• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

• Total voters
    57
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
تام و جری ( تک رای )

خوشم میاد از خودم که تک رای می دم ... اکثرا تک رای میدم .... چندتا داستان در مورد تک رای دادن دارم که ...

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مي بينم كه تنها انيميشني كه تا الان حتي يه راي نياورده كارتون بازرسه. حالا البته من تواسمش شك دارم ولي اينو يادمه كه يه دستيار فرانسوي داشت به اسم دودو . موزيك متنش هم خيلي جالب بود.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت بانو آريانا و دوستان عزيزم

مواردي را كه بانو در پيام خصوصي مطرح كرده بودند به اين نظرسنجي اعمال نمودم .

امري باشه در خدمت هستم .

موفق باشيد .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه نفر از جانب من به پينوکيو رأی بده.:cool: ممنون :happy:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام خدمت بانو آريانا و دوستان عزيزم

مواردي را كه بانو در پيام خصوصي مطرح كرده بودند به اين نظرسنجي اعمال نمودم .

امري باشه در خدمت هستم .

موفق باشيد .

اقا پس كاشكي قبل نظر سنجي كسي بتواند بده ليست كامل ميگذاشتيد بعد
چون مثلا راي داديدم بعد به ليست چيزاي ديگه اضافه ميشه اينطوري يه جورايي بده:(

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
read.gif

پس کارتونهای من؟

سلام.

آخه دوست عزيز غير از شما كسي به اين موارد اشاره نكرده بود. اگه حتي يه نفر ديگه هم حرف شما رو تاييد كرده بود مطمئن باشيد من اونها رو هم از آقا بهروز مي خواستم لطف كنند و به ليست اضافه كنند. حالا هم البته دير نشده شما مي تونيد تو پستتون دوباره اسم اون انيمه ها رو بگيد اگه طرفدار داشته باشه مظمئن باشيد محاسبه ميشه.

پيروز باشيد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مهيار جان

حق با شما است .

البته مساله اي كه در ميان است : كاربران اجازه ندارند بيش از 10 مورد نظر سنجي را در تاپيك قرار دهند . تا زماني هم كه ليست تكميل بشود برخي از دوستان نظر خود را اعلام كردند .

البته مي توانيم يك كاري انجام دهيم .

دوستاني كه مي خواهند نظر سنجي راه بياندازند موارد را براي مدير بخش بفرستند تا مدير نظر سنجي را برقرار كند تا همه موارد هم از اول كار در نظر گرفته شود . ( البته يه پيشنهاد است فقط )

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

سلام.

شما كاملا درست ميگيد. من وقتي اين ليست دوم رو گذاشتم اصلا فكرش رو نمي كردم كه بشه تعداد گزينه هاي ليست رو افزايش داد. اما چون دوباره دوستان از همون 10 گزينه ناراضي بودند ديگه واقعا توش موندم كه با اين تعداد محدود چطور كاري كنم كه كسي ناراضي نباشه. واقعا اينجا جاداره كه من يه تشكر خاص از آقا بهروز به خاطر لطفي كه داشتند و قبول زحمتي كه كردند بكنم. حالا تنها مشكل همون عدم امكان تغيير راي هستش. من فقط مي دونم كه ميشه اين كار رو كرد چون تو يكي از راي گيريها يه نفر گفت كه رايش رو تغيير داده. كاش كه ازش پرسيده بوديم چطور اين مار رو كرده! :(

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
جالبه كه فقط من به تنسي تاكسيدو راي دادم . نمي دونم دوستان با اين كارتون حال نمي كردند ؟؟

فكر مي كنم كمك تنسي تاكسيدو هم چاملي بود . هر وقت هم گير مي كردند مي رفتند سراغ آقاي ووپي ( درسته ؟؟ ) و اون تمام كمدش را پايين مي ريخت تا تخته سياه جادويي را پيدا كند و وسيله مورد نظر تنسي تاكسيدو را بر روي آن بكشد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
. من فقط مي دونم كه ميشه اين كار رو كرد چون تو يكي از راي گيريها يه نفر گفت كه رايش رو تغيير داده. كاش كه ازش پرسيده بوديم چطور اين مار رو كرده! :(

دوستان

من مي توانم تغيير دهم . يعني دسترسي به تغيير آرا دارم ( خدا وكيلي قابليت هاي مديريتي هم برخي اوقات حال ميده :happy: :happy: )
تنها اشكال اين است كه چون من تغيير مي دهم نام راي دهنده نمي تواند نمايش داده شود . ( اين ديگه ادمين بودن مي خواد :cool: :cool: )

باخانمان - پرين را نگاه كنيد .

اگر دوستان نظري داشتند مي توانند بنويسند تا من راي آنها را اضافه كنم اما نام راي دهنده مشخص نمي شود . ( هر چند خيلي وقت گير است اما من با كمال ميل مي توانم انجام دهم ) فكر هم مي كنم كه نام راي دهنده نشان هم داده نشود خيلي مهم نيست . مهم اين است كه بدانيم كدام انيميشن قديمي طرفدار بيشتري بين بچه هاي فروم دارد :) :)

من در خدمت دوستان هستم .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر دوستان نظري داشتند مي توانند بنويسند تا من راي آنها را اضافه كنم اما نام راي دهنده مشخص نمي شود . ( هر چند خيلي وقت گير است اما من با كمال ميل مي توانم انجام دهم ) فكر هم مي كنم كه نام راي دهنده نشان هم داده نشود خيلي مهم نيست . مهم اين است كه بدانيم كدام انيميشن قديمي طرفدار بيشتري بين بچه هاي فروم دارد
برادر بهروز واقعاً ممنون از لطفتون :happy:

اگه ممکنه از جانب من به پينوکيو رأی بدين :D;)

ممنون :happy:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوستان

من مي توانم تغيير دهم . يعني دسترسي به تغيير آرا دارم ( خدا وكيلي قابليت هاي مديريتي هم برخي اوقات حال ميده :happy: :happy: )
تنها اشكال اين است كه چون من تغيير مي دهم نام راي دهنده نمي تواند نمايش داده شود . ( اين ديگه ادمين بودن مي خواد :cool: :cool: )

باخانمان - پرين را نگاه كنيد .

اگر دوستان نظري داشتند مي توانند بنويسند تا من راي آنها را اضافه كنم اما نام راي دهنده مشخص نمي شود . ( هر چند خيلي وقت گير است اما من با كمال ميل مي توانم انجام دهم ) فكر هم مي كنم كه نام راي دهنده نشان هم داده نشود خيلي مهم نيست . مهم اين است كه بدانيم كدام انيميشن قديمي طرفدار بيشتري بين بچه هاي فروم دارد :) :)

من در خدمت دوستان هستم .

سلام و درود فراوان بر شما آقا بهروز عزيز و گرامي!

خوب همينه ديگه كه من ميگم مدير خوب يعني شما ! :blush: واقعا دستتون درد نكنه. در مورد نمايش نام راي دهنده فكر نمي كنم چندان اهميتي داشته باشه فعلا كه همون تعداد راي مهمه و معمولا دوستان خودشون ميگن به چه مواردي راي دادند. مي دونم كار پرزحمتيه و واقعا شرمنده كه اين قدر از ديروز تا حالا شما رو به زحمت انداختم! :blush: ولي باور كنيد هدف من فقط اين بود كه حداقل اكثر دوستان راضي باشند. باز هم به خاطر همه چيز از شما متشكرم.

sepanta_sabeti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بارباپاپا، واتو واتو، سندباد یه چیز دیگه بودند

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
کارتونهائی که معرفی کردم.:rolleyes:

1-دژ فضائی:wub:

2-آقای سکسکه:wub: :wub:

3-پسر مبتک:wub: ر

واقعا تعجب میکنم که کسی به اینها علاقه نداشته؟:blink:

ولی نه اگر کسی علاقه ای به این انیمها نداشته منهم انتظاری ندارم که تو لیست لحاظ بشه.:happy:

تو این لیست بازهم مورچه خور.با اون دوبله معرکش.

یه برنامه اردکه اسمش ساتورمن بود اونو کسی یادشه؟

و پت و مت البته زیاد قدیمی نیست ولی اونم باحال بود.

تنها کارتونی که خندهدار نبود و من نگاه کردم .دژفضائی بود.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
پس ميشه تغيير داد
همه باحالند
اين 3تارو هم به بقيه مال من اضافه بشه
هرچند ديگه معلوم نميشه كي داده:D

بينوايان
پينوكيو
باخانمان - پرين

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مهيار جان

موردهاي درخواستي شما هم انجام شد .

دوستان ديگر هم اگر مي خواهند اعلام كنند تا تغيير بدهم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا