BRADER SHIAN
Registered User
و من همچنان بی خانمانم . :happy:
من فقط پرین!راستی جناب لرد این پرینو کسی نمی تونه دانلود کنه یا بخره!
و من همچنان بی خانمانم . :happy:
سلام خدمت بانو آريانا و دوستان عزيزم
مواردي را كه بانو در پيام خصوصي مطرح كرده بودند به اين نظرسنجي اعمال نمودم .
امري باشه در خدمت هستم .
موفق باشيد .
![]()
پس کارتونهای من؟
مهيار جاناقا پس كاشكي قبل نظر سنجي كسي بتواند بده ليست كامل ميگذاشتيد بعد
چون مثلا راي داديدم بعد به ليست چيزاي ديگه اضافه ميشه اينطوري يه جورايي بده![]()
اقا پس كاشكي قبل نظر سنجي كسي بتواند بده ليست كامل ميگذاشتيد بعد
چون مثلا راي داديدم بعد به ليست چيزاي ديگه اضافه ميشه اينطوري يه جورايي بده![]()
. من فقط مي دونم كه ميشه اين كار رو كرد چون تو يكي از راي گيريها يه نفر گفت كه رايش رو تغيير داده. كاش كه ازش پرسيده بوديم چطور اين مار رو كرده!![]()
برادر بهروز واقعاً ممنون از لطفتون :happy:اگر دوستان نظري داشتند مي توانند بنويسند تا من راي آنها را اضافه كنم اما نام راي دهنده مشخص نمي شود . ( هر چند خيلي وقت گير است اما من با كمال ميل مي توانم انجام دهم ) فكر هم مي كنم كه نام راي دهنده نشان هم داده نشود خيلي مهم نيست . مهم اين است كه بدانيم كدام انيميشن قديمي طرفدار بيشتري بين بچه هاي فروم دارد
دوستان
من مي توانم تغيير دهم . يعني دسترسي به تغيير آرا دارم ( خدا وكيلي قابليت هاي مديريتي هم برخي اوقات حال ميده :happy: :happy: )
تنها اشكال اين است كه چون من تغيير مي دهم نام راي دهنده نمي تواند نمايش داده شود . ( اين ديگه ادمين بودن مي خواد![]()
)
باخانمان - پرين را نگاه كنيد .
اگر دوستان نظري داشتند مي توانند بنويسند تا من راي آنها را اضافه كنم اما نام راي دهنده مشخص نمي شود . ( هر چند خيلي وقت گير است اما من با كمال ميل مي توانم انجام دهم ) فكر هم مي كنم كه نام راي دهنده نشان هم داده نشود خيلي مهم نيست . مهم اين است كه بدانيم كدام انيميشن قديمي طرفدار بيشتري بين بچه هاي فروم دارد![]()
![]()
من در خدمت دوستان هستم .
راي شما اضافه شد بانوبرادر بهروز واقعاً ممنون از لطفتون :happy:
اگه ممکنه از جانب من به پينوکيو رأی بدين
ممنون :happy:
دستتون درد نکنه، ممنونراي شما اضافه شد بانو