was created in 1884, Western Union was one of the original eleven companies tracked.

این هم لینک ویکی پدیا در مورد وسترن یونیون :
http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Union

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از FireFly :
من هم امیدوارم ... ولی از اونجایی که امکان خروج ارز هست! و ماهیت شرکتش آمریکایی است و تا جایی که یادمه مال یهودی ها بود یا اینکه سرمایه گزار عمده بودن ( اطمینان ندارم ، اینطور شنیدم) .. حالا حالا ها تو ایران امکان نداره راه بیفته ...
نه من هم فکر نمی کنم به عمرم کفاف بده!

ای کاش من افغانستان بودم!

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از FireFly :

از توضيحاتتون خيلي ممنونم. سوال من الان اينه كه من مينونم مرتب به يكي از كشورهاي همسايه برم و بيام. افغانستان - تاجيكستان - تركمنستان و اينا ولي امكان اين كه برم اونجا زندگي كنم نيست. حالا راهي هست كه ار وسترن يونيون پول بگيرم يا نه. اوني هم كه پول ميفرسته شخص نيست كه منو بشناسه. ييه سايت كسب درآمد هست.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از firebird :
از توضيحاتتون خيلي ممنونم. سوال من الان اينه كه من مينونم مرتب به يكي از كشورهاي همسايه برم و بيام. افغانستان - تاجيكستان - تركمنستان و اينا ولي امكان اين كه برم اونجا زندگي كنم نيست. حالا راهي هست كه ار وسترن يونيون پول بگيرم يا نه. اوني هم كه پول ميفرسته شخص نيست كه منو بشناسه. ييه سايت كسب درآمد هست.
برای دریافت وجه از طریق وسترن نیازی نیست که شما ساکن یکی از کشورهایی که شعبه دارد باشید ... فقط بایدویزای معتبر داشته باشید و یا بطور کلی بصورت قانونی در اون کشور باشید .. همین و بس .... ولی توجه کنید آدرس لازم است ، مثلا می تونید آدرس هتل و یا .... که همیشه به اونجا می رید رو بدبد .. یه نکته دیگه اگر مثلا آدرس رو مسکو دادید نمیتونید برید مثلا از سن پترزبورگ پولتون رو بگیرید .. تو همون مسکو باید برید و وجه رو دریافت کنید...

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از rsbco :
اگر لازم داشتین من میتئنم با WesternUnion براتون پول ( در کشورهایی که شعبه دارد ) بفرستم و یا اگر به آدرس من در آمریکا پول بدهند من در ایران به شما پرداخت کنم ( با کسر کارمزد ) . :rolleyes:

شما حاضرين #SS تون رو در يه قسمتي كه من هم بهش دسترسي دارم بزنيد؟ حاضرم كارمزد (البته اگه منطقي باشه) بدم.

بالا