آژانس هواپیماییexchanging

لینک کردن

شروع موضوع توسط mo|-|sen ‏10 مارس 2006 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    سلام من یه فایل فلش دارم میخوام توش لینک Loginبزارم کادرشو درست کردم فقط تو مرحله لینک دادن نمی دونم چه جوری بدم که Username و Password چک کنه
    رو Login که تو Frontpage دیدم چیز زیادی ننوشته همین نو نوشته
    PHP:
    {if $userinfo.logged != 1}
    {
    literal}
    <
    script language=javascript>
    function 
    checklogin() {   
      if (
    document.loginform.username.value=='') {
        
    alert("Please enter your username!");
        
    document.loginform.username.focus();
        return 
    false;
      }
      if (
    document.loginform.password.value=='') {
        
    alert("Please enter your password!");
        
    document.loginform.password.focus();
        return 
    false;
      }
      return 
    true;
    }
    </script>
    {/literal}
    <form method=post name=loginform onsubmit="return checklogin()">
    <input type=hidden name=a value='do_login'>
    <table cellspacing=0 cellpadding=2 border=0 width="100%">
    <tr>
     <th colspan=2><img src=images/q.gif width=1 height=3></th>
    </tr>
    <tr>
     <th colspan=2 class=title>Member login</th>
     </tr>
    <tr>
     <td class=menutxt>Username:</td>
     <td><input type=text name=username class=inpts size=15></td>
    </tr>
    <tr>
     <td class=menutxt>Password:</td>
     <td><input type=password name=password class=inpts size=15></td>
    </tr>
    {if $userinfo.validation_enabled == 1}
    <tr>
     <td class=menutxt><img src="?a=show_validation_image&{$userinfo.session_name}={$userinfo.session_id}&rand={$userinfo.rand}"></td>
     <td><input type=text name=validation_number class=inpts size=15></td>
    </tr>
    {/if}
    <tr>
     <td class=menutxt>&nbsp;</td>
     <td><input type=submit value="Login" class=sbmt size=15></td>
    </tr>
    <tr>
     <td colspan=2 align=right><a href=?a=forgot_password class=menutxt>Password recovery</a>
    </table>
    میخواستم بدونم همینم تو فلشه بنویسم
     
  2. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    سلام
    فرض بر اينه كه يوز و پس شما براي همه يكيه!
    کد:
    if (user = 1) { اجراي دستورسي كه ميخوايد انجام بشه ،مثلا بره به فريم ديگه}