• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لينک دانلود اين نرم افزار رو به قيمت 15 هزار تومن خريدارم!

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دبير رياضی هستم و قرار هست که ماه آينده يه کارگاه تخصصی با محوريت "آموزش رياضی با استفاده از نرم افزار و ابزارهای تکنولوژيک" برای معلمان رياضی منطقه‌مون برگزار کنم.
برای بهتر شدن کارم به نرم افزار Math Advantage 2012 نياز دارم. ورژن 2009 اين نرم افزار رو دارم ولی فکر می کنم توی اين نسخه تغييرات زيادی بايد توش صورت گرفته باشه.
کسی که بتونه لينک دانلود از اين نسخه پيدا کنه، بسيار ممنونش خواهم شد و اين هزينه ی تعيين شده هم ناچيز است در قبال انجام اين کار...

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام
این نسخه از Math Advantage جدیده وهنوز بر روی نت نیومده . نه تورنتی ازش هست و نه لینک دانلودی ! متاسفم فعلا باید بی خیالش بشین.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
لینک دانلود نسخه 2010 هست

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
واقعا این Encore گند زده تو همه برنامه ها .. هرچی نرم افزار بوده خریده و آپدیت های جدیدش از قبلی بدتر هستند .. مثلا سری بازیهای Hoyle Games رو از Sierra خرید و از نسخه 2008 تا 2012 هیچ فرقی که نکرده بدتر هم شده .. من اگه بدوم نرم افزار رو با خودم دفن میکردم تا امتیازاش رو بفروشم به این Encore

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا این Encore گند زده تو همه برنامه ها .. هرچی نرم افزار بوده خریده و آپدیت های جدیدش از قبلی بدتر هستند .. مثلا سری بازیهای Hoyle Games رو از Sierra خرید و از نسخه 2008 تا 2012 هیچ فرقی که نکرده بدتر هم شده .. من اگه بدوم نرم افزار رو با خودم دفن میکردم تا امتیازاش رو بفروشم به این Encore

واقعا این طوره؟! اگه تغییر زیادی نکرده که بی خیالش بشم بهتره...
کسی نرم افزار دیگه ای سراغ نداره توی این صنف نرم افزارها؟
Math Success Deluxe چی؟ نسخه های جدیدش رو کسی می تونه پیدا کنه؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
من دارم اما 30 هزار تومان مي گيرم و بهتون تحويل ميدم لينكش رو

Last edited:
بالا