آژانس هواپیماییexchanging

لينك كردن فايل هاي فلش

شروع موضوع توسط miladkdz ‏15 جولای 2004 در انجمن HTML

  1. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    دوستا كسي ميدونه چجوري ميشه با كد HTML فيلم هاي فلش رو لينك كرد؟
    به جواب فوري احتياج دارم!
    مرسي
     
  2. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ميشه يه كم توضيح بدي ؟ ( متوجه نشدم چي كار ميخواي بكني! )
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    منظورتون از لينك دادن به فايلهاي فلش چيه؟
    اگر منظورتون اينه كه فايل فلش رو جاي داري و ميخواهي به صورت متن در جاي ديگري لينك بدي كه خيلي ساده هست به صورت زير:
    کد:
    <a href="http://SITE.COM/FLASH.SWF">FLASH</a>
    
    (البته شايد فرمتي كه من نوشتم با اون فرمتي كه شما در نظر داريد فرق بكنيد كه در كل به اين صورت هستش.
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    اگه منظورت اینکه که یه فایل swf لینک باشه شدنی نیست.
    باید توی خود فلش فکر لینک رو بکنی.
     
  5. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    منظورم هموني بود كه احسان گفت!
    ولي قاعدتا بايد بشه...گوگل مثلا همچين كاري كرده...يا تو تبليغاي ياهو ميل ديدم
     
  6. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ببراي اون كاري كه ميگي ، بايد يه همچين كدي استفاده كني ! ( در حالت عادي :D )

    ( البته يه مقدار از كد قرارگرفتن فلش رو چون مهم نبود موضوع برداشتم )

    HTML:
    <a href="http://somewhere.com">
    
    
    <object classid="clsid:AE6D-" codebase="http://macromedia.com" width="50" height="50">
    
      <param name="movie" value="file.swf">
      <param name="quality" value="high">
      <embed src="file.swf"  type="application/x-shockwave-flash" width="50" height="50"></embed>
    
    </object>
    
    
    </a> 
    
    
    

    ولي همونطور كه احسان گفت همچين كاري عملي نيست !

    راه حلش اينه كه :

    شما يه Button به اندازه كل Movie مورد نظر درست ميكني ، روش 2 بار كليك ميكني كه بتوني Edit ش كني ...

    بعد كل مستطيلي كه ساختي رو ميبري فريم آخر ( يعني فريم HIT ) بعد كه از اون Button بياي بيرون
    اون رو يه مستطيل يبز بهت نشون ميده با Opacity ( يا تو فلش _alpha ) كم !

    حالا تو اكشن اون هر چي ميخواي بنويسي بنويس ...
     
  7. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz

    با تشكر از همكارم آقاي خياباني...
     
  8. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,216
    تشکر شده:
    1,174
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    به همه خواهش مي كنم هركسي بلد است كه چگونه يك سليت درست كرد به من كمك كند من رفتم يك فضا و دامنه خريدم ولي اصلا كار باش بلد نيستم من قبلا وبلاگ نويس بودم وقالب وبلاگ اكدهاو... ير در مي آورم ولي تو سايت موندم اصلا بلد نيستم كار كنم با فرانت پيج هم اصلا بلد نيستم كار كنم ولي با فرانت پيج داخل آفيس مال ويندوز بلدم اما اينجا رو بلد نيستم بلد نيستم فايل يا عكس و... آپلود كنم ايميل در سايت بسازم ساب دومين و...
    كسي مي تواند كمك كند منم بدان جبران مي كنم
    هر كي مي تواند كمك كند
    اگر جايي هم دراين رابطه مي دانيد به من بگوييد تا من انجا برم وياد بگيرم
    www.iroonikids.com
    فضا هم 50 مگابايت است
    لطفا اگر كسي بلد است راهنمايي وتوضيح را به ايميلم بفرستد من اين نوشته را در چند جا ديگر نوشتم ولي كسي راهنمايي نكرد اميدوارم شما ها كمكم كنيد
    هر كي مي تواند مدي سايت بازديد كنندها و... هر كي :(
    ايميل من
    [email protected]

    http://www.iroonikids.com
    يك ماه است فا ودامنه را خريدم ولي هنوز درست نشده حتي نمي توانم نوشته اول را كه نوشته سايت در حال ساخت است را بردارم
    كمك كنيد
     
  9. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,216
    تشکر شده:
    1,174
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    به همه خواهش مي كنم هركسي بلد است كه چگونه يك سليت درست كرد به من كمك كند من رفتم يك فضا و دامنه خريدم ولي اصلا كار باش بلد نيستم من قبلا وبلاگ نويس بودم وقالب وبلاگ اكدهاو... ير در مي آورم ولي تو سايت موندم اصلا بلد نيستم كار كنم با فرانت پيج هم اصلا بلد نيستم كار كنم ولي با فرانت پيج داخل آفيس مال ويندوز بلدم اما اينجا رو بلد نيستم بلد نيستم فايل يا عكس و... آپلود كنم ايميل در سايت بسازم ساب دومين و...
    كسي مي تواند كمك كند منم بدان جبران مي كنم
    هر كي مي تواند كمك كند
    اگر جايي هم دراين رابطه مي دانيد به من بگوييد تا من انجا برم وياد بگيرم
    www.iroonikids.com
    فضا هم 50 مگابايت است
    لطفا اگر كسي بلد است راهنمايي وتوضيح را به ايميلم بفرستد من اين نوشته را در چند جا ديگر نوشتم ولي كسي راهنمايي نكرد اميدوارم شما ها كمكم كنيد
    هر كي مي تواند مدي سايت بازديد كنندها و... هر كي :(
    ايميل من
    [email protected]

    http://www.iroonikids.com
    يك ماه است فا ودامنه را خريدم ولي هنوز درست نشده حتي نمي توانم نوشته اول را كه نوشته سايت در حال ساخت است را بردارم
    كمك كنيد
    كسي هم اگر طراح سايت است به من كمك كند