آژانس هواپیمایی
pop up

لطفا توضیحاتی در این مورد ارائه بفرمائید

شروع موضوع توسط c0dest0rm ‏3 اکتبر 2007 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    سلام.:)
    این عکس رو مشاهده بفرمائید:
    [​IMG]
    این عکس مال زمانی هست که من فکر میکردم کانکشنم IDLE هست.
    هیچ نرم افزاری که با اینترنت سرو کار داشته باشه هم باز نبود.
    لطفا توضیحاتی در این زمینه ارائه بفرمائید که سیستم بنده به کجا کانکشن Established داره؟ و چه اطلاعاتی رو میفرسته و میگیره.
    با تشکر.
    س.ق:)
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    من نظری ندارم. باید چک کنید ببینید این پورتها توسط چه نرم افزاری داره استفاده میشه. ممکنه feed reader دارید و داره خودش را update می کنه یا دلایل دیگر.
    اگر منظور از این تاپیک پیدا کردن spyware یا چیزی روی وب سایت پرشین تولز است، به شما اطمینان میدم چنین امکانی وجود ندارد.
     
  3. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    نه. منظورم این نیست. من خیلی وقته سایت شما رو میشناسم و بهتون مطمئنم. برای همین هم اینجا تاپیک دادم نه جای دیگه. Feed reader هم ندارم.
    فقط یک سوال! شما وجود این ساب دامین ها رو تائید می فرمائید؟
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اینها ساب دامین نیستن. هر کدوم از سرور ها یه اسم دارن و به شکل ساب دامین میبینی شما.
     
  5. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    آها!
    اینها مثل اینکه پورت هایی پروتکل UDP هستند. هیچ Virus ,Trojan از این پورت ها استفاده نمیکنه.
    چیزی به فکر کسی میرسه؟
     
  6. charshakh.com

    charshakh.com کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2007
    نوشته ها:
    359
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کشور گل محمدی
    این شهریور به سرور لینوکس منم وصل میشه !
    وقتی نت استت زدم خیلی دیدمش

    نکته :

    من گاهی از اس اس اچ به عنوان تونل استفاده می کنم و تو پی تی هم اومدم !

    چیه داستان ؟
     
  7. boxilink
  8. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    من از اس اس اچ استفاده نمیکنم.
    تا جایی که یادم هست، از زمان نصب این ویندوز، توی پی تی نیومدم!
     
  9. cyb3rninja666

    cyb3rninja666 کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Planet Earth!
  10. Shemshad

    Shemshad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,996
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    Padina Web Group - www.Padina.ir
    هدفتون چیه از ایجاد این تایپیک دوست عزیز ؟؟؟ ( پی تی کاملا مطمئنه )
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    هدف اینه که یه چیزی به دانسته ها اضافه بشه. در اطمینان به پی تی کسی تا الان شک نکرده.
     
  12. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    شما برو پستهای بالاتر منو بخون.
    من خیلی وقته توی پی تی عضوم. پست نمیدم ولی از مطالبش استفاده میکنم. این USer ID هم به این خلطره که جدیدا همه جا ابا این عضو میشم.
    همونطور که گفتم، میگم، خواهم گفت:
    من به پرژن تولز شک ندارم.
    امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم چون این سوال هدف ایجاد تاپیک به شدت منو عصبی میکنه.
     
  13. Shemshad

    Shemshad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,996
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    Padina Web Group - www.Padina.ir

    من خواستم فقط هدف شما را بدونم .:) اگه ناراحت شدید معذرت میخوام . ;)

    موفق باشید ..:blush:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سلام. این چیز طبیعی بنظر میرسه اگر با IE داشتید پی تی رو می دیدید. یه کانکشن براش ساخته شده. و البته توی پی تی هم پر از تبلیغ و بنر و اسمایلی از سایتهای دیگه هست که برای همه اونها هم کانکشت ساخته میشه. اون پسوند اول tir. و غیره هم برای ip resolve شده هست.
     
  16. c0dest0rm

    c0dest0rm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    6
    من از اپرا استفاده میکنم.
    این ماله زمانی هست که کانکشن من IDLE بوده. البته از نظر خودم. هیچ نرم افزاری که با نت کارکنه هم باز نبود.
    جالب اینجاست (همنوطرو که گفتم) من تا قبل از این موضوع، با این کامپیوتر اصلا به پی تی نیومدم!