لطفا کمک کنید

شروع موضوع توسط samancent ‏10 آپریل 2013 در انجمن سخت افزار

  1. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    باسلام ، حدود یک سال و خورده ای یه لبتاب ایسر اسپیره وی 3 کورای 5 خریدم و سرعتش عالی بود و هیچ مشکلی نداشت البته اوایل ، یه روز یه سی دی بازی روش نصب کردم که آنتی ویروش تو سی دی ویروس شناخت حالا نمیدونم کرک بود یا نه ، بعد از اون سرعتش به اندازه ی یک تک هسته ای اومده پایین و وقتی یه برنامه رو ران میکنم به سرعت سی پی یو توجه میکنم که از یک سرعت خاصی بالاتر نمیره ، لبتاب هوز هیچ سرویسی نشده و بازهم نشده ، لطفا کمک کنید
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,580
    تشکر شده:
    3,264
    محل سکونت:
    دور
    ویندوز عوض نکردید؟!
     
  4. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    عوض کردم ولی هنوز مشکل حل نشده اما هارد رو هنوز پاک نکردم ، احتمال داره که کرمی یا بدافزاری توی هارد باشه ؟ من به این مسله شک دارم
     
  5. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,580
    تشکر شده:
    3,264
    محل سکونت:
    دور
    بله احتمالش هست. یک بوت دیسک آنتی ویروس (مثلا کسپرسکای) دانلود کنید و کل هارد را ویروس یابی کنید.
     
  6. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    بجز این مسله دیگه چه احتمالی میدید ؟
     
  7. saeed0c

    saeed0c Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2010
    نوشته ها:
    4,894
    تشکر شده:
    524
    محل سکونت:
    اهـــــــواز
    اسکن آنلاین و مجانی ESET رو حتما تست کن اگر ویروس یا هر چیزی توی هارد یارم باشه باعث کاهش سرعت این قابلیتشو داره که پاکش کنه.

    ولی شاید مشکل از هاردتون باشه.

    دفرگمنت می کنید؟

    ویندوز 8 احیانا نصب نکردید؟
     
  8. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    دیفرگمنت نکردم و ویندوز 7 روشه ، یکی از دوستان گفت خمیر سی پی یو رو عوض کن
     
  9. saeed0c

    saeed0c Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2010
    نوشته ها:
    4,894
    تشکر شده:
    524
    محل سکونت:
    اهـــــــواز
    !! خمیر!!

    این که خمیرو باید عوض کنی یا نه رو راحت می تونی بفهمی اون دوستی که گفته به این مورد شک کرده که شاید دما ی cpu میره بالا بعد به خاطر این که دمیج نشه فرکانس رو کم می کنه!

    core temp نصب کن یا اگر توی بایوس نشون یم ده دما رو چک کن ببین چقدر زده. من i3 دارم که فرق زیادی نمی کنه با i5 لپ تاپ جفتشون 2 هسته یی هستن 4 ترد! , دمای کورم عادی رو 35 تا 40 هست توی لود 68 و بیشتر///
     
  10. A1C1E

    A1C1E Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2012
    نوشته ها:
    2,956
    تشکر شده:
    4,549
    محل سکونت:
    Lilliput - Ahvaz
    آخه چه ربطی داره؟ :دی
    مگه دمای CPU تون خیلی بالاس
    با نرم افزار Core Temp ببینین دماش چقدره! >> Core Temp
    قبلا سعید جان گفتند اینو من دنبال لینک Core Temp بودم
     
  11. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,580
    تشکر شده:
    3,264
    محل سکونت:
    دور
    به نظرم اول از همه وقتی کند میشه سیستم منابع سیستم (CPU و RAM) رو هم از توی تسک منیجر چک کنید، ببینید چند درصدش اشغله و کدوم process اشغالش کرده.
     
  12. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    بچه ها گرفتم مچشووو ، یه پروسسوری توی تسک منیجر بنام system Idle proccess که 95 درصد از سی پی یو رو گرفته و 25 کیلوبایت از رم رو گرفته و اصلا نمیشه روش هیچکاری کرد ، نه راست کلیک نه end proccess نه چیزای دیگه
     
  13. A1C1E

    A1C1E Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2012
    نوشته ها:
    2,956
    تشکر شده:
    4,549
    محل سکونت:
    Lilliput - Ahvaz
    شاهکار کردی :|
    عکسی بزار ازش
     
  14. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,580
    تشکر شده:
    3,264
    محل سکونت:
    دور
    System Idle Process always shows the unused percentage of CPU..... so showing that it is using 99% means all the tasks you are running are only utilizing 1%... .
     
  15. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    ایناهاش لعنتی ، 7 ثانیه طول کشید تا تسک منیجر بیاد !!! :( سرعتش لاک پشت شده

    Untitled12.jpg
     
  16. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    یعنی چی ؟ :blink:
     
  17. saeed0c

    saeed0c Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2010
    نوشته ها:
    4,894
    تشکر شده:
    524
    محل سکونت:
    اهـــــــواز
    بابا اون باید روی 99 باشه !!!!!
     
  18. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    خوب برای چی ؟
     
  19. saeed0c

    saeed0c Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2010
    نوشته ها:
    4,894
    تشکر شده:
    524
    محل سکونت:
    اهـــــــواز
    یعنی همه چیز آماده به کار هست. در حقیقت نیمه ی خالی لیوان رو داره نشون می ده! اونو ولش کن بابا از اون نیست.

    توی تب پرفورمنس چند تا ترد داری؟
     
  20. samancent

    samancent Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2012
    نوشته ها:
    1,667
    تشکر شده:
    181
    محل سکونت:
    AHWAZ
    لطف کن یاهوتونو on کنید تا اونجا صحبت کنیم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون