• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ های سامسونک چطورن؟

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان
من DELL5110 i5دارم.میخوام تو رنج قیمیت 1 تومن ویا کمتر یه لپ تاپ سامسونگ بخرم.نظرتون دریاره سامسونگ چیه؟در مقایسه با دل بهتره یا یکی هستن.لطفا راهنماییم کنید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوستان
من DELL5110 i5دارم.میخوام تو رنج قیمیت 1 تومن ویا کمتر یه لپ تاپ سامسونگ بخرم.نظرتون دریاره سامسونگ چیه؟در مقایسه با دل بهتره یا یکی هستن.لطفا راهنماییم کنید

اقا سامسونگ نميشه رو گفت بده يا خوب!! چون هنوز جواب پس نداده ، تازه وارده بايد صبر كرد به نتيجه و feed Back ازش برسيم

ولي در كل من Review هايي كه تو لابراتوهاي سخت افزاري از سامسونگ ديدم خوب بوده در كل

بنظر من اصلا سراغ Dell نريد در كل ،‌من دل رو توصيه نميكنم

بعلت خرابي زياد و ديزاين و امكانات و آپشن هاي ضعيفش

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
اکثر لپ تاپ فروش ها میگن سامسونگ های core i7خیلی خیلی قوی تر از core i7های معمولی هستن.
پیشنهاد شما برا خرید لپ تاپ چیه؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اکثر لپ تاپ فروش ها میگن سامسونگ های core i7خیلی خیلی قوی تر از core i7های معمولی هستن.
پیشنهاد شما برا خرید لپ تاپ چیه؟

اقا فرقی بین core 7 سامسونگ با بقیه نداره ، سی پی یو تمام برندها یکیه و هیچ فرق فنی باهم ندارن

این چیزی که فروشندها میگن چرته محضه
منتها تو طراحی برد و... کیفیت و کارایی و سرعتشون با هم فرق میکنه ، منظورم سامسونگ نیست ، کلی دارم میگم

من بهتون Asus رو از همه بابت پیشنهاد میکنم

موفق باشید

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز من برای یکی از دوستان یه سامسونگ خریدم که باتریش هم پریمری بود ولی 1700 خریدیم
8 ساعت باتری دوام میاره تو کار سخت
سرعت و کیفیتش واقعا عالیه

بالا