• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا کمک کنید

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من imate k-jam خریدم و تا حالا حدود 100 صفحه از قسمت نرم افزار رو خوندم که البته نظرم رو همونجا اعلام می کنم و از همه اساتید تشکر می کنم .
یک مشکل پیدا کردم . می خوام هارد ریست کنم و توی دفترچه نوشته که کلیدهای common manager و voice command را با هم نگه دارید و کلید reset را بزنید و نگه دارید
من همه این کارها را می کنم و خیلی هم صبر می کنم اما دستگاه همانطور خاموش باقی می مونه و هیچ اتفاقی هم نمی افته .
کسی از دوستان می تونه کمک کنه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از favophp :
سلام
من imate k-jam خریدم و تا حالا حدود 100 صفحه از قسمت نرم افزار رو خوندم که البته نظرم رو همونجا اعلام می کنم و از همه اساتید تشکر می کنم .
یک مشکل پیدا کردم . می خوام هارد ریست کنم و توی دفترچه نوشته که کلیدهای common manager و voice command را با هم نگه دارید و کلید reset را بزنید و نگه دارید
من همه این کارها را می کنم و خیلی هم صبر می کنم اما دستگاه همانطور خاموش باقی می مونه و هیچ اتفاقی هم نمی افته .
قربان فکر کنم که کسی دقیقاً مشکل شما رو داشتم و فکر کنم بهزاد خان براش توضیح داد که از چه کلید هایی باید برای هارد ریست استفاده کنید ، البته من واقعاً یادم نمی یاد کدوم ها ، کسی یادش هست ، یا حداقل لینک پست رو داره بذاره؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من خودم اين مشكل رو داشتم و توي اين http://forum.persiantools.com/t14044-page258.html ترد گفتم كه چجوري ميشه اين كارو كرد يادم نيست كدوم صفحه اما اگه توي اون لينك سرچ كني هارد ريست كا جم يا hard reset k-jam ( k_jam)
100% به نتيجه ميرسي
فكر كنم دو تا كليد سمت چپ و كليد power و ريست بود
و بعد از اين كار صفح جديدي كه مياد بايد كليد سبز (شماره گير ) و كليد وسط چهار طرفه

0 - 0
- 0 -
0 - 0

رو فشار داد
مشكل حل ميشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

ته دفترچه راهنما نوشته چه جوري يه نگاه ضرر نداره:)

بالا