جالب شد منم دوست دارم بدونم!سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
بک لینکهایی که بصورت استفاده از سایتهای کوتاه کننده لینک درج میشه آیا بک لینک برای سایت ما حساب میشن یا برای اون سایت کوتاه کننده محاسبه میشه؟
من چندتا رو با goo.gl ثبت کردم تو وبمستر بک لینک حساب شده....خیر دوست عزیز تا جایی که من میدونم بک لینک محسوب نمیشن.
ممنون ولی همونطور که گفتم چند تا لینک رو چک کردم تو گوگل وبمستر بک لینک به سایت ما به حساب آوردهبک لینک که حساب نمیشه ولی کلا اینکه سایت های بزرگی مثلا کوتاه کننده های لینک به سایت لینک داده بشه اتفاق خوبی هست
کلا سایت های کوتاه کننده لینک الکسا خوبی داره پس لینک دادن از انها به سایت خوب هست ولی اصلا کیفیت بک لینک رو نداره
ممنون. ریدایرکت گوگل از کدام نوع هست؟اگه با goo.gl کوتاه بشه بعلی بکلینک حساب میشه
بستگی به سایت کوتاه کننده لینک داره که ریدایرکتش به چه نوع باشه
301
302
303
ای فریم
کدباکس
بستگی به سایتش داره دوست عزیز ولی پیشنهاد میکنم حتما از کواه کننده لینک گوگل یعنی goo.gl استفاده کنین
چی جالب بود دوست عزیز؟!!خیلی جالب بود ،
بکلینک یک لینک خروجی از یک صفحه به صفحه دیگر است. هرچه بکلینک بیشتری به سایت شما روانه شود٬ سایتتان محبوبتر خواهد بود.
بله دوست عزیز !
هر سایتی که به شما لینکی ارجاع بده برای شما بک لینک محسوب میشه ،:
ولی طبق تجربه بنده بک لینک سایت هایی از این قبیل (کوتاه کننده های کسب درآمدی) جزو بی کیفیت ترین بک لینک ها محسوب میشن
چون معمولا بدلیل تبلیغات بسیارشون دامنه های اسپم محسوب میشن
ممنون.بله به نظرم این طور درست تره.اگر ریدایرکت 301 بشه به آدرس مقصد همون ارزش بک لینک رو دقیقا داره