آژانس هواپیمایی
pop up

لود کرد مجازی تصاویر

شروع موضوع توسط hossein_asp ‏10 سپتامبر 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    موقعی که میخوام وقتی رو یک تصویر اشاره گر رد میشه SCR تصویر تعویض بشه با آدرس تصویر جدید معمولا چند ثانیه طول میکشه تا بروزر تصویر جدید رو لود کنه و این حالت نا خوشایندی ایجاد میکنه.من از یه راه های غیر اصولی این مشکل رو حل میکنم.میخوام بدونم راه اصولی برای لود تصویر و عدم نمایش اون وجود داره.
     
  2. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    شما می توانید از طریق تگ BODY به صفحه بگید که هنگام لود یکسری تصویر رو باز کنه

    این هم اسکریپتش (البته از هودم نیستش ;))

    PHP:
    <script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
    <!--
    function 
    MM_swapImgRestore() { //v3.0
      
    var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
    }

    function 
    MM_preloadImages() { //v3.0
      
    var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_pd.MM_p=new Array();
        var 
    i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0i<a.lengthi++)
        if (
    a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Imaged.MM_p[j++].src=a[i];}}
    }

    function 
    MM_findObj(nd) { //v4.01
      
    var p,i,x;  if(!dd=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
        
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].documentn=n.substring(0,p);}
      if(!(
    x=d[n])&&d.allx=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
      for(
    i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
      if(!
    && d.getElementByIdx=d.getElementById(n); return x;
    }

    function 
    MM_swapImage() { //v3.0
      
    var i,j=0,x,a=MM_swapImage.argumentsdocument.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
       if ((
    x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrcx.oSrc=x.srcx.src=a[i+2];}
    }
    //-->
    </script>

    و در نگ BODY:

    PHP:
    <body onLoad="MM_preloadImages('IMAGE URL','IMAGE URL','IMAGE URL','images/m4-4.gif',''IMAGE URL-5.',''IMAGE URL')">
     
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    دست شما درد نکنه :happy: فانکشناش آشنا به نظر میرسه اگه اشتباه نکنم کدهای دریم ویوره ;)
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    گفتم که از جای دیگه ست ... ;)
    امیدوارم مشکل حل شده باشه :)