سایت ساز وبزیخرید بک لینک

ليست + تعداد يادشتها و لينك شون و غيره در ...

شروع موضوع توسط DonAmir ‏4 سپتامبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. DonAmir

    DonAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    اول از همه مچكرم - از همه ي كساني كه اين همه در مورد MT نوشتن - ما که MT باز نیستم - ولی کم کم میخوایم دم در بیاریم ;) از مشاهیر عزیز هم تشکر فوق العاده می کنم , تمپش خیلی عالی بود .

    و سوالم :دنبال همچین چیزی هستم:
    1 - تو صفحه ی اولم لینک category های باشه .
    2 - هر کدوم رو باز می کنم , فقط لینک یادشتها باشه نه خودشون.
    3 - ضمنآ تعداد پستها هم در صفحه باشه .

    اگر جوابم رو دادید لطفآ زیاد رو IQ من حساب نکنید . یه جوری بگید که بی سوادها هم بفهمن.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    خواهش عزيز اين نظر لطف شماست.
    1.
    کد:
    <MTCategories>
    <a href="<$MTCategoryArchiveLink$>">
    <$MTCategoryLabel$></a>&nbsp;(<$MTCategoryCount$>)<br>
    </MTCategories>
    در اين كدهاي بالا لينك تمامي آرشيوهاي موضوعي رو نشون ميده

    2.
    کد:
    <MTEntries>
    <$MTEntryDate format="%x"$>:<a href="<$MTEntryPermalink$>">
    <$MTEntryTitle$></a><br />
    </MTEntries>
    اينرو اگر به جاي كدهاي بخش پست در قالب موضوعي بذاري خروجي به صورت زير خواهد بود:
    تاريخ ارسال پست: عنوان پست (همراه بالينك بروي عنوان)

    3.
    کد:
    <MTBlogEntryCount>
    اين رو هر كجاي از قالب اصلي بذاري تعداد پستهاي رو نشون ميده
    براي اطلاعات بيشتر:
    کد:
    <MTBlogCommentCount>
    اين يكي تعداد كامنتها رو نشون ميده
    کد:
    <MTDate format="%A, %d.%m.%Y" lower_case="1">
    اين هم تاريخ آخرين بروز شدن وبلاگ رو نشون ميده.....
     
  4. DonAmir

    DonAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    عزيز , بدون تعارف گفتم - مچکرم , من یه تست می کنم اگر مشکلی داشتم باز هم به شما امیدوارم -
    راستی من مدتها شما رو تو اینجا می دیدم اما سایتتون رو خیلی دیر دیدم, اما به هر حال حیفم اومد که تو بلاگم معرفیش نکنم.
     
  5. DonAmir

    DonAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب - مچکرم - حل شد - این مشکلی بود که مدتی فعالیا نت در سایت جدید رو به تاخیر انداخته بود.
    و اما یک سوال : جدولی که در آخر تمپتون قرار دادید (تعداد یاداشتها, سرچ و ...) در بغضي جاها مثل "آرشيو دسته اي و ايندكس در جاي مناسب قرار نميگيره - علت چيه؟
    خودتون اينجا ببينيد : www.google.amozeshonline.com
     
  6. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    منظورتون چيه؟
     
  7. DonAmir

    DonAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوباره - مشكلي كه گفته بودم حل شد. و اما يك سوال آماتوري ديگر : از كجا مي تونم تمپ مربوط به آرشيو ماهيانه رو اديت كنم - مي خواهم عين موضوعي هام بشه يعني فقط لينك ياداشت باشه - مچكرم
     
  8. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    اگر توي مقالاتي كه در بلغان تولز نوشتم بخونيد در رابطه با ساخت قالب براي ام تي توضيح دادم.
     
  9. DonAmir

    DonAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    طاهاي اون مشكل حل شد و يك سوال ديگر : براي مشاهده ي ليست تمام نظرات (مثل ليست ياداشتها) در ام.تي چه کنم ؟ آيا به پلاگين خاصي نياز هستت؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی