• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینکهای کوتاه شده هم بک لینک به حساب می آیند؟

omid5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
بک لینکهایی که بصورت استفاده از سایتهای کوتاه کننده لینک درج میشه آیا بک لینک برای سایت ما حساب میشن یا برای اون سایت کوتاه کننده محاسبه میشه؟

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
بک لینکهایی که بصورت استفاده از سایتهای کوتاه کننده لینک درج میشه آیا بک لینک برای سایت ما حساب میشن یا برای اون سایت کوتاه کننده محاسبه میشه؟
جالب شد منم دوست دارم بدونم!

omid5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان کسی اطلاع دقیق راجع به این قضیه نداره؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کسی دقیق پاسخ این پرسش رو نمیدونه ولی اگر ریدایرکت 301 باشه ممکنه گوگل یه نیمچه نظری بهش دشته باشه!

hamed102

Registered User
لایک‌ها
63
بک لینک که حساب نمیشه ولی کلا اینکه سایت های بزرگی مثلا کوتاه کننده های لینک به سایت لینک داده بشه اتفاق خوبی هست

کلا سایت های کوتاه کننده لینک الکسا خوبی داره پس لینک دادن از انها به سایت خوب هست ولی اصلا کیفیت بک لینک رو نداره

omid5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بک لینک که حساب نمیشه ولی کلا اینکه سایت های بزرگی مثلا کوتاه کننده های لینک به سایت لینک داده بشه اتفاق خوبی هست

کلا سایت های کوتاه کننده لینک الکسا خوبی داره پس لینک دادن از انها به سایت خوب هست ولی اصلا کیفیت بک لینک رو نداره
ممنون ولی همونطور که گفتم چند تا لینک رو چک کردم تو گوگل وبمستر بک لینک به سایت ما به حساب آورده

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگه با goo.gl کوتاه بشه بعلی بکلینک حساب میشه
بستگی به سایت کوتاه کننده لینک داره که ریدایرکتش به چه نوع باشه
301
302
303
ای فریم
کدباکس
بستگی به سایتش داره دوست عزیز ولی پیشنهاد میکنم حتما از کواه کننده لینک گوگل یعنی goo.gl استفاده کنین

omid5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگه با goo.gl کوتاه بشه بعلی بکلینک حساب میشه
بستگی به سایت کوتاه کننده لینک داره که ریدایرکتش به چه نوع باشه
301
302
303
ای فریم
کدباکس
بستگی به سایتش داره دوست عزیز ولی پیشنهاد میکنم حتما از کواه کننده لینک گوگل یعنی goo.gl استفاده کنین
ممنون. ریدایرکت گوگل از کدام نوع هست؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
بله دوست عزیز !
هر سایتی که به شما لینکی ارجاع بده برای شما بک لینک محسوب میشه ،:

بک‌لینک یک لینک خروجی از یک صفحه به صفحه دیگر است. هرچه بک‌لینک بیشتری به سایت شما روانه شود٬ سایتتان محبوب‌تر خواهد بود.

ولی طبق تجربه بنده بک لینک سایت هایی از این قبیل (کوتاه کننده های کسب درآمدی) جزو بی کیفیت ترین بک لینک ها محسوب میشن
چون معمولا بدلیل تبلیغات بسیارشون دامنه های اسپم محسوب میشن

Last edited:

omid5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بله دوست عزیز !
هر سایتی که به شما لینکی ارجاع بده برای شما بک لینک محسوب میشه ،:

ولی طبق تجربه بنده بک لینک سایت هایی از این قبیل (کوتاه کننده های کسب درآمدی) جزو بی کیفیت ترین بک لینک ها محسوب میشن
چون معمولا بدلیل تبلیغات بسیارشون دامنه های اسپم محسوب میشن

تشکر دوست عزیز. ولی فکر کنم منظورم رو اشتباه رسوندم. مثلا شما فرض کنید میخواهید از یک سایتی بک لینک بخرید به صاحب سایت می گویید لینک ما رو بصورت goo.gl درج کن. منظورم اینه که الان اون بک لینک برای سایت ما به حساب میاد یا برای سایت کوتاه کننده حساب میشه. چون برای چند سایت دیدم که اصلا سایت کوتاه کننده رو واسطه در نظر نگرفته و بک لینک برای سایت مقصد حساب شده.

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اگر ریدایرکت 301 بشه به آدرس مقصد همون ارزش بک لینک رو دقیقا داره

Grand

Registered User
لایک‌ها
7
اگه ریدایرکت 301 بشه، بک لینک از سایت مبدأ (و نه کوتاه کننده) محسوب میشه، اما کیفیت لینک مستقیم رو نداره.

بالا