• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لينك به مطالب آرشيو / تمپليت آرشيو

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينهمه مطالب خوب و سوالهاي متعدد و جوابهاي متعددتر اينجا هست ولي چرا من جواب سوالهامو پيدا نميكنم و همه اش بايد سوال جديد مطرح كنم؟

آقا من اولا فكر ميكردم دادن لينك به يه مطلب خاص از آرشيو خودم (فرضا يكي يه سوالي كرده كه جوابش رو قبلا داده ام و ميخوام بگم برو فلان جا بخون) كار آسونيه. آخر مطب گفته "نوشته شده توسط فلاني در تاريخ فلان" كه اكتيو هم هست, يعني خودش يه لينك داره كه ميشه ازش اسفاده كرد.

حالا ميبينم كه اين سطرها در آرشيو كه ميرن ديگه لينك ندارن! همينجوري متن معمولي هستن! حالا من چه خاكي به سرم كنم؟ لينك تو آدرس بار كه مال آرشيو تاريخ x تا y از بالاي صفحه تا پايينشه. اگه بخوام يكي رو به اون وسط مسط هاي صفحه راهنمايي كنم چه كنم؟

مشكل دوم اينه كه تمپليت آرشيو رو در بلاگر تغيير دادم و خوب هم شده, ولي فقط صفحه اول آرشيو كه ليست تاريخها توش رديفه تغيير كرده. وقتي روي تاريخ كليك ميكني صفحه هاي قديمي هنوز همون تمپليت قديمي رو دارند و يه چيز چرند و ناجوري شده اند. پليز كمك!

<a href='http://ghorbatestan.blogspot.com' target='_blank'>http://ghorbatestan.blogspot.com</a>

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
چند تا چيز. واسه اينكه هر مطلب لينك دقيق تري داشته باشه توي تمپليت اينو بذار اول هر مطلب:
[code:1]&#60;a name=&#34;&#60;$BlogItemNumber$&#62;&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1]

ديگه اينكه براي لينك آرشيو هم اينجوري بنويس:
[code:1]&#60;a href=&#34;&#60;$BlogItemArchiveFileName$&#62;#&#60;$BlogItemNumber$&#62;&#34;&#62;&#60;$BlogItemDateTime$&#62;&#60;/a&#62;[/code:1]

ديگه اينكه تمپليت آرشيو فقط براي نشون دادن لينكهاي آرشيوه و خود مطالب توي تمپليت اصلي ديده خواهد شد.

republish all هم فراموش نکن.

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوق العاده ممنون! درست شد. ما بيصواتا شما رو نداشتيم چيكار ميكرديم؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
چاكريم ;)

بالا