• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمایی کنید برای خرید و وایرلس شبکه کردن هارد

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام

دوستان من 2 تا هارد سوزوندم

تصمیم گرفتم یک هارد 1ترا بگیرم و شبکه کنم وایرلس که هم همیشه در دسترس باشه، هم هی جابه جا نکنم برای وصل کردن و قطع کردن

میشه راهنمایی کنید چه هاردی باید بخرم و چطور شبکه کنم که همیشه وایرلس بهش متصل باشم و ارزون هم در بیاد

وایمکس دارم با مودم وایرلسی که فقط یک پورت لن داره که خالیه، آیا هر هاردی که شبکه میخوره (مثلا Western Digital - My Book Live 1TB) بخرم وصل کنم به مودم حله هیچ کاری نمیخواد(مودم هواوی هست نیاز به ساپورت مودم که نیست؟)؟ یا کارهای خاصی باید انجام داد و مثلا روتر خاصی گرفت؟
چون میخوام هم به اینترنت وصل باشم و هم به هارد بنابراین فکر کنم هارد باید به مودم وصل باشه

پیشاپیس تشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام

دوستان من 2 تا هارد سوزوندم

تصمیم گرفتم یک هارد 1ترا بگیرم و شبکه کنم وایرلس که هم همیشه در دسترس باشه، هم هی جابه جا نکنم برای وصل کردن و قطع کردن

میشه راهنمایی کنید چه هاردی باید بخرم و چطور شبکه کنم که همیشه وایرلس بهش متصل باشم و ارزون هم در بیاد

وایمکس دارم با مودم وایرلسی که فقط یک پورت لن داره که خالیه، آیا هر هاردی که شبکه میخوره (مثلا Western Digital - My Book Live 1TB) بخرم وصل کنم به مودم حله هیچ کاری نمیخواد(مودم هواوی هست نیاز به ساپورت مودم که نیست؟)؟ یا کارهای خاصی باید انجام داد و مثلا روتر خاصی گرفت؟
چون میخوام هم به اینترنت وصل باشم و هم به هارد بنابراین فکر کنم هارد باید به مودم وصل باشه

پیشاپیس تشکر
واسه كار شما بهتر بود شبكه به صورت Ethernet باشه تا راحت هارد تو شبكه شير بشه تا مشكل سرعت انتقال به صورت بي سيم تو شبكه نداشته باشه!
چون تو خود شبكه بي سيم حتي با عملي كردن سرعت نقل و انتقال زيادي بدست نمياريد
چند وقت پيش ي جايي ديدم ي دستگاهي كوچيكي بود كه راسته كاره شما بود كه ميشه هارد و فلش رو تو شبكه بي سيم به اشتراك گذاشت اگه با سرعت كپي و نقل انتقالش ديتا تو شبكه مشكل نداري شايد انتخاب خوبي باشه شما مثلا عبارت :
خريد NS-1500N
تو گوگل سرچ كنيد ي سري مطالب پيدا ميكنيد

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
نه سرعت مهم نیست چون وایرلس هم حدود 20 مگ در ثانیه میده که مثل USB هست
ممنون دستگاه جالب و ارزونی بود اما نمیدونم چطور میشه هم به اینترنت وصل باشم هم به این
نکنه این با کابل به اینترنت مودم وصل میشه بعد هم هارد و هم اینترنت رو وایرلس میکنه

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
نه سرعت مهم نیست چون وایرلس هم حدود 20 مگ در ثانیه میده که مثل USB هست
ممنون دستگاه جالب و ارزونی بود اما نمیدونم چطور میشه هم به اینترنت وصل باشم هم به این
نکنه این با کابل به اینترنت مودم وصل میشه بعد هم هارد و هم اینترنت رو وایرلس میکنه
حالا نميدونم تجهيزاتي كه داريد و استاندارد شبكه اي كه داريد استفاده ميكنيد چيه ولي سرعت اگه با 20 واقعي هم وصل وصل باشيد تو ترانسفر ديتا حدودا 2-3 مگ بيشتر نميشه/
اون قطعه هم كاره خاصي نميكنه مثه ي ديوايس كه تو شبكه وصل شه بين ساير قطعات ارتباط برقرار ميكنه ( مثه پرينتر)

بالا