لطفا سريع جواب بده. فارسي نمي شه

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
آقا ما خير سرمون يه صفحه ساختيم در <a href='http://alieseraj.250x.com' target='_blank'>http://alieseraj.250x.com</a> . حالا هر چه مي كنم فارسي نمي شه. مشكل چيه؟
جان من تند بگو
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
اين را با همين دست هام نوشته ام. از اين برنامه هاي بي مزه هم فعلا ها خوشم نمي آد.
احسان جان جواب بده به جاي سوال.!
مي گم من متن يونيكد را مستقيم به اون جا وارد كرده ام. بايد مثل بلاگر اول تبديلش كنم به اون كد ها؟
در رايانه ي خودم كه درست ديده مي شه. اون فاصله ها هم نمي دونم جريانش چيه. اگر فارسي بشه اون هم ان شا’الله درست مي شه خودش.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اون تگ معروف يونيكد رو بالاي صفحه بذار...

در ضمن بايد خود فايل هم يونيكد ذخيره بشه
[code:1]

&#60;meta http-equiv=&#34;Content-Type&#34; content=&#34;text/html; charset=utf-8&#34; /&#62;[/code:1]
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
الان رفتم كدشو در سايت ديدم. باباب اين كه همه چيز را عوض كرده! همون فاصله ها ي به مزه را گذاشته. همه شو پشت سر هم كرده. اون metatag مربوط به فارسی را برداشته، متن را از حالت یونیکد در آورده.
من آن را به صورت متنی می ذارم <a href='http://alieseraj.250x.com/index.txt' target='_blank'>http://alieseraj.250x.com/index.txt</a>
ببینید کاری میشه کرد، یا این که مجبورم برم یه سایت دیگه؟
منظورت چیه که "خود فايل هم يونيكد ذخيره بشه ". یعنی به طور مستقیم یونیکد بنویسم (فارسی)، یا این که مثل بلاگر، مثلا بروم در frontpage و متن را وارد کنم تا کد ها را به من بدهد؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
والا من نميدونم چه بلايي به سر اين فايلت اومده بود. من همونو كه دادي برات آپلود كردم كه ببيني:
<a href='http://www.ehsanix.com/aliseraj.htm' target='_blank'>http://www.ehsanix.com/aliseraj.htm</a>

راستي اين قبيل فايلها بايد در حالت ASCII حتما Upload شوند...
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
احسان جان، متشکر. فقط چرا این جا که گذاشتی، هیچ کدوم از عکس هاش نمی آد؟
یعنی چی که باید در حالت ASCII حتما Upload شوند.
منظورت چیه که "خود فايل هم يونيكد ذخيره بشه ". یعنی به طور مستقیم یونیکد بنویسم (فارسی)، یا این که مثل بلاگر، مثلا بروم در frontpage و متن را وارد کنم تا کد ها را به من بدهد؟
این رو هم لطف کن جواب بده.
متشکر از وقتی که می ذاری
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3

يحتمل منظورش اين بيده!
(مي بخشيد پا پتي پريدم وسط)
ولي بايد همان جوري كه واسه قالب وبلاگ! قسمت هاي فارسي رو به صورت كدهاي يونيكد وارد ميكنيد! بايد واسه اين سايت مباركتون هم همين كار رو بكنيد. 8)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون رسا جان... عكس ها هم واسه اين نميومد كه خب آدرسشون لوكال بود. يعني از آدرس كامل نداده بودي. كافي بود من عكسهاش رو هم توي روت خودم ميريختم بعدش ديده ميشد.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام کبیر
1. رسا جان اگر من با این برنامه ی frontpage نمی نویسم چی؟ اون مگه چه کدی اضافه می کنه؟ من ازش استفاده نمی کنم.
2. احسان جان نشانی عکس ها را هم کامل داده بودم، ولی این سایت فکر کنم فقط عکس ها را از روی خود صفحه اجرا می کند. (اگر این طور نبود، اون فایل txtی هم که دادم، نباید درست اجرا می شد)حالا خوب شد فهمیدم این مسئله را، و گر نه کاربران وقتی از این خندانک ها استفاده می کردند و کار نمی کرد، حسابی از دست من عصبانی می شدند.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
راست ميگي... در مورد عكسها دقيقا به همون دليل بود...
 
بالا