• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

• Total voters
    57
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

دوستان از اونجا كه در نظرسنجي قبلي لطف كرديد و هر كدوم يه سري انيميشن خارج از ليست پيشنهاد داديد تصميم گرفتم يه ليست ديگه كه بيشتر با سلائق شما هماهنگ باشه رو اينجا بذارم. همونطور كه در ليست مي بينيد فقط بهترينهاي ليست قبلي دوباره اينجا قرار گرفتند و بقيه اسامي از پيشنهادهاي شما دوستان انتخاب شدند.
اينجا هم دوباره مي تونيد همزمان چند تا رو انتخاب كنيد.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

دوستان از اونجا كه در نظرسنجي قبلي لطف كرديد و هر كدوم يه سري انيميشن خارج از ليست پيشنهاد داديد تصميم گرفتم يه ليست ديگه كه بيشتر با سلائق شما هماهنگ باشه رو اينجا بذارم. همونطور كه در ليست مي بينيد فقط بهترينهاي ليست قبلي دوباره اينجا قرار گرفتند و بقيه اسامي از پيشنهادهاي شما دوستان انتخاب شدند.
اينجا هم دوباره مي تونيد همزمان چند تا رو انتخاب كنيد.

سلام خواهر

واقعا زحمت میکشین ، خسته نباشین :happy:

میگم این نظرسنجی تا کی ادامه داره ، منظورم اینکه تا وقتی اینجوری ادامه میدید که بهترین بهترینها انتخاب بشه؟;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام خواهر

واقعا زحمت میکشین ، خسته نباشین :happy:

میگم این نظرسنجی تا کی ادامه داره ، منظورم اینکه تا وقتی اینجوری ادامه میدید که بهترین بهترینها انتخاب بشه؟;)

سلام برادر كاكاشي

مرسي. شما خيلي لطف داريد. :blush: من فقط سعي مي كنم اين نظرسنجي طوري باشه كه خداي نكرده كسي حس نكنه نظرش ناديده گرفته شده. براي همين اين دفعه گفتم يه بار ديگه همه گزينه هاي ليست پر باشه و بعد از تو همين ليست 5 تا گزينه انتخاب بشه براي ليست نهايي كه مشخص كننده 1# انيميشنهاي قديمي ميشه.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به درخواست بانو آريانا گزينه نهم به " واتو واتو " تغيير يافت

الفي و بارباپاپا هم اضافه گرديد .

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوستان باورتون ميشه؟ :) بالاخره به لطف آقا بهروز مدير گرامي تعداد گزينه ها افزايش پيدا كرد! :happy: حالا هر چي دوست داريد انتخاب كنيد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان باورتون ميشه؟ :) بالاخره به لطف آقا بهروز مدير گرامي تعداد گزينه ها افزايش پيدا كرد! :happy: حالا هر چي دوست داريد انتخاب كنيد.
خواهش مي كنم بانو

من انجام وظيفه مي كنم .

فعلا 20 مورد را در گزينه هاي نظر سنجي ( البته زير نظر و نظارت مستقيم بانو آريانا ) گنجاندم .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بلاخره چهارتا کارتون گذاشتین که من هم میشناسم!
47b20s0.gif

خب حالا به کدومها رای بدم؟!
73.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بلاخره چهارتا کارتون گذاشتین که من هم میشناسم!
47b20s0.gif

خب حالا به کدومها رای بدم؟!
73.gif

از طرف من به الفی و بارپاپاپا و مسافر کوچولو و رامکال رای بده، چون قبل از اضافه شدن اینا رای دادم دیگه نمی تونم رای بدم
4869.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
رای مارو در مورد تن تن ، گالیور و بازرس بپزیرید:p :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين ليست خيلی بهتره:D. دستت درد نکنه آريانا جون :happy:
دست برادر بهروز هم درد نکنه که تعداد انتخاب ها رو افزايش دادن:happy::happy::happy:. 10 تا واقعاً کم بود.:f34r:;)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
از طرف من به الفی و بارپاپاپا و مسافر کوچولو و رامکال رای بده، چون قبل از اضافه شدن اینا رای دادم دیگه نمی تونم رای بدم
4869.gif
دانيل جان

من هم علاوه بر راي خودم ؛ به كارتون هاي مورد علاقه شما راي دادم . ( البته رامكال يادم رفت )

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها به سرندپيتي هم راي بدين...
من خيلي دوست داشتم :blush:

فایل های ضمیمه

• serendipity-zr.jpg
    serendipity-zr.jpg
    6.7 KB · نمایش ها: 15

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
آخيش ممنون از خواهر آريانا و استاد بهروز عزيز :happy: اين راي گيريهاي چند انتخابي اصولا چيز بسار خوبيه ! به هركي ميخواستم راي دادم :cool: مخصوصا به كابوي تنها لاكي لوك

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستي بچه ها " دامبو "‌رو يادتونه ؟؟
6553.gif

lolk & bolek اينم بامزه بود
110.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اين ليست خيلی بهتره:D. دستت درد نکنه آريانا جون :happy:
دست برادر بهروز هم درد نکنه که تعداد انتخاب ها رو افزايش دادن:happy::happy::happy:. 10 تا واقعاً کم بود.:f34r:;)

مرسي فريدا جان. خوشحالم كه مورد پسند شما واقعا شد. بله درسته.واقعا دست آقا بهروز درد نكنه كه اجازه دادند تعداد گزينه ها افزايش پيدا كنه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خدا رو شکر که میشه چند تا گزینه انتخاب کرد، والا من بین "وقتی بابا کوچک بود" و "پسر شجاع" و "گوریل انگوری" و چند تای دیگه می موندم.
اینها همشون آخر خنده بودند!
8.gif
39.gif
39.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
و من همچنان بی خانمانم . :happy:

سلام جناب لرد سياه

باشه من با مدير گرامي صحبت مي كنم اگه ايشون موافقند باخانمان رو هم به ليست اضافه كنند. فكر كنم بايد دو سه تاي ديگه هم اضافه كنيم! هر چي اضافه مي كنيم باز هم هست! :blush:

دوستاني كه قبلا راي دادند و الان نمي تونند به موارد جديد اضافه شده راي بدن مي تونن از بقيه دوستاني كه ميان اينجا راي بدن بخوان كه به موارد انتخابي اونها هم راي بدن. حتي اگه اين هم نشد اسم موارد انتخابيتون رو بگيد فوقش در نهايت موقع شمارش آرا !!!! اين آرا هم با اونها محاسبه ميشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من هم رای دادم : الفی - واتو واتو - رامکال ...

من اولین بار توی رامکال بود که با مفهومی به اسم " ایالات متحده " آشنا شدم ( ودیگه ولش نکردم ! ) ، توی اون سری اگه یادتون باشه ، استرلینگ ( صاحب رامکال ) توی میلواکی زندگی می کرد و نزدیک دریاچه میشیگان بودن ...
170.gif

خلاصه این دوتا اسم ، کنجکاوی منو تحریک کردم و رفتم رو نقشه دنبالشون گشتم و اینا ...
detective.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا