exchanging

لطفا آموزش كامل كار با ديتابيس در دات نت رو بگيد

شروع موضوع توسط star_600 ‏8 جولای 2007 در انجمن Visual Basic.Net

  1. star_600

    star_600 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من ميخواستم با ديتابيس در دات نت كار كنم :)
    اما يه چيزايي مثل ديتا آداپتور و ... رو شنيدم :blink:
    ميشه توضيح بديد چي هست و از كجا بايد بيارم توي پروژه ؟:wacko:
    لطفا از اول و كامل توضيح بديد

    ممنون
     
  2. marooned_tools

    marooned_tools کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran - irn
    سلام خدمت شما . راستش توضیح کامل کار با دیابیس در دات نت مفصل تر از اونه که توی یه تاپیک گفته بشه من به شما یک کتاب معرفی می کنم این کتاب کاملا صریح و آسان توضیح داده .

    نام کتاب : ASP.NET 2 With Visual basic.NET 2005 and Web matrix
    ترجمه : علیرضا زارع پور
    انتشارات : نص

    این کتاب خیلی بهتون کمک می کنه در ضمن اصلا نگران نباشید خیلی راحت تر از اونیه که فکر می کنید همش 4 تا دونه object هست که براتون همه کار می کنه.

    موفق باشید.
     
  3. saeed_rezaei

    saeed_rezaei کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام
    همانطور که دوستمون هم گفتن، کار بادیتایس به همین چند خط اینجا گفتن، معطوف نمی شه. شما باید بیشتر کار کنید. اما برای شروع کار چند مورد رو واستون بیشتر توضیح می دم.
    شما به آبجکتهای دیگه ای غیر از دیتا آدایپتور هم نیاز دارید.
    دقت کنید. من نمی دونم که آیاسابقه کار با وی بی 6 رو دارید یا نه. اما در وی بی 6، هنگامی که شما یک ارتباط را با بانک اطلاعاتی برقرار می کردید، این اتصال همچنان باز می ماند. قضیه در دات نت کمی فرق کرده. در دات نت، روش بر این هست که ابتدا شما باید، یک اتصال با بانک اتصال برقرار کنید. برای این کار بایداز sqlconnection بهره بگیرید. سپس یک کپی از اطلاعات یک یا چند جدولی رو که نیاز دارید با کمک sqldataadatper در یک دیتاست ذخیره می کنید. dataset نمونه کامل یک database هست با این تفاوت که دیتابیس بر روی هارد دیسک هست. اما دیتاست یک کپی از اطلاعات گزینشی آن دیتابیس در حافظه است.
    در نهایت باید اتصالی رو که باز کردید، دوباره ببندید. بدین ترتیب شما می تونید یک کپی از اطلاعات موجود در دیتابیس دتسگاه سرور رو در روی حافظه خودایجاد کنید. اگه نیاز به حذف، اضافه و یا ویرایش داشت، انجام و بعد تغییرات انجام شده در دیتاست رو بر روی دیتابیس منعکس می کنید.
    این چیزهایی که گفتم خیلی سر سری بود. یه کمی بیشتر کار داره. البته این رو هم بگم که من در موردsql توضیح دادم. کار با اکسس هم به همین شکل هست اما با اندکی تفاوت در آبجتکها.
     
  4. saeed_1369

    saeed_1369 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    dim a as new oledb.oledbconnection("provider=microsoft.jet.OLEDB.4.0;data source=مسیر فایل"
    dim s as new oledb.oledbcommend("select * from نام جدول",a)
    dim d as new oledb.oledbadapter
    d.selectcommand=s
    dim f as new datatable
    d.fill(f)
    datagrid=f

    این یه حالت کلی بود که با کمی تغییر در آن می تونی نیازت بر طرف کنی
     
  5. saeed_1369

    saeed_1369 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    ببخشید مطالب چپ به راسته اول انتخاب همه بعد دکمه (ctrl+shift) بزن درسته می شه !؟
     
  6. mohammad_chz

    mohammad_chz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزيز.
    همانطور كه بقيه دوستان نوشتن آموزش كار با ديتا بيس در وي بي دات نت رو نميشه در يك تاپيك توضيح داد. اگه بخوام مختصر بگم تا خودتون بيشتر كار كنيد بايد كار رو با معرفي اشيا ADO.NET شروع كنيم. شما براي كار با ديتا بيس به اشياء زير نياز داريد.
    1- Connection براي برقراي ارتباط با منبع داده فيزيكي
    2- Data Adapter براي جابجايي داده ها بين منبع داده فيزيك (ديتا بيس) و برنامه
    3- DataSet محلي در حافظه براي نگهداري و شبيه سازي اطلاعات ديتا ست
    به طور خلاصه روش استفاده از اين اشياء رو در زمان طراحي توضيح ميدم البته با كد هم قابل استفاده هستند ولي براي يادگيري توصيه ميكنم از استفاده در زمان طراحي شروع كنيد.
    در toolbox روي قسمت Data كليك راست كنيد و Choose New Item رو انتخاب كنيد از پنجره مربوطه بسته به نوع ديتا بيس OleDbDataAdapter يا sqlDataAdapter را انتخاب كنيد تا به toollbox اضافه بشه
    روي DataAdapter دابل كليك كنيد تا به فرم اضافه بشه و با استفاده از وايزارد نمايش داده شده اونو پيكره بندي كنيد
    اين كار به صورت اتوماتيك يك connection هم اضافه ميكنه
    با كليك راست روي dataAdapter گزينه Generate Data Set رو انتخاب كنيد تا يك ديتا ست براتون ساخته بشه
    ميتونيد اطلاعات ديتابيس رو با استفاده از متد fill از DataAdapter يه ديتا ست منتقل كنيد
    در پايان مطالعه كتاب گام به گام با ADO.NET 2.0 از انتشارات ناقوس رو به شما پيشنهاد ميكنم
     
  7. payam.khaleghi

    payam.khaleghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0