• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیست عنواین تذکرات دریافتی وبمسترها از فیلترینگ

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام دوستان.
با توجه به اینکه معمولا اکثر وبمسترها از فیلترینگ تذکراتی دریافت کرده اند.
لطفا عناوین پست هایی که اخیرا بهتون برای حذف از طرف ساماندهی اعلام شده را در این تاپیک قرار دهید.
به این صورت سایر دوستان هم در صورتی که مطلب مشابه داشته باشن حذف میکنن.
توجه: از انتقاد و... در مورد ساماندهی و موارد مشابه در این تاپیک خوداری کنید.

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
زندگینامه کوروش کبیر شاه ایران!
عکس های فلان سریال که خودش از صدا و سیما پخش شد!
و کلی مورد خطرناک و مضر دیگه مثه همین دو مورد بالایی که حذف شدند (شاید نزدیک به 1000 تا)

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
معرفی نرم افزار پخش زنده شبکه های ماهواره ای
میگم من فقط اسمشو گذاشتم ولی سایت های دانلود مثل دانلودها لینکشو گذاشتن میگن به تو ربطی نداره کاری نکن کل سایتتو فیلتر کنم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
چرا عکس پسر گوگوش رو گذاشتی؟
اگه خواهر داشته باشی بهش میدی؟ من : نه پس عکسشو نزار :دی

تا عمر دارم یادم نمیره.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
معرفی نرم افزار پخش زنده شبکه های ماهواره ای
میگم من فقط اسمشو گذاشتم ولی سایت های دانلود مثل دانلودها لینکشو گذاشتن میگن به تو ربطی نداره کاری نکن کل سایتتو فیلتر کنم
به تو ربطی نداره کاری نکن کل سایتتو فیلتر کنم :general110::general304: یعنی جواباشون رو باید یه کتاب بکنی بزاری وبمسترا بخونن ...

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
آقا ما یه وب کوچیک داشتیم تو رزبلاگ در زمینه سرگرمی بود هر هفته رزبلاگ زارتی میبستش به دستور فیلترینگ من یک مکالمه بلند بالا باهاشون داشتم به مدت 4 ماه !!! اونا سه بار من رو طبق ق ا ن و ن قض ایی شیلتر میکردن دو سه عکس پست مج رمانه در سایت شماست حذف کنید اصلآ طوری شده بود کل سایت شما مطالب مج رمانه داخلشه دفعه سوم گفتن اگه بستیم دیگه بایکوت میکنیم :eek: خلاصه وقتی بازش کردن از 300 پست ما به 140 پست رسیده بودیم یعنی اینقدر مطالب مجرمانه من دوزش بالا بود ! یبار پیام دادم دوست عزیز آیا شما فلان سایت رو دیدین که فلان مدل های لباس رو داره و ایشان نمیشنوفتن ! میگفت استفاده ابزاری از پوشش های غربی برای مانتو های ایرانی یعنی یطوری این مطالب طنزتون نادرسته حذفش کنید یعنی هروز صبح بنظرم یه لیوان چای شیرین میریخت مینشست پای مانیتور ما رو داغ میکرد خلاصه وب من رو خدا آزاد کرد وقتی آزاد شد یک هفته بعدش دیگه گوگل پنالتیم کرد دیگه از زحمتهام براش گذشته بودم میخواستم ضد تو ضدش کم نیام نفس گیرش کردم .
یعنی اگه یه سرباز آموزشی بود تاحالا 2 بار آموزشیش انجام داده بود برگشته بود :general710::general711:
با صدای مهران مدیری ( این وب ایندکس داشت اتوریتی گرفته بود هــــــــــی :general503: )

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
واسه آپلود سنتر ؟
اره ، فقط این اپلودسنتری که الان دارم تا این لحظه طبق امار internet.ir بیش از 7هزار دستور دریافت کردم

اپلودسنتر قبلی امارش تو سایت نیست ، به نظرم اون بیشتر بوده

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
گذاشتن لینک دانلود بازی های کامپیوتری از سایت های دانلود ایرانی مثل شاتل دانلود یا آسان دانلود
دلیلش هم زدن ز -1 :
انتشار و سرويس دهي بازي هاي رايانه اي داراي محتواي مجرمانه یا فاقد مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( بنیاد ملی بازی های رایانه ای ) ( مواد مختلف قانون مجازات اسلامی و قانون جرائم رایانه ای )
جالب اینجاست که هنوز نه پست مربوطه و نه لینک دانلود بازی ها از سایت های اصلی پاک نشده!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
فیلتر شدن بدون اطلاع بخاطر وجود کلمه سیکس ( 6 ) در عنوان سایت فروشگاهم خنده دار ترین اتفاقی بود که باهاش مواجه شدم

ازین دست زیاده :
تذکر بابت قرار دادن عکس شلاق خوردن یک زن اندونزیایی در ملا عام ( کاملا هم پوشیده بود موندم ربطش به اینا چیه )
تذکر بابت مشکلات چت روم یکی از همکاران که تبلیغش رو توی سایت زده بودیم و خداشاهده این بیسوادا فکر کرده بودن برای ماست ! هی ایمیل میزدن این جاش مشکل داره مام هر چی میگفتیم برا ما نیست ! متوجه نمیشدن وافعا انگار
ایراد به آواتار که یکی از کاربرای انجمن گزاشته بود و توش بی حجاب بود ! بابا لامصب اون عکسه شاید خارجیه خب !!

مورد خیلی زیاده یادم بیاد باز میگم .. بحدی فشار تو اخرین سال زیاد بود که سایت 30 هزار ایپی رو خداشاهده بستم بعد فیلتر شدن دیگه دنبال باز کردنش نرفتم

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
پیش فروش بازی های کامپیوتری (بازی های مجاز) !

در متن اومده بود که چرا بازی که هنوز شرکت های ایرانی منتشرش نکردن ، داری پیش فروش می کنی !

گفتم مگه بازی برای شرکت های ایرانی هستش ؟؟؟؟ بازی رو شرکت های خارجی ساختند و منتشر کردند و من دارم پیش فروش می کنم !

به من گفتند نه حق این کار رو نداری ، چون به شرکت های ایرانی ضرر مالی میزنی !:general602:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چرا لینک داوری لاغری رو از فروشگاهت حذف نمیکنی !!!

هر چی میگم فروشگاه ما همکاری درفروشه ، دایان هم حذفش کرده !! اصلا لینک خریدی وجووووود نداره این صفحه رو چون سایته 2 ساله بهش دست نزدم همینجوری دکوری مونده !

آخر هم بردم دادگاه . من موندم چی کار باید کرد با این فتا ؟؟؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
دیروز روز عید ناباورانه 50 لینک پشت سر هم اخطار اومد در ضورتی که تو سایتای دیگه فیلتر نبودن

phil-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان شما کمیته بهتون ایمیل اخطار میده و واسش توضیح میدین جواب میدن ؟! پس چرا هیچ وقت جواب منو نمیدن ؟! هیچ وقت هم اس ام اس اخطار حذف نمیاد ! خون بقیه از ما رنگین تره ؟! :general210:

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
حتما پیامک های تبلیغاتی رو بستید.
جواب ایمیل که نمیدن.

دوستان شما کمیته بهتون ایمیل اخطار میده و واسش توضیح میدین جواب میدن ؟! پس چرا هیچ وقت جواب منو نمیدن ؟! هیچ وقت هم اس ام اس اخطار حذف نمیاد ! خون بقیه از ما رنگین تره ؟! :general210:

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
مشکل دستورات ارسال کمیته فیلترینگ فقط فقط ریپورت ها هستش واقعا از زمانی که ریپورت ها اومده خستگی از تن دوستان کمیته ای دراومده راحت میشینند و فیلتر میکنند

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
شاید منظورشون داخل پنل هستش

بالا