• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
البته این سونی az را من هم دارم و نصبش خیلی سخت نیست و کاملا سیم هاش و رنگش و ÷شت دستگاه کاملا مفهوم است و خیلی سخت نیست ! شاید کیفیت نوار یا سی دی که می گذاری بد باشد ! به هر حال خراب بودن هم بعید نیست .... توی حمل نقل ... کشیده شدن سیم و قطع آن از داخل بعید نیست :(

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
بالاخره من هم LG 9450 گرفتم
در مورد رزولوشن بهترین حالت روی i 576 هست حتی روی 576 p هم که میره همون صفحه آبی LG لرزش داره مثل وقتی refresh rate مانیتور پایین باشه
رزولوشن 720 رو هم اصلا ساپورت نمیکنه
تلوزیون ما پانا F355 29 و روی کانکتور 1080 AV4 و با بهترین کابل کامپوننت موجود وصلش کردم

فندوق عزیز شما هم که درست وضعیت منو داری
بهترین رزولوشن که گرفتی چند بوده؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر من شما یه دی وی دی پلیر بگیر با یه دکودر کریتیو
تا اینجا حداکثر 250 تومن هزینه ات میشه ( دکودر کریتیو حدود 150 تومن )( LG 9450 قیمت 94 تومن )

دکودر برای این سیستم الزامیه
بعد برو یه ست اسپیکر هم از فروشگاهای کامپیوتری بگیر
اونهم هر چقدر پول بدی آش میخوری
برای سیستم 7.1 حداقل قیمت از 130 تومن (کریتیو T7900 )
و برای 2.1 که فقط بدرد موسیقی میخوره اگه یه چیز خوب و قوی بخواهی logitech Z 2300 قیمت 190 تومن

در کل اسپیکر خوب و قوی 5.1 رو میتونی حدود 300 تا 400یه مدل از کریتیو یا لاجیتک بگیری
ببخشید این دکودر کارش چیه؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بالاخره من هم LG 9450 گرفتم
در مورد رزولوشن بهترین حالت روی i 576 هست حتی روی 576 p هم که میره همون صفحه آبی LG لرزش داره مثل وقتی refresh rate مانیتور پایین باشه
رزولوشن 720 رو هم اصلا ساپورت نمیکنه
تلوزیون ما پانا F355 29 و روی کانکتور 1080 AV4 و با بهترین کابل کامپوننت موجود وصلش کردم

فندوق عزیز شما هم که درست وضعیت منو داری
بهترین رزولوشن که گرفتی چند بوده؟

سلام

بابا فندق نه فندوق !!!!! چرا همه به من می گن فندوق!! آدم یاد فن دوغ می افته!!!! (شوخی :D)

والا من samsung P69000K گرفتم. اصلا HD نیست که بخوام بالا ببرم.

ولی کامپیوتر رو که با همون کابلهای کامپوننتی که گفتم وصل کردم، رزولوشن تا 1920*1080 بالا رفت.

ولی کیفیت برای متن خوب نبود (البته مشخصا مانیتور نیست) ولی فیلم رو توپ نشون می داد. فوق العاده شفاف حتی بهتر از دستگاه DVD. اگه یک فیلم HD داشتم چی می شد ها!!! ولی ندارم:(

سوال دیگه ای بود در خدمتیم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

یک سوالم من بکنم!

SkyEagle جان یک فیلم (حتی المکان Divx) رو توی کامپیوتر بذار روی یک صحنه ی خاصش نگه دار و عکس بگیر.

بعد فیلم رو تو دستگاه بذار همون صحنه رو بیار. ببین یک حاشیه ی چند سانتی از هر طرف نرفته؟؟؟ یعنی انگار یک جورهایی زوم شده باشه روی تصویر جوری که یک حاشیه دور تصویر دیده نشه؟؟

همین

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
ببخشید این دکودر کارش چیه؟

البته در این زمینه اساتید عزیز مثل F 14 بهتر میتونند کمک کنند
من در حد سوادم میگم

برای تبدیل صدای آنالوگ به دیجیتال و همچنین دیکود کردن فایل های صوتی دی وی دی و پخش صدا در استانداردهایی از قبیل DTS & DOLLBY
کمک میکنه تا تبدیل صوت به دیجیتال به بهترین نحو انجام بشه
و با استفاده از کانکتورهای اپتیکال میتونی بهترین کیفیت صدا رو بدون نویز داشته باشی
لینک هم اینجاست برو ببین

کلا وجودش در کنار پخش کننده دی وی دی کاملا ضروریه البته برای کسایی که به صدا اهمیت میدند

celendepytii

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي دوستان
امروز يه مدل تلويزيون Sony - Bravia XBR 46 ديدم ، تو قسمت مشخصات نوشته بود 120 هرتز ، داستان 120 هرتز چيه و به چه دردي مي خوره ؟:blush:

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد دیویدی ریکوردر های ال جی لطفاراهنمایی کنید که از چه سایتی میشه در رابطه باقیمت و مدلهاش در بازار ایران اطلاعات کسب کرد و بهترین مدل موجودش کدومه؟

سلام
از توی سایت گلدیران می تونین اطلاعاتی کسب کنین. اما از اون بهتر در مورد قیمت و بودن در بازار باید به چند تا فروشنده زنگ بزنین. آخرین اخبار من که حدود یه ماه پیش گرفتم مدل 340 تومنی بود که 250 گیگ هارد داره که البته الان تو سایت نیست.
http://goldiran.ir/Product/ProductList.aspx?CategoryID=48

shadowfax

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام از دوستان یه سوال ازتون داشتم ضبط های سونی که صفحه لمسی هستند این صفحه لمسی خوب کار میده؟ برای چند سال کار میدن ؟و قابل تعمیر هستند؟ به نظر شما سری AZ سونی خوب هستند کدوم مدل رو از این سری پیشنهاد میدید.

shadowfax

Registered User
لایک‌ها
2
راستی اگه میشه در مورد مشخصات یه ضبط خوب هم توضیح بدید

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام به همگي دوستان
امروز يه مدل تلويزيون Sony - Bravia XBR 46 ديدم ، تو قسمت مشخصات نوشته بود 120 هرتز ، داستان 120 هرتز چيه و به چه دردي مي خوره ؟:blush:
سرعت Refresh rate این دستگاه 120 هرتز است
یعنی صفحه آن در هر ثانیه 120 بار چشمک میزند
یعنی سرعت خیلی بالایی داره
یعنی عالی

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با سلام از دوستان یه سوال ازتون داشتم ضبط های سونی که صفحه لمسی هستند این صفحه لمسی خوب کار میده؟ برای چند سال کار میدن ؟و قابل تعمیر هستند؟ به نظر شما سری AZ سونی خوب هستند کدوم مدل رو از این سری پیشنهاد میدید.

az همش عالیه.
گرونترینش 500 تومنه به همراه یک ساب جدا. خیلی عالیه;)

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین گزینه برای خرید تلویزیون "46(lcd یا plasma ) از نظر کیفیت و امکانات چیست ؟ Sony 46x350 یا Samsung 46f88 یا .............؟ :)

matoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان lcd تا دو ميليون پانصد هزار تومان چي خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به پیش کسوتان این تاپیک
ممکنه در مورد گارانتی گلدیران و کیفیتش اگه تجربه یا اطلاعی دارین ، خبری بدین؟
ممنون

matoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامسونگ 46 فکر کنم مناسب باشه
دوست عزيز ميخوام حد اكثر 37 اينچ باشه فكر كنم برا خونه خوب باشه اگه ميشه اسم مدل را هم ببريد البته تا سقف
دو ميليون و پانصد هزار تومان

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
دوست عزيز ميخوام حد اكثر 37 اينچ باشه فكر كنم برا خونه خوب باشه اگه ميشه اسم مدل را هم ببريد البته تا سقف

40 اینچ هم می تونی بگیری M81 چیز خوبیه از Samsung . چند صفحه ی قبل رو بخونی همه چی راجع بهش نوشته.

ولی اگر 37 بخوای این مدل های 88 Samsung که جدیدا اومده رو حتما برو قیمت بگیر فکر کنم به بودجه بخوره.

خوبی هایی که نسبت به81 داره اینه که فرکانس بالاتر به همراه کنتراست بالاتر داره. یک جایزه ی کوچولو هم روش می دن.

البته اگر بتونی بودجه رو برسونی به 40 اینج سری 88 می تونی یک سینمای خانگی خفن هم مجانی بگیری.

برو همه ی اینها رو قیمت بگیر بعد خودت تصمیم بگیر.

(البته سونی هم خوبه ولی من اطلاعاتی راجع بهش ندارم)

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
یه سر برو جمهوری همه چی میاد دستت
به نظر من سامسونگ از سونی بهتره
البته از نظر کیفیت تصویر
خودت برو مقایسه کن میاد دستت
نگاه کن ببین دستگاهی که انتخاب میکنی نسبت کنتراستش 1 به چند هزاره؟
به نظر من برای 36 اینچ 1 به 7000 مناسب باشه
قیمتش هم زیر دو تومانه

بالا