• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا جهت اتخاب امپلی فایر ( A/V Receiver ) سینمای خانگی بهم کمک کنید

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام، سال نو مبارک ، لطفا بهم کمک کنید تا بتونم بهترین انتخاب را داشته باشم
قصد خرید امپ دارم و بعد براساس امپ انتخابی اسپیکر بگیرم ،قبل از خرید
میخوام بین امپهای زیر ازنظر صدا وتصویر یه مقایسه ای بشه و ببینم ازبین
امپ های زیر که همگی 7.2 کاناله هستند از نظر کیفیت تصویر و اپ اسکلینگ
برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55
Denon AVR-3312CI
Onkyo TX-NR 809
YAMAHA RX-V2067​
همینطور ازنظر کیفیت صدای فیلم برتری از ان کدوم امپ هست ؟و برای موزیک
کدوم برترهست ؟
حال اگه بخوام بدون توجه به قیمت و فقط بر اساس کیفیت تفکیک صدا ( بلندی
صدا برام خیلی مهم نیست )و کیفیت تصویر ( کیفیت اپ اسکلینگ برام خیلی
مهمه ) یکی از امپ های فوق را انتخاب کنم کدوم را بگیرم؟ یا شما امپ
دیگری را که 7.2 یا 7.1 کاناله باشه پیشنهاد میدید ؟
لطفا بهم مشورت و همفکری بدهید
خیلی ممنون میشم اگه بهم در انتخاب امپ کمک کنید و بهم مشورت وهمفکری بدین

HDBOSS

Registered User
لایک‌ها
160
برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55
Denon AVR-3312CI
Onkyo TX-NR 809
YAMAHA RX-V2067​
کدوم برترهست ؟

من پیشنهاد میکنم شما به جای اینکه برای upsace کردن به امپ متکی باشید، بهتره یه بلوری پلیر خوب بخرید مثل Oppo BDP-95 که 1000 دلار هست ( یا مدل قدیمترش bdp-93 که 500 دلار هست)
این پلیر، چیپ upscale کننده و نویزگیر marvel qdeo 2nd generation داره و بهتر از هر امپی کیفیت رو بهبود میبخشه
در کنارش به جای داشتن امپ 7.2 پیشنهاد میکنم 7.1 بگیرید ولی عوضش از ساب ووفر بهتر استفاده کنید . امپ رو من pioneer vsx-1020 پیشنهاد میکنم (کلاً پایونیر تو ایران بهتره چون قیمتش نسبت به بقیه بهتر هست. همچنین کیفیت صدا)

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55
Denon AVR-3312CI
Onkyo TX-NR 809
YAMAHA RX-V2067​
کدوم برترهست ؟

تو فاز اولیه اصلا به قضیه آپ اسکیلینگ فکر نکن! هیچ کدوم به درد نمی خورند! حداقل من دنون رو دیدم مفت گرونه!
بهتره TV ات مستقیم اینکارو بکنه که عموما می کنند! ولی اگه قضی خیلی حاده و نمی تونه همون طور که این دوستمونم گفتند از پلیر استفاده کن!
ولی در مورد امپ!
چند نکته!
1) Onkyo وجود نداره! یعنی تو بازار موجود نبید! حداقل من که خیلی گشتم و نبود! و متاسفانه راهی هم برا وارد کردنش پیدا نکردم! ظاهرا Distortion اش خیلی بهتر از دنون هست!
2) ترجیحا سعی کن یک چیزی بخری که باند نداشته باشه! معمولا بانداشون الکی گرونند و پولتو حروم می کنند! پول رو سیو کن باند خوب وردار!
می تونی دنبال باندهای Canton , ّFocal , Boze ,غیره بگردی! کنتون معمولا قیمتش نسبت به صداش بهتره! اون دو تا واسه هزینه بالای 2 تومن خوبند و بیشتر بدرد استدیو می خوذند تا خونه! دیستورشن دیوارهای خونه و حجم صدایی که شما می گیری به خاطر محدودیت صدایی که تو خونه راه می اندازی عملا خرید اونها رو غیر قابل توجیه می کنه! مگر کلاسشون رو بخوای که هیچ! ;)
3) سعی کن یه مدلی بگیری که به شبکه بخوره واسه استریم کردن صدا به کارت میاد!
4) دنبال مدلی باش که خروجی صداش جدا جدا ساخته شده باشه! اینایی که از ای سی های STK استفاده می کنند عموما خروجی خوبی ندارند! معمولا مدلهای ساخت شرق آسیا از این آی سی ها استفاده می کنند! از بالای دستگاه می تونی توشو ببینی و بفهمی خروچی ترانزیستوریه یا نه!
5) مالتی سیستم باشه! هرچی بیشتر بهتر! بالاخص اصلا زیر بار نرو که مدلای بگیری که نمی دونم لایسنس فلان مدل دالبی رو نداره و عیره! چون همشون دارن فراگیر میشن و عملا بعدا مشکل داری واسه پخش!

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
من پیشنهاد میکنم شما به جای اینکه برای upsace کردن به امپ متکی باشید، بهتره یه بلوری پلیر خوب بخرید مثل Oppo BDP-95 که 1000 دلار هست ( یا مدل قدیمترش bdp-93 که 500 دلار هست)
این پلیر، چیپ upscale کننده و نویزگیر marvel qdeo 2nd generation داره و بهتر از هر امپی کیفیت رو بهبود میبخشه
در کنارش به جای داشتن امپ 7.2 پیشنهاد میکنم 7.1 بگیرید ولی عوضش از ساب ووفر بهتر استفاده کنید . امپ رو من pioneer vsx-1020 پیشنهاد میکنم (کلاً پایونیر تو ایران بهتره چون قیمتش نسبت به بقیه بهتر هست. همچنین کیفیت صدا)

ممنون که پاسخ دادین، upscale جهت افزایش کیفیت منابع تصویری DS میباشه مثل کانالهای ورزشی که با اینکه بهترین گیرنده ( Vu Ultimo ) را دارم ولی باز کیفیت تصویر بعضی از شبکه ها پایینه.
امپ انکیو 809 از این چیپ ها برای افزایش کیفیت تصویر استفاده میکنه:
High-Quality HQV® Vida™ VHD1900 Video Processor
Marvell Qdeo™ Video Chip for 4K Upscaling and Processing
چیپ ویدا برای 1080p و مرول برای افزایش تا 4K برای پخش توسط پروژکتور سینمای خانگی در اندازه های بیشتر از 100 اینچ و نمایشگرهای اینده
امپ 2067 یاماها هم از چیپ HQV high-class chipset “VHD1900” برای افزایش کیفیت تصویر استفاده میکنه، بنظر شما چیپ HQV کیفیت پردازش تصویرش چطوره؟
وهمچنین این سوال از شما دوست گرامی دارم که ایا انکیو 809 هم مانند Oppo BDP-95 باتوجه به اینکه هردو چیپ marvel qdeo برای افزایش کیفیت تصویر استفاده میکنند تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش کیفیت تصویر داره یا نه ؟

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
تو فاز اولیه اصلا به قضیه آپ اسکیلینگ فکر نکن! هیچ کدوم به درد نمی خورند! حداقل من دنون رو دیدم مفت گرونه!
بهتره TV ات مستقیم اینکارو بکنه که عموما می کنند! ولی اگه قضی خیلی حاده و نمی تونه همون طور که این دوستمونم گفتند از پلیر استفاده کن!
ولی در مورد امپ!
چند نکته!
1) Onkyo وجود نداره! یعنی تو بازار موجود نبید! حداقل من که خیلی گشتم و نبود! و متاسفانه راهی هم برا وارد کردنش پیدا نکردم! ظاهرا Distortion اش خیلی بهتر از دنون هست!
2) ترجیحا سعی کن یک چیزی بخری که باند نداشته باشه! معمولا بانداشون الکی گرونند و پولتو حروم می کنند! پول رو سیو کن باند خوب وردار!
می تونی دنبال باندهای Canton , ّFocal , Boze ,غیره بگردی! کنتون معمولا قیمتش نسبت به صداش بهتره! اون دو تا واسه هزینه بالای 2 تومن خوبند و بیشتر بدرد استدیو می خوذند تا خونه! دیستورشن دیوارهای خونه و حجم صدایی که شما می گیری به خاطر محدودیت صدایی که تو خونه راه می اندازی عملا خرید اونها رو غیر قابل توجیه می کنه! مگر کلاسشون رو بخوای که هیچ! ;)
3) سعی کن یه مدلی بگیری که به شبکه بخوره واسه استریم کردن صدا به کارت میاد!
4) دنبال مدلی باش که خروجی صداش جدا جدا ساخته شده باشه! اینایی که از ای سی های STK استفاده می کنند عموما خروجی خوبی ندارند! معمولا مدلهای ساخت شرق آسیا از این آی سی ها استفاده می کنند! از بالای دستگاه می تونی توشو ببینی و بفهمی خروچی ترانزیستوریه یا نه!
5) مالتی سیستم باشه! هرچی بیشتر بهتر! بالاخص اصلا زیر بار نرو که مدلای بگیری که نمی دونم لایسنس فلان مدل دالبی رو نداره و عیره! چون همشون دارن فراگیر میشن و عملا بعدا مشکل داری واسه پخش!

تشکر بابت پاسخی که دادین، TV سامسونگ 55D8000 دارم ولی فکرنکنم اپ اسکلینگ انجام بده،
1- ببخشید شما کدوم مدل انکیومیخواستید که پیدا نکردین؟ به جاش چه امپی گرفتی؟ قبل از عید زنگ زدم تهران 609 داشتن به قیمت 1.380 ولی 809 نبود.دیروز زنگ زدم دبی نمایندگی انکیو هر دو مدل را داشتن که به ترتیب قیمتشون 1990 و 3499 درهم بود که با حساب درهمی 520 تومان میشود 1.034 و 1.820 میلیون تومان .در ضمن اسپیکر جامو 606 بود 1999 درهم ولی 608 نبود. من قصد سفارش خرید از دبی و انتقال با لنج به ایران را دارم ولی هنوزمطمئن نیستم کدوم مارک و مدل را بگیرم .من رسیور التیمو را هم به همین صورت از دبی خریدم .
4- چه مارک ومدلهایی خروجی صدای جدا جدا دارند؟ 809 انکیو ، 2067 یاماها و 55 پایونیر چطورند؟از چه ای سی هایی استفاده می کنند؟ کیفیت خروجیشون به خصوص 809 چجوره؟
5- برای ساپورت فرمت های مختلف صدا من هم با شما موافقم.به همین دلیل انکیو 809 را به خاطر پشتیبانی از فرمت THX بیشتر می پسندم.
باتوجه به قیمت یاماها 2067 در دبی ، یا 809 میگیرم و یا 2067 ، به نظر شما اسپیکرجامو برای 2067 وهمینطور 809 خوبه که سفارش بدم یا دنبال اسپیکر دیگه ای باشم؟

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
تشکر بابت پاسخی که دادین، TV سامسونگ 55D8000 دارم ولی فکرنکنم اپ اسکلینگ انجام بده،
1- ببخشید شما کدوم مدل انکیومیخواستید که پیدا نکردین؟ به جاش چه امپی گرفتی؟ قبل از عید زنگ زدم تهران 609 داشتن به قیمت 1.380 ولی 809 نبود.دیروز زنگ زدم دبی نمایندگی انکیو هر دو مدل را داشتن که به ترتیب قیمتشون 1990 و 3499 درهم بود که با حساب درهمی 520 تومان میشود 1.034 و 1.820 میلیون تومان .در ضمن اسپیکر جامو 606 بود 1999 درهم ولی 608 نبود. من قصد سفارش خرید از دبی و انتقال با لنج به ایران را دارم ولی هنوزمطمئن نیستم کدوم مارک و مدل را بگیرم .من رسیور التیمو را هم به همین صورت از دبی خریدم .
4- چه مارک ومدلهایی خروجی صدای جدا جدا دارند؟ 809 انکیو ، 2067 یاماها و 55 پایونیر چطورند؟از چه ای سی هایی استفاده می کنند؟ کیفیت خروجیشون به خصوص 809 چجوره؟
5- برای ساپورت فرمت های مختلف صدا من هم با شما موافقم.به همین دلیل انکیو 809 را به خاطر پشتیبانی از فرمت THX بیشتر می پسندم.
باتوجه به قیمت یاماها 2067 در دبی ، یا 809 میگیرم و یا 2067 ، به نظر شما اسپیکرجامو برای 2067 وهمینطور 809 خوبه که سفارش بدم یا دنبال اسپیکر دیگه ای باشم؟

خب اگر دوست دارید اینقدر هزینه کنید که دیگر هیچ!
من برای خودم 1611 دنون گرفتم! با باند کنتون Movie C 80! حدودا 1200000 پام در اومد!
1 - نمایندگی Onkyo تو تهران چند وقتی هست که تعطیله و نتیجتا تو بازار نبود! من توی جمهوری خیلی دنبالش گشتم نبود! اینجوری با لنج آوردنشو دیگه من بلد نیستم و دنبالش نبودم!
2 - جواب این سوالتون رو نمی دونم! اینی که من گرفتم که اینجوریه! شما از بالا می تونید کارتهای خروجیشو ببینید! فکر می کنم انکیو هم از همچین چیزی استفاده می کنه که دیستورشنش پایینه! وگرنه خیلی بالاتر می بود! پیزی در مورد دیستورشن پایونیر و یاماها نمی دونم ولی بعید می دونم خروجی اونها چیز درست و حسابی ای باشه! باز هم می گم مطمئن نیستم!
3 - THX فرمت صدا نیست! استاندارد پخش صدا است! تضمین می کنه که کیفیت صدای شما پس از تبدیل شدن به آنلوگ از حدی که در استانداردش تعریف شده کمتر نمیشه!
من منظورم فرمت صدا بود! مثلا فرمت صدای DTS توسط همه دستگاهها پشتیبانی نمیشه چون نمی خوان پول خرید لایسنسشو بدن! همین دنون ها هم همشون همه چیز رو ساپورت نمی کردند!
4 - ببینید اگر این قدر توانایی تون برای وارد کردن بالائه روی اینترنت بیشتر سرچ کنید! من 6 ماه پیش که داشتم می خریدم یک اسپیکر مال کارخونه Energy بود با مغذی Celestion که خیلی ازش تعریف می کردند و 400 دلار حدودا خرجش بود! ولی تو ایران هیچی ازش نبود! الان نمی دونم چی خوبه ولی شما با توجه به بودجه تون توی Budget Shoot ها بگردید ببینید چی پیدا می کنید!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.

من اصلا از موضوع تاپیک سردرنمیارم، دی

ولی یک برند خوب سراغ دارم برای تهیه باند و اسپیکر،که هم به روزه و هم از بهترین هاست، ولی گمنام مونده!

Bang & Olufsen

ظاهرا توی ایران هم نمایندگی داره !

محصولاتش واقعا فضایی هستند

نمیدونم دوستان میشناسند یا نه، ولی خیلی تعریفش رو شنیدم، مثل اینکه دانمارکی هست...

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
..................

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
امروز یه سر به این تاپیک زدم ،حالا که کسی چیزی ننوشته گفتم اخرین قیمت های امپلی فایر ( A/V Receiver ) سینمای خانگی در دبی(قیمت ها به درهم ) را اینجا بنویسم

Yamaha 3067 : 7200
Yamaha 2067 : 6500
Yamaha 2010 : 5900
Denon 4311 : 9000
Denon 3312 : 4300
Denon 2312 : 3300
Onkyo 809 : 3499
Onkyo 609 : 1999
Pioneer 1021 : 2999
Pioneer Lx75 : 6600​
که با توجه به قیمت های فعلی ایران ،انکیو در دبی ارزونتره ولی پایونیر گرونتر در میاد،دنون ویاماها تقریبا قیمت های یکسانی در ایران و دبی دارند.

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
یه سئوال برام پیش اومده، اگه پاسخ را میدونین لطفا دریغ نفرمایید
برای اینکه آمپ راحت در ولوم پایین ومتوسط ووفر بلندگو راه بندازه باید به آمپدانس اسپیکر و قدرت آمپ در همان آمپدانس دقت کرد؟ یا نه منظور چیز دیگریست،برای مثال اسپیکر جامو S 606 یه اسپیکر 6 اهمی هست با این مشخصات :
Power (W, long/short term) : 130 / 210
Sensitivity (dB, 2.8V/1m) : 89
Frequency Range (Hz) : 42 - 20,000
Impedance (Ohm) : 6​
که طبق برداشت من، برای راه اندازی ان به قدرتی معادل 130 وات نیاز داریم وحداکثر تا 210 وات جوابگوست و رنج فرکانس صوتی که توانایی پخش داره از 42 هرتز تا 20000 هرتز هست و بعنوان مثال Denon 3312 دارای این مشخصاته : در امپدانس 6 اهم 165 وات قدرت داره و در 8 اهم 125 وات

6Ohms, 1 kHz, THD 0,7% : 165 W

8 Ohm, 20Hz-20kHz, 0.05% : 125 w

Bandwidth : 10 Hz - 100 kHz​

پس امپ 3312 در امپدانس 6 اهم تا 165 وات قدرت داره که با توجه به اینکه اسپیکر جامو به 130 وات نیاز داره تا شروع به کار کنه پس امپ 3312 میتونه اسپیکر جامو را در ولوم متوسط به راحتی راه بندازه .ایا برداشتم درسته ؟ یا نه ؟

با توجه به رنج 130 تا 200 واتی جامو 606 ، امپ ما باید چه توانی داشته باشه تا راحت در ولوم پایین و متوسط راه اندازیش کنه؟
در ضمن با توجه به این رنج 130 تا 200 واتی جامو ، ایا امپ های زیر 200 وات نمیتونن از تمام توان جامو کار بکشند؟ یا اصلا این دو موضوع به هم ربطی نداره؟

بالا