lucky15000
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 150
- لایکها
- 1
کسی نمیخواد جواب منو بده منم میتونم تو رای گیری شرکت کنم:f34r:
کسی نمیخواد جواب منو بده منم میتونم تو رای گیری شرکت کنم:f34r:
اون صورتیه ؟ ... سفرهای دانی ...آقا ما کلی به مغزمون فشار آوردیم یه چیزایی یادمون اومد:
1-یه کارتون علمی تخیلی بود یه موجود گرد توپی پشمالو فضایی داشت و یه دختر و پسر که اغلب داستان های علمی و سرگذشت دانشمندا رو برا اون بچه ها تعریف میکرد و یه سری از فسمتاش هم تو فضا اتفاق افتادن اسمش چی بود؟
آره خودشه یادش به خیر هی هی...اون صورتیه ؟ ... سفرهای دانی ...![]()
بعله بعله همون بود نوک زبونم بودا !اسمش کایوت بود اسم شتر مرغه هم ردرونر یه سره هم این بدبخت گرگ رو اذیت میکرد و میگفت بیگ بیگ:lol:
ممنون دوست عزیز من این کارتون رو خیلی دوست دارم رفتم عروسکش رو خریدمبیچاره گرگه چقد این شترمرغه بدحنس اذیتش کرد![]()
![]()
اگه دستم به این شترمرغه برسه همچین خفش کنم که بمیره![]()
![]()
البته تا ساعت 9:00 شب که دیگه مامانم می گفت TV خاموش !! ...آره خودشه یادش به خیر هی هی...![]()
تو هم مث اینکه صب تا شب میشستی پای تلویزیون مث من![]()
آخي .... ياد بيب بيب بخير بچگي هميشه ميديدمش . يه جا خوندم كه تيم سازندش گفته بودند ديگه هيچ بلايي به ذهنمون نميرسه كه سر اين كايوت بيچاره بياريم :lol:
راست میگی طفلی خیلی بد شانس بود از نظر علمی کاراش درست بود ولی همیشه بد میاورد من که دلم خیلی براش میسوخت خیلی وقتا مجری های تلویزیون هم با کایوت همدردی میکردن
طفلکی کایوت![]()
![]()
من كه از اين كارتون خيلي بدم مي يومد و بيشتر اعصاب خورد كن بود چون حتي محض نمونه يك بار هم اين كايوت بدبخت نتونست گزندي به اوت شتر مرغ ورپريده بزنه!! ديگه ديدن صحنه هاي پرت شدن مدام كايوت از بالاي صخره ها چه لطفي مي تونه داشته باشه. باز لا اقل توي تام و جري گاهي اوقات تام مي تونست جري رو تو مشتش بگيره و حتي كتكش بزنه! و به هر نحوي بود نيمچه تعادلي! برقرار بود ولي اينجا تو اين كارتون كتك خوردن و له شدن يك طرفه ي كايوت هيچ جذابيتي نداشت!