nexpay

لطفا کمک! مشکل در نصب اکس پی روی مادربرد Shuttle mv43n

شروع موضوع توسط sinaarian ‏11 ژانویه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. sinaarian

    sinaarian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Neverland
    لطفا کمک! مشکل در نصب اکس پی روی مادربرد Shuttle mv43n
    دوستان و بزرگواران سلام. من تازه تو این فروم عضو شدم امیدوارم که بتونم عضو موثری تو این فروم باشم:)
    الان یک مشکلی برام بوجود آمده. :( یک سیستمی دستم رسیده که نمی تونم روش ویندوز اکس پی نصب کنم . مشخصاتشم اینه :
    mainboard : shuttle mv43n
    cpu : celeron 1.7
    Vga : Onboard
    ram : 2*256 apacer ddr333
    قبلن روش ویندوز اکس پی نصب بوده ولی الان دیگه نصب نمیشه البته یک فرقی کرده و اونم رم سیستمه.قبلا روش یک رم SD133 بوده ولی الان رم DDR333 روش گذاشتم چون مادربرد هم اسلت SD و هم DDR داره البته خود مین رم DDR266 ساپورت میکنه ولی فکر نمیکنم که با رم DDR333 مشکلی بوجود بیاد . البته دقیق نمی دونم. اینم بگم که نصب ویندوز تا مرحله شناختن هارد پیش میره اونجا که مینویسه Starting Windows XP و بعدش باید صفحه انتخاب پارتیشن بیاد ولی سیستم هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد . لطفا راهنماییم کنید که مشکل از چی میتونه باشه . ممنون​
     
  2. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    سلام

    خوب این دقیقا مشکل رم هست...

    رم فعلی با مادربرد ناسازگاره، با یه رم دیگه امتحان کن
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    همينطور كه سعيد خان گفت ممكنه از رم باشه و ممكنه از داغ شدن cpu هم باشه شما اول تنظيمات ست اپ رو ديفالت كن ممكنه مشكلت حل بشه.
     
  4. sinaarian

    sinaarian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Neverland
    دوستان ممنون از راهنماییتون تو این چند روزه دنبال رم میگشتم که بهش بخوره ولی بازم درست نشد. حالا که رمشو عوض کردم موقع نصب ویندوز یک مرحله جلوتر رفت ولی بعد از اینکه پارتیشن محل نصب و تعیین میکنم تصویر مانیتور خراب میشه و دوباره هنگ میکنه. در مورده دمای Cpu هم چک کردم ومشکلی نداشت. واقعا موندم چکار کنم. لطفا یک کمکی کنید خداییش جای دوری نمیره
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    شكاف agp داره؟ ممكنه از كارت گرافيك onboard باشه با يه گرافيك ديگه تست كن
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal