سلام یکی منو راهنمایی کنه چطوری تو وبلاگ خودم که جدیدا در بلاگ فا ساختم یه قسمت چت داشته باشم.مرسی
E ehsan696 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 سپتامبر 2005 نوشتهها 4 لایکها 0 23 دسامبر 2005 #1 سلام یکی منو راهنمایی کنه چطوری تو وبلاگ خودم که جدیدا در بلاگ فا ساختم یه قسمت چت داشته باشم.مرسی
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 23 دسامبر 2005 #2 شما مثل اینکه وبلاگ را با وب سایت اشتباه گرفتید ، تا اونجایی که من میدونم ممکن نیست. حالا بذارین ببینیم بقیه دوستان چه نظراتی دارن.
شما مثل اینکه وبلاگ را با وب سایت اشتباه گرفتید ، تا اونجایی که من میدونم ممکن نیست. حالا بذارین ببینیم بقیه دوستان چه نظراتی دارن.
Hamsafar4u کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 اکتبر 2005 نوشتهها 110 لایکها 0 23 دسامبر 2005 #3 آقا چرا ممکن نیست !!! (بچه مردمو نا امید نکن) شما باید در سایت bravenet ثبت نام کنی . اون سایت به شما چنین امکانی رو خواهد داد.
آقا چرا ممکن نیست !!! (بچه مردمو نا امید نکن) شما باید در سایت bravenet ثبت نام کنی . اون سایت به شما چنین امکانی رو خواهد داد.
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 24 دسامبر 2005 #4 به نقل از Hamsafar4u : آقا چرا ممکن نیست !!! (بچه مردمو نا امید نکن) شما باید در سایت bravenet ثبت نام کنی . اون سایت به شما چنین امکانی رو خواهد داد. کلیک کنید تا بازشود... به هر حال در واقعیت امر ، همه کارها تو اون bravenet انجام میشه ، فقط لینکشون در داخل وبلاگ قرار داده میشه.
به نقل از Hamsafar4u : آقا چرا ممکن نیست !!! (بچه مردمو نا امید نکن) شما باید در سایت bravenet ثبت نام کنی . اون سایت به شما چنین امکانی رو خواهد داد. کلیک کنید تا بازشود... به هر حال در واقعیت امر ، همه کارها تو اون bravenet انجام میشه ، فقط لینکشون در داخل وبلاگ قرار داده میشه.