منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

لیستی از فایل های موجود

amirepsilon

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2006
نوشته‌ها
453
لایک‌ها
2
محل سکونت
Iran
سلام

دوستان چطور میتونم لیستی از فایل های موجود در فلان پوشه رو بدست بیارم ؟

یعنی مثلا 3 تا پوشته با نام های مختلف هست که میخوام تعداد و نام هر فایل رو برگردونه

ممنون
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
North Pole
کلاس DirectoryInfo از فضای نام System.IO اطلاعات فولدر ها و کلاس FileInfo از همان فضای نام اطلاعات فایل ها در در اختیار شما قرار میدهد متد GetFiles از کلاس DirectoryInfo فایلهای داخل یک سری آرایه از وهله هایی از شئی از کلاس FileInfo می ریزد ( هان!آهان! ) سپس توسط یک حلقه پروپرتی Name هر یک از این وهله ها را بدست می آوریم

در مثال زیر Response.Write وظیفه چاپ متن در خروجی وب را به عهده دارد ، برای نمونه میتوان آن را با Console.WriteLine عوض کرد تا خروجی مورد نظر در کنسول نمایش داده شود. دقت کنید که فضای نام System.IO را فراخوانی کرده باشید .

PHP:
DirectoryInfo di = new DirectoryInfo("c:/inetpub/wwwroot/demos"); 
 FileInfo[] rgFiles = di.GetFiles("*.aspx"); 
 foreach(FileInfo fi in rgFiles) 
 { 
   Response.Write("<br><a href=" + fi.Name + ">" + fi.Name + "</a>");        
 }
 

amirepsilon

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2006
نوشته‌ها
453
لایک‌ها
2
محل سکونت
Iran
سلام

دوست نمن از این استفادکنیم بهتر نیست ؟

کد:
foreach(string strfile in System.IO.Directory.GetFiles("c:\\"))
{
listview1.Items.Add(strfile);
}
 

amirepsilon

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2006
نوشته‌ها
453
لایک‌ها
2
محل سکونت
Iran
دوست من
در ضمن من میخوام اگر فایل متنی بود، محتوای اون رو داخل یک متغیر بریزه
ممنون
 
بالا