• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی نمایید.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
زمانی که کامپیوتر روشن است و مانیتور در حالت standby قرار دارد با تکان دادن موس یا فشردن یک کلید از کیبورد یا موس , مانیتور روشن میشود.لطفا توضیح دهید که با چه تنظیمی میتوان مانیتوری که در حالت standby قرار دارد را فقط با فشرد یک کلید از کیبورد روشن کرد؟یعنی تکان دادن موس برای روشن شدن مانیتوری که در حالت standby قرار دارد را حذف نمایم.
پیشاپیش سپاسگذارم.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
داخل Device Manager ، گزینه Mice and other pointer ( در ویندوز 7 در XP هم فکر کنم HID Deviceباشه ) .. روی Mouse اتون کلیک راست بزنید و Properties رو انتخاب کنید در قسمت Power Management تیک Allow this device to wake the computer رو وردارید

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
داخل Device Manager ، گزینه Mice and other pointer ( در ویندوز 7 در XP هم فکر کنم HID Deviceباشه ) .. روی Mouse اتون کلیک راست بزنید و Properties رو انتخاب کنید در قسمت Power Management تیک Allow this device to wake the computer رو وردارید
سپاسگذار از توجه شما.انجام دادم ولی نشد.:(

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این تنظیمات برای Windows بود شاید تو Setup کامپیوتر هم باشه .. قسمت تنظیمات Power در Setup سیستم چک کنید ، گزینه های زیر رو خواهید دید .. Wake on LAN ، Wake on Mouse / Keyboard .. اینها باید غیر فعال بشن ..

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
این تنظیمات برای Windows بود شاید تو Setup کامپیوتر هم باشه .. قسمت تنظیمات Power در Setup سیستم چک کنید ، گزینه های زیر رو خواهید دید .. Wake on LAN ، Wake on Mouse / Keyboard .. اینها باید غیر فعال بشن ..
یک بار سیستم را ری استارت دادم و رفتم در setup تنظیماتی که گفتید روی همان دیزیبل بود , دوباره امتحان کردم نشد.:(
شما مطمئنی متوجه منظورم در پست 1 شدی؟
کامپیوتر روشنه و مثلا در حال پخش اهنگه ولی مانیتور به طور پیش فرض بعد از 20 دقیقه در حالت stanby قرار میگیره که من این عدد رو گذاشتم روی 10 دقیقه.فقط میخوام مانیتور روشن نشه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما گفتید Standby .. اگر سیستم Standby بشه و Hard خاموش بشه اون روش بالا کار میکنه ولی برای حالت خاموش شدن مانیتور فکر نمیکنم این امکان باشه ، من اطلاعی ندارم ( ولی ویندوز 98 این گزینه رو داشت که مانیتور با حرکت ماوس روشن نشه ، فقط Keyboard ) یه راه دیگه هم هست بعضی ScreenSaver ها مثل شرکت 3planesoft.com در Setting اش این امکان رو میده که ScreenSaver با ماوس قطع نشه .. حالا اگر شما میخواهید صفحه خاموش بشه .. باید یه Screen Saver پیدا کنید که مثل Blank ویندوز باشه با این فرق که Setting داشته باشه و بشه کاری کرد که با تکون خوردن ماوس قطع نشه..

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
شما گفتید Standby .. اگر سیستم Standby بشه و Hard خاموش بشه اون روش بالا کار میکنه ولی برای حالت خاموش شدن مانیتور فکر نمیکنم این امکان باشه ، من اطلاعی ندارم ( ولی ویندوز 98 این گزینه رو داشت که مانیتور با حرکت ماوس روشن نشه ، فقط Keyboard )
زمانی که کامپیوتر روشن است و مانیتور در حالت standby قرار دارد با تکان دادن موس یا فشردن یک کلید از کیبورد یا موس , مانیتور روشن میشود.لطفا توضیح دهید که با چه تنظیمی میتوان مانیتوری که در حالت standby قرار دارد را فقط با فشرد یک کلید از کیبورد روشن کرد؟یعنی تکان دادن موس برای روشن شدن مانیتوری که در حالت standby قرار دارد را حذف نمایم.
پیشاپیش سپاسگذارم.
به نظر شما اگر مانیتور ال سی دی زیاد خاموش روشن بشه مشکل پیدا میکنه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
پست بالا رو تکمیل کردم .. نه اصلا .. ولی اگر زیاد روشن باشه چرا .. چون Backlight یه عمری داره و هرچقدر روشن باشه عمرش کمتر میشه گرچه در نوع استفاده شما مهم نیست .. چون عمرش اینقدر هست که دست صاحب‌های بعدی مانیتور ( اگر عوض کنید و مدل جدیدتر بگیرید ) هم از این نظر مشکلی پیدا نکنه

بالا