• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم جانبی ایپد

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یکی از دوستان من از انگلیس اومد و یه سری لوازم ایپد از هر کدوم 1دونه اورد که ببینیم اگه فروشش خوب باشه بازم بیاریم. اینارو فعلا به قیمت تکی میفروشم. اگه کسی تعداد خواست تخفیف داره و حداکثر 1 ماهه تحویلش میشه.
یه دونه اسمارت کاور مشکی هست که چون گمرکی نده از جعبش دراورده و تو نایلونش هست. ولی اصلا بهش دست نخورده. قیمت 50
یه دونه پک اسکرین گارد اسپک برای ایپد هست که 2تا اسکرین گارد توشه به همراه دستمال مخصوصش. قیمت 46
یه پک هم هست که 6تا اسکرین گارد توشه که قیمتشم 55 هست.

اینم عکساش:

قیمتها شکسته شد.

اون بسته 6 تاییرو باز کردم. دونه ای 7 تومن هرکی خواست. پول پست با خریدار. یا تحویل در پارکوی.
اسمارت کاور 35 تومن. تحقیق کردم این فیک هست. قیمتشم تو بازار 45 تا هرچقدر بتونن میفروشن.
اسپک هم 30 تومن پک 2تاییش.

Last edited:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
اون بسته 6 تاییرو باز کردم. دونه ای 7 تومن هرکی خواست. پول پست با خریدار. یا تحویل در پارکوی.
اسمارت کاور 35 تومن. تحقیق کردم این فیک هست. قیمتشم تو بازار 45 تا هرچقدر بتونن میفروشن.
اسپک هم 30 تومن پک 2تاییش.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان یکی از چسبهای صفحه 7 تومنی فروخته شد.
یک مدل از همون تراپین هم اوردم که هر ورقش رو 9500 میدم و کیفیتش رو تضمین میکنم. رو ایپد خودمم چسبوندم و میتونید قبل از خرید ببینیدش.
در ضمن تمام گارد صفحه ها براق و ضد خش هستن.
یعنی هیچکس نمیخواید از ایپدش محافظت کنه؟
راستی کسی میدونه از انگلیس چی بیارم که سود داشته باشه؟

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
من كه نفهميدم دقيقا توي پخ چي به چيه اگه 7 تومنيه حباب زيرش نميوفته و خوب ميچسبه به صفحه برام به همون أدرس بفرست با پست چقدر بريزم؟

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
من كه نفهميدم دقيقا توي پخ چي به چيه اگه 7 تومنيه حباب زيرش نميوفته و خوب ميچسبه به صفحه برام به همون أدرس بفرست با پست چقدر بريزم؟

اگر حرفه ای باشید تو چسبوندنش حباب نمیوفته.

بالا