• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
بالاخره متوجه شدم كه اين LG 9450 اسم اصليش LG DV298H هست:D البته بعد از خريدنش:wacko:

كد منطقه‌ايشم اينجوري ميشه رو multi-region تنظيم كرد
دستگاه رو روشن كنيد
دكمه اجكت رو بزنيد تا سيني DVD بيرون بياد
از كنترل كد 000 رو بزنيد
كد منطقه‌اي مورد نظر رو وارد كنيد (براي multi-region عدد صفر رو وارد كنيد)
كليد Puse رو بزنيد
وسلام:rolleyes:

فقط كسايي كه اين دستگاه و خريدن بي زحمت بگن كه روي پنل جلوي اين دستگاه هم مثل دستگاهاي نوي ديگه يه روكش پلاستيكي نازك هست يا نه ؟ چون ماله من نداشت و روي كليد جلوي پنل چند تا خط بود.
نكنه دستگاه دست 2 طرف قالب كرده باشه بهم:hmm:

مبارک باشه
منظورت از اسم اصلیش چیه؟ یه کم توضیح بده
چند گرفتی؟
با چه رابطی وصلش کردی؟
و وارد کردن کد منطقه ای چه خاصیتی داره؟
چقدر سوال شد;)

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون:happy:
منظورت از اسم اصلیش چیه؟ یه کم توضیح بده
يعني اينكه مدل 9450 رو گلد ايران روش گذاشته و اسم اصليش تو سايت ال جي LG DV298H هستش
اينم آدرسش كه ميتوني مشخصات كاملشو توش ببيني
و وارد کردن کد منطقه ای چه خاصیتی داره؟
تو دي وي دي هاي كپي فايده‌اي نداره ولي واسه دي وي دي هاي ارجينال ميتوني دي وي دي هاي مناطق مختلف و ببيني
اينم يه توضيح در مورد كد منطقه‌اي از ماديران:
كد منطقه اي ديسكهاي DVD خصوصيتي است كه توسط دستگاه هاي پخش DVD حمايت ميشود و در ديسكهاي ويدئويي DVD (فيلمها) استفاده شده است. در حال حاضر صنعت تصوير متحرك دنيا را به شش منطقه مختلف تقسيم كرده است كه اين مناطق بيانگر اين مطلب است كه هر فيلم در چه منطقه اي توليد شده است بنابراين با توليد هر فيلم در منطقه خاص كد آن منطقه را نيز روي آن فيلم قرار ميدهند و با اين كار از پخش غير مجاز فيلمهاي توليد شده در يك منطقه در مناطق ديگر جلوگيري بعمل مي آيد. با قرار دادن اولين ديسك ويدئويي داخل درايو كد منطقه اي اين ديسك داخل درايو ثبت ميگردد.
اين كد منطقه اي با قرار دادن ديسكي از منطقه ديگر در داخل درايو تغيير خواهد كرد و دستگاه شما اجازه خواهد داد تا اين تغيير كد منطقه اي سه مرتبه انجام گيرد و زماني كه براي مرتبه چهارم شما يك ديسك با كد منطقه اي متفاوت را داخل آن قرار دهيد دستگاه براي هميشه روي آن كد جديد قرار خواهد گرفت
.

البته اگه با روشي كه گفتم عمل كني و كد منطقه‌اي رو روي 0 بزارين ديگه ايم مشكل پيش نمياد

قيمتشم 100 تومن
با كابل HDMI و از اين فيشاي 3 تايي كه اسمش يادم نيست:blush:

ديروزم 8 گيگابايت فايل MPGii رو با DIVx6.7.1 تبديل كردم زدم رو فلش مثل هولو خوندش:D

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

منم بلاخره رفتم یک کابل Component خریدم.!!

عکسش ضمیمه هست . کابل 5 به 5 به طول 1.80 با قیمت 9 تومن.

SkyEagle جان اون جایی رو که شما گفته بودی رو دیدم. دو جور کابل داشت 1 متری 11500 و 2 متری 19000 چوق ناقابل :(:(:(:(

مغازه های دیگه رو هم که دیدم همه همین دو تا کابل رو داشتن با همین برچسب قیمت (ظاهرا برچسب از مبدا زده شده !!!)

یک جا هم کابل با گارانتی مادام گفت بهم 26000 ناقابل.

رفتم پایین تر یک پاساژهست نزدیک علاءالدین که مخصوص این چیزها هست از طبقه ی دومش به بالا. طبقه ی سوم این کابل رو گیر آوردم.

ظاهرا که مشکلی نداریم. وصل کردیم به TV و Scan -P رو هم فعال کردیم کمی بهتر شد مخصوصا زیرنویس ها.

اینم عکسش:

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    160 KB · نمایش ها: 26

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اما یک چند تا سوال :

1 - با این کابل کامپوننتی که خریدم چجوری تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کنم؟؟؟ (می خوام از قابلیت HD تلویزیون هم اگر بشه استفاده کرد.)

2 - سوال مهمتر: نمی دونم چرا همه ی فیلم هایی که توی دستگاه می ذارم و پخش می کنم از اندازه طبیعی یکمی کمترند. انگار یک حاشیه ی 2 سانتی از هر طرف فیلم قیچی شده و نمایش داده نمی شه (وقتی یک تصویر رو توی کامپیوتر و TV گزاشتم به این نتیجه رسیدم.)

فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا مشکلی هست؟؟؟

با تشکر

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
اما یک چند تا سوال :

1 - با این کابل کامپوننتی که خریدم چجوری تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کنم؟؟؟ (می خوام از قابلیت HD تلویزیون هم اگر بشه استفاده کرد.)

2 - سوال مهمتر: نمی دونم چرا همه ی فیلم هایی که توی دستگاه می ذارم و پخش می کنم از اندازه طبیعی یکمی کمترند. انگار یک حاشیه ی 2 سانتی از هر طرف فیلم قیچی شده و نمایش داده نمی شه (وقتی یک تصویر رو توی کامپیوتر و TV گزاشتم به این نتیجه رسیدم.)

فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا مشکلی هست؟؟؟

با تشکر

معمولا خروجی کامپیوتر یا VGA یا DVI یا S VIDEO و البته تازگی ها همین HDMI هم روی بعضی مادربورد ها و کارت گرافیکها گذاشته اند .
ببین از کدوم داری یه خروجی از همون بگیر
با توجه به جدولی که F14 عزیز گذاشته بود ترتیب کیفیت رو هم دیگه بسنج ببین کدوم بهت میخوره
اما با توجه به تلوزیون من و شما که مثل هم هستیم ;) فکر کنم s video دیگه آخرین شانس باشه ، مگه اینکه تبدیل کننده ای وجود داشته باشه
من نمیدونم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
خيلي ممنون:happy:

يعني اينكه مدل 9450 رو گلد ايران روش گذاشته و اسم اصليش تو سايت ال جي LG DV298H هستش
اينم آدرسش كه ميتوني مشخصات كاملشو توش ببيني

تو دي وي دي هاي كپي فايده‌اي نداره ولي واسه دي وي دي هاي ارجينال ميتوني دي وي دي هاي مناطق مختلف و ببيني
اينم يه توضيح در مورد كد منطقه‌اي از ماديران:
كد منطقه اي ديسكهاي DVD خصوصيتي است كه توسط دستگاه هاي پخش DVD حمايت ميشود و در ديسكهاي ويدئويي DVD (فيلمها) استفاده شده است. در حال حاضر صنعت تصوير متحرك دنيا را به شش منطقه مختلف تقسيم كرده است كه اين مناطق بيانگر اين مطلب است كه هر فيلم در چه منطقه اي توليد شده است بنابراين با توليد هر فيلم در منطقه خاص كد آن منطقه را نيز روي آن فيلم قرار ميدهند و با اين كار از پخش غير مجاز فيلمهاي توليد شده در يك منطقه در مناطق ديگر جلوگيري بعمل مي آيد. با قرار دادن اولين ديسك ويدئويي داخل درايو كد منطقه اي اين ديسك داخل درايو ثبت ميگردد.
اين كد منطقه اي با قرار دادن ديسكي از منطقه ديگر در داخل درايو تغيير خواهد كرد و دستگاه شما اجازه خواهد داد تا اين تغيير كد منطقه اي سه مرتبه انجام گيرد و زماني كه براي مرتبه چهارم شما يك ديسك با كد منطقه اي متفاوت را داخل آن قرار دهيد دستگاه براي هميشه روي آن كد جديد قرار خواهد گرفت
.

البته اگه با روشي كه گفتم عمل كني و كد منطقه‌اي رو روي 0 بزارين ديگه ايم مشكل پيش نمياد

قيمتشم 100 تومن
با كابل HDMI و از اين فيشاي 3 تايي كه اسمش يادم نيست:blush:

ديروزم 8 گيگابايت فايل MPGii رو با DIVx6.7.1 تبديل كردم زدم رو فلش مثل هولو خوندش:D

آقا ممنون از اطلاعاتت بابت کد منطقه ای
فقط حدودا 7000تومن گرون خریدی البته نسبت به جمهوری

و یه چیز مهم
کابل کامپوننت که گفتی روش بود؟ داخل جعبه؟:blink:
من شنیده بودم فقط کابل HDMI داره

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف نداره اين كه برادر شما گرفته فكر نمي كردم به اين زودي وارد بشه البته سام سرويس يه ماهي هست تبليغشو مي كنه
ولي قيمتش حدود سه ميليون و ديست 40 اينچش هست فرقش با M81 مهمترينش 100Hrtz بودنه كه M81 اگه درست يادم باشه 60 هرتز هست و ديگه اينكه 25000:1 هست كه m81 با اينكه از بقيه مدلها خيلي بالاتره ولي 15000:1 هست و يه فرق ديگش هم 6ms بودنش هست به جز 100 هرتز بودن بقيه موارد معمولا خيلي محسوس نيست ولي اون 100 هرتز بودنش خيلي خداس.در مورد ورودي و خروجيهاش اطلاعات زيادي ندارم چون جديد هست من هم فرصت زيادي براي Search ندارم
نكته مهم اگه گارانتي داره براي باز كردن جعبه اصلا عجله نكن و صبر كن خودشون بيان و باز كنند (نصب مثلا) چون فقط اگه خودشون نصب كنن گارانتي معتبره البته از جعبه در آوردنش هم قلق داره كه اگه شما اين كارو بكني ممكنه به صفحه يا بدنه صدمه بزني
مبارك باشه الان رو دست اين مدل شما كيفيت تصوير نيست حتي براويا سري وي.

این دیگه آخرشه برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید
http://www.samsung.com/iran/presscenter/pressrelease/pressrelease_20071113_0000385354.asp
راسیتش من خودم r81دارم ولی با این چیزی که حالا اومده دارم وسوسه میشم ممممممممممم

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
همانطوريكه ميدانيد در تلويزيونهاي پلاسما جهت نسوختن پيكسلهاي فسفر در 1000 ساعت اول استفاده بايست كنتراست را بالاتر از 50 درصد نگذاشت و بعد از آن هم نبايد كنتراست را خيلي بالا تنظيم كرد.
حال من يك تلويزيون 46s81 سامسونگ كه lcd است خريده ام آيا مورد فوق براي اين هم صادق است يا نه مي شود كنتراست را روي 100 درصد گذاشت sharpness چطور؟
با تشكر

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان شما تونستيد تو اين مدل 9450 ال جي رزولوشن رو بالا ببريد ؟
من كه از 480i بالاتر مي برم تصوير شروع به پريدن مي كنه در صورتي كه تلويزيونم 100 هرتز ديجيتال هستش و تا 1080i رو پشتيباني مي كنه براي شما چطور؟
در ضمن من از كابل كامپوننت استفاده مي كنم و هيچ جور نمي تونم رزولوشن رو روي 1080i ببرم (تا 720p بيشتر نميره)
شما تونستيد به اين رزولوشن ببريد؟
آيا تنظيمات خاصي وجود داره؟؟؟

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه از 480i بالاتر مي برم تصوير شروع به پريدن مي كنه در صورتي كه تلويزيونم 100 هرتز ديجيتال هستش و تا 1080i رو پشتيباني مي كنه براي شما چطور؟
در ضمن من از كابل كامپوننت استفاده مي كنم و هيچ جور نمي تونم رزولوشن رو روي 1080i ببرم (تا 720p بيشتر نميره)

خوب چون که رزولوشن دی وی دی نهایتش 480 است
برای اطلاعات بیشتر سایت زیر:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Aspect_Ratios_and_Resolutions.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution
http://en.wikipedia.org/wiki/Blu_Ray_Vs._HD-DVD

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به دوستان عزيزم بنده قصد خريد تلوزيون ال سی دی 32 اينچی دارم سونی S200 بگيرم يا سامسونگ R81 ممنون ميشم اگه راهنمائی بفرمائيد

sepehr79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یک ضبط صوت خونگی با بودجه 250 هزار تومن بگیرم .لطفا"من رو راهنمایی کنید.
با تشکر

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در مورد دیویدی ریکوردر الجی اطلاعات و قیمت هر مدلش رو در بازار ایران از کجا میشه بدست آورد؟لطفا راهنمایی کنید

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ممنون از اطلاعاتت بابت کد منطقه ای
فقط حدودا 7000تومن گرون خریدی البته نسبت به جمهوری

و یه چیز مهم
کابل کامپوننت که گفتی روش بود؟ داخل جعبه؟:blink:
من شنیده بودم فقط کابل HDMI داره

من تهران نيستم تو شهرمونم از چند جا سوال كردم همه همين قيمت و دادن
آره هم كابل HDMI داشت هم كامپوننت

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

1080 ساپورتها فعلا فقط با HOME THEATER عرضه میشند
من چند تا برند رو دیدم همین LG و SONY هر دوشون 1080 ساپورت رو فقط روی سینمای خانگی با ست اسپیکر عرضه میکنند
روی این مدل نباید دنبال 1080 باشید

cisco007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيزم بنده قصد خريد تلوزيون ال سی دی 32 اينچی دارم سونی S200 بگيرم يا سامسونگ R81 ممنون ميشم اگه راهنمائی بفرمائيد

منم به این نتیجه رسیدم 32r81 بگیرم رفتم مغازه نزدیک خونه دیدم مغازه دار گفت 32r88 داریم گفتم این دیگه چه مدلی است گفت 81 تقلبیش اومده بود این مدل رو دادند منم فکر کردم گفتم بپرسم از بچه ها این r88 چه فرقی با r81 داره؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
توي يكي از فروم ها خوندم كه نوشته بود تلوزيونهاي lcd سوني خيلي نسبت به ضريه مقام هستن و داخلشون از ضريه گير استفاده شده بطوريكه فروشنده با مشت بهش ضربه ميزده و سيستم اخ نميگفته اما تلوزيون هاي سامسونگ انجوري در برابر ضريه مقاوم نيست
كسي در اينباره اطلاعاتي داره؟

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در مورد دیویدی ریکوردر الجی اطلاعات و قیمت مدلهای مختلفش رو در بازار ایران از کجا میشه بدست آورد؟لطفا راهنمایی کنید

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
منم به این نتیجه رسیدم 32r81 بگیرم رفتم مغازه نزدیک خونه دیدم مغازه دار گفت 32r88 داریم گفتم این دیگه چه مدلی است گفت 81 تقلبیش اومده بود این مدل رو دادند منم فکر کردم گفتم بپرسم از بچه ها این r88 چه فرقی با r81 داره؟
سامسونگ که الان با گارانتی سام سرویس ارائه می شه ! اگه اون گارانتی رو داشته باشه که دیگه تقلبی نمی شه !
منظورش چی بوده ؟

cisco007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامسونگ که الان با گارانتی سام سرویس ارائه می شه ! اگه اون گارانتی رو داشته باشه که دیگه تقلبی نمی شه !
منظورش چی بوده ؟

خودشم نمایندگی سامسونگ بود منم پرسیدم ازش گفت یک سری تقلبی از عراق اومده بود حالا من موندم این r88 دقیقا مشابه r81 است یا نه ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی بکنه؟

بالا