• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست پروسسورهاي اينتل همراه شماره و مشخصات كامل

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ديدم دوستان درمورد پروسسورهاي دسكتاپ اينتل و نحوه شماره گذاري جديد و مشخصات هركدوم مشكل دارن . گفتم يه حركتي بكنم ! باشد كه آمرزيده شوم :D :rolleyes:

Intel%20Processor.JPG

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
Dual-Core :
Provides two execution cores in one physical processor allowing the platform to do more in less time while enjoying smooth interaction with your PC.

VT :
Intel Virtualization Technology

HT :
Hyper-Threading Technology
Enables you to run multiple demanding applications at the same time.

EIST :
Enhanced Intel SpeedStep® Technology
Enables cooler and quieter PC designs (depending on system implementation and usage).

EMT64T :
Intel® Extended Memory 64 Technology
Processors with Intel EM64T allow platforms to access larger amounts of memory and will support 64-bit extended operating systems.

Execute Disable Bit :
Can help to prevent some classes of viruses and worms that exploit buffer overrun vulnerabilities thus helping to improve the overall security of the system.

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خیلی چاکریم ... مرسی از جدول کاملی که ارائه کردی ... به نظر من آمرزیده خواهی شد ... ;)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از ReD3ath++ :
خیلی چاکریم ... مرسی از جدول کاملی که ارائه کردی ... به نظر من آمرزیده خواهی شد ... ;)
دستتون درد نکنه!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
حالا که صحبت از اینتل شد.....کدوم یکی از این پردازنده های اینتل توی لپ تاپ ها بهتره؟......Centrino یا Mobile....!!!!
درست گفتم..!!!!!

بالا