• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک فوری

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام :
ببخشید دوستان ممنون میشم منو فوری راهنمایی کنید من یک هارد 80 دارم و روی این هارد ویندوز XP نصب کرده ام به تازگی یک هارد 300 هم اضافه کرده ام .
هارد اصلی که سیستم با اون boot میشود همان 80 می باشد .
حالا که تصمیم گرفته ام روی هارد جدید( 300 ) که پارتیشن بندی کرده ام یک ویندوز نصب کنم ( 3 الی 4 ویندوز مختلف را امتحان کرده ام ) پس از ریستارت و عملیات کپی با یک error بر میخورم که فایل hal.dll خراب می باشد و دوباره سیستم ریستارت می شود و وارد ویندوز نمی شود . حتی از داخل ویندوز قبلی این فایل رو کپی کردم باز هم درست نشد ؟
چه کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل چیست ؟؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام :
ببخشید دوستان ممنون میشم منو فوری راهنمایی کنید من یک هارد 80 دارم و روی این هارد ویندوز XP نصب کرده ام به تازگی یک هارد 300 هم اضافه کرده ام .
هارد اصلی که سیستم با اون boot میشود همان 80 می باشد .
حالا که تصمیم گرفته ام روی هارد جدید( 300 ) که پارتیشن بندی کرده ام یک ویندوز نصب کنم ( 3 الی 4 ویندوز مختلف را امتحان کرده ام ) پس از ریستارت و عملیات کپی با یک error بر میخورم که فایل hal.dll خراب می باشد و دوباره سیستم ریستارت می شود و وارد ویندوز نمی شود . حتی از داخل ویندوز قبلی این فایل رو کپی کردم باز هم درست نشد ؟
چه کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل چیست ؟؟؟
وقتی ميخوای windows نصب کنی hard قبليو جدا کن ببين بازم همينجوره ؟ مورد ديگه اينکه اصلاً وقتی پارتيشن بندی کردی پارتيشن primary ساختی ؟ بعد active کرديش ؟

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام :
- طبق گفته شما اون هارد رو جدا کردم بازهم فایده نداشت .
- بله پارتیشن primary ساختم و بعد اکتیو کردم .

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام :
- طبق گفته شما اون هارد رو جدا کردم بازهم فایده نداشت .
- بله پارتیشن primary ساختم و بعد اکتیو کردم .
ممکنه درست مستر و اسلیو مشخص نکرده باشی برای همین هارد دومت درست کار نکنه .

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

من زياد سر در نميارم پس اگر کار نکرد من دليلشو نمي دونم فقط خواستم کمک کنم و از اساتيد بپرسي بهتره

ولي در جايي ديدم که نوشته براي حل اين مشکل بايد (Dynamic Drive Overlay (DDO غير فعال بشه.

اگر چيزي روي اون 300 گيگ داري ممکنه پاک بشه پس مواظب باش

البته نگفتي هاردت چه مدلي و چه مارکي هست .چون به نظر من با نرم افزارهاي خود اون شرکت

کار کني بهتره.البته اگر مشکل هميني باشه که من گفتم.هاردت چه مارکي هست؟

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام :
هارد من مدل 80 maxtor sata میباشد که روی پورت Sata1 متصل است و هارد 300 هم maxtor sata2 می باشد که روی پورت sata2 وصل می باشد .
میشه بگید چجوری dynamic رو غیر فعال کنم ؟

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

گفتم که زياد وارد نيستم و ممکنه بد راهنمايي بکنم و مشکلي پيش بياد.البته گمون نمي کنم

با اين برنامه ميشه ولي بديش اينه که حجمش بالاست حدود 100 مگ. شايد توي نرم افزارهاي

خودت يا دوستان بگردي باشه

http://www.seagate.com/support/discwizard/DiscWizardSetup.en.exe

بايد باهاش يک ديسک بوت بسازي و ddo رو remove کني.

شايد با نرم افزارهاي سبک تر هم بشه ولي بايد بگرديم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام :
هارد من مدل 80 maxtor sata میباشد که روی پورت Sata1 متصل است و هارد 300 هم maxtor sata2 می باشد که روی پورت sata2 وصل می باشد .
میشه بگید چجوری dynamic رو غیر فعال کنم ؟
والّا قديما که جز فرمت مجدد راه ديگه اي برای تبديل Dynamic به Basic نبود. حالا اگه ميخوای مطمئن بشی تو Knowledge base مايکروسافت يه گشتی بزن.

بالا