• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا دو ستاني كاملا حرفه اي هستند بيايند اينجا

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
سلام خدمت تمامي دوستان من يك سوال دارم كه فكر كنم حرفه اي هاي فلش فقط بلد باشند :D
من يك سوال داشتم اگر دوستان خودشون رو ايجا معرفي كنند ممنون مي شوم
يك چيزي من هيچي از فلش نمي دونم :rolleyes: :blush:
منتظر پاسخ دوستان

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سوالت رو بگو ؟؟؟

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
خيلي متشکر از شما که جواب من را داديد
1.من يک عکس از يک طومار دارم مي خواهم اول از همه اين طومار لوله شده باز شود در آن متني باشد که از شما تقاضا دارد کد عبوري را وارد کنيد
2.بعد از وارد کردن کد صحيح عبور طومار بسته شود و دوباره باز شود ومتن نامه نمايش داده شود
اين فلش درحقيقت بخش ثابت کار است
مي خواستم يک بخش مديريت براي اين فلش بسازم که ابتدا شخصي که قصد دارد نامه اي به اين شکل ارسال کند اين برنامه را باز کند
فايل SWF
1.براي بخش مدبريت ابتدا براي مدير يک کد ورود مشخص در خواست کند
2.بخش مديريت باز شود
3.در آن قسمت از شخص متني که قصد دارد در مرحه اول به کار برد را وارد کند مثلا:لطفا براي مشاهده متن نامه کلمه عبور را وارد کنيد
4.در مرحله بعد کلمه عبوري را که به وسيله آن مي توان متن را مشاهده کرد را تعين کند
5.در مرحله آخر متن اصلي نامه را از ما درخوست کند سپس تمامي اين پارامتر ها را به فايل فلش که در بالا توضيح دادم اضافه کند
6.فايل نهايي را به صورت فايل فلش ذخيره کرد
نکته 1: قصد دارم متون با يک سري افکت در نسخه اصلي نامه وارد شود مثلا خودم شکل نهايي را در فتوشاپ درست کردم متن به رنگ کرمي و
نوري در حاشيه آن
نکته 2:هيچ کدام از مر احل بالا در فلش ساخته نشده است فقط تصاوير مورده نياز مثلا شکل طومارپيچيده شده
نکته 3:اين مورد پيشنهادي است مي خواستم بخش مديريت هم شبيه همان طومار باشد يعني براي زيبايي بيشتر فايل برنامه مديريت به شکل زير باشد
پس از آنکه فايل برنامه مديريت را اجرا کرديم در صفحه يک طومار پيچيده شده قرار دارد که پس از کليک بر روي طومار طومار بسته باز شود
و بر رو کاغذ طومار متني نوشته شده باشد که از شما درخواست کلمه ورود بکند در صورت صحيح بودن کلمه عبور طومار بسته و دوباره باز شود
و اين بار موارد مورد نياز در مرحله 3 مديريت وجود داشته باشد پس از دادن کليه مشخصات متون لازم وتاييد آنها (به وسيله کليک بر روي دکمه اي
که در صفحه طومار وجود دارد) سپس پس از تاييد طومار بسته شود و دوباره باز گردد و موارد مورد نياز براي مرحله 4 وجود داشته باشد و
همين طور تا مرحله 6
خيلي طولاني شد ولي واقعا نيازمند ساختن اين فلش هستم خواهش مي کنم به به من کمک کنيد
خيلي متشکر از شما دوست عزيز اگر توضيح بيشتر احتياج هست حتما مرا با خبر سازيد.
در انتضار پاسخ شما

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام

والا تا اينجايي كه من از نوشته هاي شما خوندم اين كاري كه شما ميخواين انجام بدين نياز به كمك نداره !

يك سري ملزومات هست كه شما بايد بدونين ...

و خوب اين مطالبي كه نوشتين و اين كاري كه ميخواين انجام بدين بايد تركيبي از نرم افزارهاي سه بعدي و دو بعدي باشه و خوب بايد روي هر كدومشون تسلط كافي رو داشته باشين تا بتونين اين چنين كاري رو خلق كنين .

من الان نميدونم چه كمكي ميتونم بكنم ولي خوب شما بگيد مثلا كجاش مونديد تا من تا جايي كه بتونم و ياد داشته باشم راهنماييتون كنم .

موفق باشيد .

سعيد . ;)

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
خيلي متشكر دوست عزيز
من گفتم توي ب بسم الله اش ماده ام مي توانيد شما از مرحله يك فايل فلش اصلي و ثابت شروع كنيد خيلي متشكر
منتظر پاسخ هستم
لطفا مو به مو ودقيق به من توضيح دهيد باتشكر
به اميد ديدار
و منتظر پاسخ
در ضمن من عكس هاي مورد نياز مثل تصوبر طومار را آماده دارم
لطفا مرحله مرحله و دقت زياد به من بگوييد حتي كدام بخش در كدام مسير است خيلي متشكر

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
دوست من , من وقت كافي براي انجام اين كار رو ندارم ... شما بكين كجاي كار مكل دارين تا من تا اونجايي كه بلد باشم در اون زمينه راهنماييتون كنم . ;)

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
من تا حالا نتونستم هيچ كدوم از قسمت هاي كار را درست كنم
متشكر

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
خوب این جوری که نمیشه عزیز !!!

شما باید حداقل یک چیزی از فلش بلد باشی ... من وقت کافی برای انجام این project رو ندارم ... :blush:

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
آق من يك سوال ديگه هم داشتم ادمه همين مي نويسم
من يك تصوير از يك دستگيره در دارم مي خواهم و قتي موس روي آن مي آيد قدري به سمت پايين كشيده شود
بعد وقتي روي آن كليك مي كنم رو به پايين برود و دوباره رو به بالا برگردد و اينبار بيشتر به پايين بچرخد براي انجام اينكار بايد چه كنم :(
خيلي متشكر :p

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
من نمي موندم چرا اينجا هر كس سالي يك جواب من چند تا كار ديگه هم داشتم اگر بخواهم مثلا توي فلش 6 تا _ بگذارم مثل زير
_ _ _ _ _ _
و بعد بايد چه كار كنم كه وقتي كسي فلش را اجرا مي كند هر كليدي بزد هر حرف جاي يكي از خط تيره هارا بگيرد مثلا كسي فايل فلش را اجرا كرده و كليد A را فشار ميدهد و خطوط تيره به اين شكل وارد مي شود
_ _ _ _ _ A
و من براي اين نقطه چين ها دستوري بنويسم كه اگر فلان كلمه وارد شد به فريم مثلا 8 برود و اگر اشتباه كند دو تا خط روي جاي كد بيا يد؟
ممنون مي شم دوستان جواب بدهند :(

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از Monirzadeh :
آق من يك سوال ديگه هم داشتم ادمه همين مي نويسم
من يك تصوير از يك دستگيره در دارم مي خواهم و قتي موس روي آن مي آيد قدري به سمت پايين كشيده شود
بعد وقتي روي آن كليك مي كنم رو به پايين برود و دوباره رو به بالا برگردد و اينبار بيشتر به پايين بچرخد براي انجام اينكار بايد چه كنم :(
خيلي متشكر :p

عکس دارین ؟ :)

بالا