• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سرمربی تیم فوتبال پاس پس از توقف برابر راه آهن:
نباید پاسخگوی اشتباهات بازیکنانم باشم/ از عملکرد بازیکنانم راضی نیستم
همایون شاهرخی گفت: وقتی بازیکنان ما در دقیقه 89 از روی خط دروازه توپ را هدر می دهد من نباید در مورد اشتباه آنها پاسخگو باشم.
به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی تیم فوتبال پاس که درپایان دیدار با راه آهن درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: در این بازی شانس با تیم ما یار نبود و بازیکنان ما نتوانستند ازفرصتهای خود برای رسیدن به پیروزی استفاده کنند.

وی ادامه داد: وقتی ترائوره در دقیقه 89 از روی خط دروازه توپ را از دست می دهد ودیگر بازیکنان ما فرصتهای خوبی را یکی پس از دیگری به هدرمی دهند من نباید پاسخگوی اشتباهات آنها باشم.

شاهرخی همچنین تاکید کرد: بازی با تیمهای ته جدولی مثل راه آهن بسیارسخت است، زیرا برای آنها ازدست دادن امتیازحکم مرگ و زندگی را دارد. به نظرمن این بازی ها سخت تر ازمسابقه با تیم سایپای صدرنشین لیگ است وحتی تلاش بازیکنان راه آهن در این دیدارباعث شد آنها تا نزدیکی پیروزی پیش بروند.

سرمربی تیم فوتبال پاس درپایان گفت: ازعملکرد بازیکنانم دراین دیدارراضی نیستم زیرا آنها نتوانستد با استفاده ازموقعیتهای خود نتیجه دلخواه را بدست آوردند.

دیدارتیمهای فوتبال پاس و راه آهن ازهفته بیست ویکم لیگ برتر که در ورزشگاه دستگردی برگزارشد با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
علی دایی در جمع خبرنگاران:
تیم من دو - یک برنده شد/ مطمئن باشید 10 نفره هم به پرسپولیس نمی باختیم
سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: به نظرمن تیم سایپا برنده واقعی این بازی بود و ما با همان نتیجه دو بر یک پرسپولیس را شکست دادیم .
به گزارش خبرنگارمهر، علی دایی سرمربی تیم فوتبال سایپا که پس از تساوی تیمش مقابل پرسپولیس درجمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود: مطمئن باشید حتی اگر 9 نفره هم می شدیم ، بازی را به پرسپولیس واگذارنمی کردیم و حداقل با نتیجه مساوی از زمین خارج می شدیم.

وی افزود: به تیم داوری تبریک می گویم . هیچ کس مانند آنها نمی توانست جو ورزشگاه آزادی با این همه تماشاگر را آرام نگه دارد . آنها نکات زیر داوری را به خوبی اجرا کردند.

دایی از اظهارنظرفنی درخصوص بازی خودداری کرد و گفت: درمورد این بازی حرف زدن ثمری ندارد.

کاپیتان سابق تیم ملی افزود: درفوتبالی که سرتیم های بی تماشاگر را می برند در مورد مسائل فنی صحبت کردن بیهوده است . همه در بازی امروز دیدند داورچگونه بازی را که سایپا می توانست برنده از زمین خارج شود را مساوی به اتمام رساند.

سرمربی تیم سایپا تاکید کرد: ظاهرا قرارنبود ما دراین بازی پیروز از زمین خارج شویم . در طول بازی بازیکنان پرسپولیس بارها مرتکب خطا شدند اما داور خطاهای آنها را نادیده گرفت. شیث رضایی بازیکن پرسپولیس از ابتدای بازی چندین بار پیراهن مرا گرفت . نمی دانم او باید چقدرخطا می کرد تا داورکارت زرد نشان دهد اما با این حال عشوری زاد بازیکن تیم ما به علت دیر زدن ضربه خطا در دقیقه 35 بی جهت کارت زرد دریافت کرد.

وی تاکید کرد: درهیچ کجای دنیا اینطور با تیم ها رفتارنمی شود . متاسفانه دربازی امروز تا تماشاگران پرسپولیس سر و صدا کردند داور برای کنترل بازی بی جهت اعلام خطای پنالتی کرد.

دایی اذعان داشت: از ابتدای فصل نیزسعی و تلاش کردیم تا درپایان فصل به موفقیت برسیم اما بدین صورت امتیازات ما را می گیرند. با این شرایط درمورد مسائل فنی بازی صحبت کردن ثمری ندارد. هفته گذشته دربازی استقلال - صباباتری ، استقلال را برنده از زمین خارج کردند و در بازی امروز نیز نتیجه تساوی را به پرسپولیس تقدیم کردند. در این شرایط آیا امتیازات تیم های صبا و سایپا را به آنها باز می گردد . متاسفانه انتقادات ما بی ثمراست و باعث می شود مرا را به کمیته انضباطی احظارکنند و محرومم کنند.

سرمربی تیم سایپا تصریح کرد: زمانیکه داوربه راحتی به سود پرسپولیس اعلام پنالتی می کند و بی جهت سعی به تکرارضربه ای می دهد، نمی توان حرفی از مسائل فنی زد. اعتقاد دارم داور در زمان اعلام پنالتی مرتکب اشتباه شده است.

وی افزود: پیش از آنکه روی بازیکن پرسپولیس خطایی صورت گیرد جلال حسینی درمحوطه جریمه سایپا متوقف شد که گمان می کنم داورباید به جای اعلام ضربه پنالتی ضربه خطا را به سود سایپا اعلام می کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا در واپسین دقایق نیمه اول روی شیث رضایی مرتکب خطا شد گفت: من نمی گویم با شیث رضایی برخورد نکردم اما روی او مرتکب خطا نشده ام و به صورت او ضربه نزدم. یک مهاجم زمانی که می خواهد از سد مدافع خود عبور کند بارها جای خود را تغییر می دهد . من هم بی اختیاربا مدافع پرسپولیس برخورد کردم که گمان نمی کنم حرکت من باید با جریمه داورهمراه می شد.

دایی در واکنش به اظهارات شیث رضایی که او را متهم به فحاشی کرده بود اظهار داشت: من به شیث توهین نکردم اما از او تشکر می کنم.

مهاجم تیم فوتبال سایپا تاکید کرد: متاسفانه دوست ندارند تیمی که علی دایی سرمربی آن است قهرمان شود .

وی با دفاع از شرایط بازیکنان تیمش در پاسخ به این سئوال که منظورش ازمخالفان علی دایی و تیم سایپا کیست، گفت: منظورم همین هایی هستند که به راحتی نتیجه بازی های ما را تغییر می دهند.

سرمربی بازیکن سایپا افزود: نمی دانم چرا داوران همیشه به سود تیم های پرطرفداری مانند پرسپولیس و استقلال قضاوت می کنند . تا به امروزندیده بودم که داوری تا این اندازه به نقاط ریز داوری توجه نشان دهد اما متاسفانه در بازی های ما به خوبی این نکات مد نظر قرار می گیرد.

علی دایی با انتقاد دوباره از خداداد افشاریان افزود: افشاریان پس از سوت بازی از دروازبان تیم ما سئوال کرد آیا خطای بازیکن سایپا روی مهاجم پرسپولیس خطا بوده یا خیر؟ زیرا من این صحنه را به خوبی ندیدم." متاسفانه نمی دانم داورخطایی را که ندیده است چگونه پنالتی اعلام می کند.

وی تصریح کرد: ما کار خود را انجام می دهیم و حتی اگر تیم من در لیگ برتر آخر شود مردانه بازی کرده و به راه خود ادامه می دهیم.

دایی در پاسخ به سئوال خبرنگارمهر که از وی درخصوص بازی پرسپولیس سئوال کرد گفت: پیرامون مسائل فنی صحبتی نمی کنم زمانی که عواملی دیگر نتیجه را تعیین می کنند بهتر است در این زمینه اظهار نظری نداشته باشیم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
/حاشیه های دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سایپا/
تماشاگران پرسپولیس علیه کادر فنی شعار دادند / اعتراض شدید بازیکنان سایپا به کمک داور مسابقه
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سایپا در حالی با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید که بیش از 60 هزار تماشاگر برای تماشای این مسابقه به ورزشگاه آزادی آمده بودند.
به گزارش خبرنگارمهر، دراین دیدارپرسپولیس برای جبران 2 شکست اخیرخود مقابل استقلال اهواز و پیکان به میدان رفت اما درنهایت با گل دقایق پایانی مهرزاد معدنچی که از روی نقطه پنالتی به نتیجه ای بهتر از تساوی دست نیافت .

ضمن اینکه سایپا هم که پس از دو تساوی برای کسب پیروزی به میدان آمده بود، در این دیدارهم دوامتیازحساس را از دست داد تا در سه دیدار اخیر6 امتیاز بسیارسرنوشت ساز را از دست داده باشد.

در زیرحاشیه های دیگر این مسابقه را می خوانید:

* 20 دقیقه قبل از آغازمسابقه دربهای طبقه پائین ورزشگاه آزادی بسته شد وهوادارن مجبورشدند برای تماشای این دیداربه طبقه دوم ورزشگاه آزادی بروند، ضمن اینکه تا اواسط نیمه اول این دیدارفوتبالدوستان برای دیدن این مسابقه به استادیوم می آمدند.

* محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، افشین پیروانی مربی تیم ملی، وینکوبگوویچ سرمربی تیم فوتبال امید، تئودو یونگ کمک مربی استقلال و فردین معصومی کشتی گیر120 کیلوگرم تیم ملی کشتی کشورمان با حضور درجایگاه ویژه این دیدار را ازنزدیک تماشا کردند.

* طرفداران تیم فوتبال سایپا دراین دیداردرجایگاه استقلالی ها نشسته بودند وبه تشویق تیم خود خصوصا علی دایی سرمربی - بازیکن این تیم می پرداختند.

* هواداران معدود استقلال و سایپا برای دقایقی علیه تیم و بازیکنان پرسپولیس شعارمی دادند که این مساله باعث ایجاد درگیری بین آنها و هواداران پرسپولیس شد که با دخالت نیروهای انتظامی این غائله خاتمه یافت .

* بعد ازمدتها و به علت استرس موجود در این دیدار در زمان به ثمر رساندن گلهای هر دو تیم و حتی بین دو نیمه پرتاب مواد منفجره در استادیوم آزادی دیده شد.

* بعد ازخطای علی دایی روی شیث رضایی تماشاگران ضمن تشویق مدافع پرسپولیس به شدت سرمربی سایپا را با شعارهای خود مورد انتقاد قراردادند.

* استرس و حساسیت بازی باعث شده بود دنیزلی بارها درکنار زمین حاضر شده و با فریادهای بلند خود بازیکنان تیم را به اجرای دقیق دستورات فنی ترغیب کند .

* پس از آنکه تیم سایپا موفق شد گل دوم را به ثمر برساند تماشاگران پرسپولیس علیه کادر فنی و بازیکنان این شعارهای زیادی را مطرح کردند ولی پس ازگل تساوی آنها به تشویق تیم خود پرداختند.

* تکرارضربه پنالتی تیم پرسپولیس باعث اعتراض شدید بازیکنان سایپا خصوصا حمیدرضا فرزانه به تصمیم داور و کمک داورشد اما با دخالت صادقی بازیکنان سایپا به پشت محوطه جریمه رفتند تا زمینه لازم برای نواخته شدن این ضربه فراهم شود.

* درپایان مسابقه فرزانه و مومن زاده خود را سریعا به کمک داوربازی محمود رفعتی رساندند وبه شدت به تصمیم اومبنی بر تکرار ضربه پنالتی اعتراض کردند که این اعتراض ها با دخالت علی دایی ، رشیدی و داورچهارم خاتمه یافت .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اقای دایی ! به فرض هم اگه حرف های شما درست باشه ، بازی رفت رو فراموش نکنید که چه قدر مفت امتیازهای پرسپولیس از دست رفت.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازیهای اول پرسپولیس خیلی قشنگ بود اما اگه بایه دیده باز اگه نگاه کنین الان مربی خیلی راحت بخوام بگم .... به تتیم هرچی هست بازیکنا خودشون انجام میدن نه تاکتیکی نه چیزی...........
مثل اوایل استقلال

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
کلا بازیش خیلی حال داد.کلی خندیدم.با اینکه من استقلالی هستم ولی امروز دوست داشتم پرسپولیس ببره.ولی داور خوب حالی به پرسپولیسیا داد دمش گرم.
128fs1378898.gif
2gubcdk.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اوهوم واقعا دمش گرم نتیجه مساوی خیلی به نفعمون شد اینا از کورس موندنو سایپا هم 2امتیاز ازش کم شد.. آخیش..
راستی واقعا تبریک مساوی رو..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز :
بازیکنانم را به تیم فوتبال امید نمی دهم/ تصمیم گیری برای محرومیت من احساسی بود
فیروز کریمی گفت: با درخواست مدیر عامل باشگاه از این به بعد 5 بازیکن خود را در اختیار تیم فوتبال امید قرار نخواهیم داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز ضمن بیان مطلب فوق افزود: دیدار با برق شیراز از لحاظ فنی موضوع قابل بحثی نداشت و قبل از مسابقه هم پیش بینی می کردیم این اتفاق رخ دهد.

وی ادامه داد: تیم ما هم اگر شرایط برق شیراز را داشت اینگونه بازی می کرد ولی باید بگویم آنها ضد فوتبال بازی نکردند و تنها برنامه های دفاعی در دستور کار بازیکنان این تیم قرار داشت.

کریمی همچنین تاکید کرد: از مسئولین فدراسیون گله دارم زیرا 5 بازیکن ما در تیم فوتبال امید حضور داشتند اما آنها حاضر نشدند یک روز مسابقه ما را عقب بیندارند.

وی اضافه کرد: با توجه به این مساله و با درخواست مدیر عامل باشگاه، دیگر بازیکنان تیم را در اختیار تیم فوتبال امید قرار نمی دهیم و در این مورد هم شخص علی شفیع زاده پاسخگو خواهد بود. بازیکنان ما که به علت سفر تهران به اهواز تا این اندازه خسته بودند مطمئنا در سفر به استرالیا، عربستان و اردن با وضعیت بدتری مواجه می شوند به همین دلیل مانع حضور آنها در تیم فوتبال امید می شویم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز در مورد محرومیت خود تصریح کرد: تصمیم گیری برای محرومیت من احساسی بود زیرا اتفاقاتی که در کرمان رخ داد ربطی به کمیته انضباطی نداشت.

کریمی در پایان گفت: برای مهندس علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی نامه نوشته ام و اگر لازم باشد مربیان دیگری را با خود همسو می کنم تا احترام مربیان حفظ شود. ضمن اینکه باید در فدراسیون فوتبال از افراد فوتبالی استفاده شود زیرا ما دربین فوتبالیستها و پیشکسوتان این رشته دکتر، مهندس و حتی قاضی هم داریم تا بتواند به خوبی فعالیتهای این فدراسیون را اداره کنند.

دیدار تیمهای فوتبال استقلال اهواز و برق شیراز از هفته بیست و یکم لیگ برتر که در اهواز برگزار شد با تساوی بدون گل به پایان رسید.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز :
بازیکنانم را به تیم فوتبال امید نمی دهم/ تصمیم گیری برای محرومیت من احساسی بود
فیروز کریمی گفت: با درخواست مدیر عامل باشگاه از این به بعد 5 بازیکن خود را در اختیار تیم فوتبال امید قرار نخواهیم داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز ضمن بیان مطلب فوق افزود: دیدار با برق شیراز از لحاظ فنی موضوع قابل بحثی نداشت و قبل از مسابقه هم پیش بینی می کردیم این اتفاق رخ دهد.

وی ادامه داد: تیم ما هم اگر شرایط برق شیراز را داشت اینگونه بازی می کرد ولی باید بگویم آنها ضد فوتبال بازی نکردند و تنها برنامه های دفاعی در دستور کار بازیکنان این تیم قرار داشت.

کریمی همچنین تاکید کرد: از مسئولین فدراسیون گله دارم زیرا 5 بازیکن ما در تیم فوتبال امید حضور داشتند اما آنها حاضر نشدند یک روز مسابقه ما را عقب بیندارند.

وی اضافه کرد: با توجه به این مساله و با درخواست مدیر عامل باشگاه، دیگر بازیکنان تیم را در اختیار تیم فوتبال امید قرار نمی دهیم و در این مورد هم شخص علی شفیع زاده پاسخگو خواهد بود. بازیکنان ما که به علت سفر تهران به اهواز تا این اندازه خسته بودند مطمئنا در سفر به استرالیا، عربستان و اردن با وضعیت بدتری مواجه می شوند به همین دلیل مانع حضور آنها در تیم فوتبال امید می شویم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز در مورد محرومیت خود تصریح کرد: تصمیم گیری برای محرومیت من احساسی بود زیرا اتفاقاتی که در کرمان رخ داد ربطی به کمیته انضباطی نداشت.

کریمی در پایان گفت: برای مهندس علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی نامه نوشته ام و اگر لازم باشد مربیان دیگری را با خود همسو می کنم تا احترام مربیان حفظ شود. ضمن اینکه باید در فدراسیون فوتبال از افراد فوتبالی استفاده شود زیرا ما دربین فوتبالیستها و پیشکسوتان این رشته دکتر، مهندس و حتی قاضی هم داریم تا بتواند به خوبی فعالیتهای این فدراسیون را اداره کنند.

دیدار تیمهای فوتبال استقلال اهواز و برق شیراز از هفته بیست و یکم لیگ برتر که در اهواز برگزار شد با تساوی بدون گل به پایان رسید.
این فیروز کریمی ، هم عجب آدم پاکاریه:
6.gif

دیروز نشونش داد ، به دلیل محرومیت ، روی سکوهای ورزشگاه ، نشسته بود و با یک بلندگوی دستی ، از فاصله ی 500 متری نکات لازمو به بازیکناش میگفت .
34.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خداداد: براى‌ ما تساوى‌ مثل‌ شکست‌ است‌ داور بيش‌ از حد به‌ سود ميزبان‌ سوت‌ مى‌زد

اگرچه‌ ابومسلم‌ تساوى‌ ارزشمندى‌ را در خانه‌ پيکان‌ به‌ دست‌ آورد اما خداداد ناراضى‌ است.
سرمربى‌ ابومسلم‌ در اين‌ ارتباط‌ ابتدا از نحوه‌ قضاوت‌ داور انتقاد کرد و سپس‌ گفت: به‌ نظر من‌ داور بيش‌ از حد به‌ سود ميزبان‌ سوت‌ زد. البرز حاجى‌پور حتى‌ در يک‌ صحنه‌ به‌ خاطر خطاى‌ محمدى‌ روى‌ مقدسى‌پور بايد در نيمه‌ اول‌ پنالتى‌ اعلام‌ مى‌کرد اما به‌ راحتى‌ از آن‌ گذشت‌ زيرا اگر اين‌ کار را مى‌کرد آن‌ وقت‌ بايد محمدى‌ را هم‌ اخراج‌ مى‌کرد و به‌ ضرر ميزبان‌ سوت‌ مى‌زد.
خداداد افزود: در نيمه‌ اول‌ شاهد بازى‌ خوبى‌ از سوى‌ دو تيم‌ نبوديم‌ اما در نيمه‌ دوم‌ على‌رغم‌ لغزندگى‌ زمين، بازى‌ جذاب‌تر شد. به‌ هر شکل‌ ما براى‌ کسب‌ هر سه‌ امتياز آمده‌ بوديم‌ زيرا يک‌ امتياز با شکست‌ فرقى‌ برايمان‌ ندارد.
خداداد در پايان‌ راجع‌ به‌ تعويض‌ هاشمى‌نسب‌ گفت: هاشمى‌ بازيکن‌ بزرگى‌ است‌ اما من‌ هم‌ به‌ هيچ‌ بازيکنى‌ قول‌ نداده‌ام‌ که‌ حتماً‌ بايد 90 دقيقه‌ در ميدان‌ حضور داشته‌ باشد. هاشمى‌نسب‌ هم‌ يک‌ بازيکن‌ حرفه‌اى‌ است‌ و هدفش‌ موفقيت‌ تيمش‌ مى‌باشد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این فیروز کریمی ، هم عجب آدم پاکاریه:
6.gif

دیروز نشونش داد ، به دلیل محرومیت ، روی سکوهای ورزشگاه ، نشسته بود و با یک بلندگوی دستی ، از فاصله ی 500 متری نکات لازمو به بازیکناش میگفت .
34.gif
:eek: اتفاقا از جای دیگه هم شنیدم. کسی فیلمی از این صحنه نداره؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
252410_orig.jpg

قائم مقام باشگاه صباباتری در گفتگو با مهر:
اتفاقات زشت بازی مس کرمان - صباباتری از پیش تعیین شده بود / با این شرایط نمی توان در لیگ برتر بازی کرد
عباس مرادی گفت: تمام اتفاقات زشتی که در پایان بازی مس کرمان - صباباتری رقم خود اقداماتی از پیش تعیین شده در جهت تخریب تیم صباباتری بود.
قائم مقام باشگاه صباباتری با بیان این مطلب به خبرنگار مهرگفت: از بیان کردن اتفاقاتی که پس از بازی مس کرمان - صباباتری در ورزشگاه سلیمی کیا رخ داد شرم می کنم و نمی دانم چه بگویم، اما با توجه به مسائلی که پیش از بازی شاهد بودیم می توان ادعا کرد این اتفاقات از پیش طراحی شده و در جهت تخریب تیم ما بوده است.

وی ادامه داد: پیش از سفر تیم به کرمان نماینده باشگاه را برای رتق و فتق اموربه این شهر فرستادیم اما متاسفانه به جای همکاری با وی به نوعی او را تخریب کردند. کمترین امتیاز برای تیم مهمان تمرین در زمینی است که تیم میزبان در اختیارش قرار می دهد اما این همکاری نیز از تیم ما دریغ شد و ناچارشدیم به جای برگزاری یک جلسه تمرین سبک پیش از بازی به انجام یک تمرین مختصر در محوطه هتل بسنده کنیم.

مرادی اذعان داشت: همانطور که گفتم گمان می کنم تمام این اتفاقات از پیش تعیین شده بود تا تیم ما با روحیه ای تضعیف شده به مصاف مس کرمان برود. علاوه بر مشکلاتی که پیش از آغاز بازی داشتیم در جریان مسابقه نیز با ما بی مهری مواجه شدیم. پشت نیمکت تیم را عده ای از تماشاگران منتسب به تیم مس کرمان اشغال کرده بودند وهرچه خواستند به مربیان ، بازیکنان و همراهان صباباتری فحاشی کردند. من نام این افراد را لیدر تیم مس کرمان نمی دانم زیرا شان و جایگاه مردم کرمان بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: این افراد معلوم الحال پس از آنکه نیروی انتظامی از پشت نیمکت ذخیره های تیم ما متفرق شان کرد مجددا در همین محل تجمع کردند و بیشتر از قبل به تیم ما تاختند. این حرکات زشت تا پایان بازی ادامه داشت .

مرادی اذعان داشت: زمانی که داور سوت پایان بازی را به صدا در آورد طبق معمول برای عرض خسته نباشید سمت نادر دست نشان رفتم اما با برخورد بد وی روبرو شدم حتی شبکه استانی کرمان نیز این حرکت را به تصویر کشید.

قائم مقام باشگاه صباباتری اذعان داشت: سوت پایان بازی آغاز درگیری بود! متاسفانه مسئولان ورزشگاه درب کنار زمین را باز کردند و همان جمع 20 نفره که از ابتدا به تیم ما فحاشی می کردند وارد زمین چمن شده و به شدت با بازیکنان ، مربیان ، همراهان تیم برخورد کردند. حتی ضربه ای به صورت پزشک تیم ما وارد آوردند که موجب خونریزی داخلی گوش وی شد. در این بین برخی از بازیکنان مس کرمان مانند ابراهیم تقی پور نیز به ما فحاشی کردند . تقی پور بی جهت به پزشک تیم ما ناسزا گفت و حتی با حضور در فرودگاه کرمان از وی عذرخواهی کرد.

وی تاکید کرد: با این روش نمی شود در لیگ برتر بازی کرد و امتیاز گرفت.این کارها دیگر جواب نمی دهد. با این اعمال زشتی که مطمئنم از سوی کرمانی ها انجام نشد و با تحریک برخی آقایان و از پیش تعیین شده بود شخصیت یک شهر زیر سئوال رفت.

مرادی ادامه داد: آنها که از ابتدا بازی به تیم صباباتری فحش و ناسزا گفتند و در پایان بازی درگیری به وجود آوردند زمان ترک شهر کرمان همراه ما بودند چطور می شود گفت آنها طرفدار تیم مس و کرمانی بودند؟

قائم مقام صباباتری تاکید کرد: متاسفانه برخوردها با داور و تیم مهمان بسیار زننده بود. داور مسابقه بی جهت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و مسئولان انتظامی ورزشگاه به جای کنترل اوضاع اقدام به جمع آوری دوربین ها و موبایل ها کردند تا فیلمی از جریانان پس از بازی به بیرون درز نکند.

مرادی با انتقاد دوباره از میزبانی نامناسب تیم فوتبال مس کرمان اذعان داشت: در بین دو نیمه رئیس هیات فوتبال کرمان به داور و بازیکنان ما گفت: "من بعد از بازی می دانم با شما چه کنم!" منظورایشان حتما همین برخوردها بوده است.

سرپرست تیم فوتبال صباباتری تاکید کرد: درگیری ها حتی به رختکن تیم ما هم کشیده شد. البته این رختکن بیشتر به زندان می ماند تا رختکن ورزشگاه! بازیکنان ما را بی جهت از بالای پله های رختکن به پایین پرتاب می کردند.

وی با تاکید بر این نکته که "تیم برنده نیاز به جنجال ندارد" اذعان داشت: شاید مقصر بروز این اتفاقات تلخ بازیکن تیم ما ابطحی باشد که در دقیقه 90 گل پیروزی را زد! شاید مقصر داور باشد که شجاعانه قضاوت کرد! داوری حتی می توان گفت بیشتر به سود مس قضاوت کرد تا صباباتری .

قائم مقام باشگاه صباباتری خاطر نشان ساخت: در ورزشگاه شهید درخشان صباشهر بهترین میزبانی را از تیم ها کرده ایم و تا به امروز سابقه نداشته که تیمی از میزبانی صباباتری ایراد بگیرد. زیرا اعتقاد داریم با این کارها نمی شود نتیجه گرفت.

مرادی با تکذیب شایعه بازداشت خود پس از بازی مس کرمان - صباباتری گفت: من بازداشت نشدم، کل تیم ما زندانی شدند. پس از پایان بازی مدت 2 ساعت در رختکن حبس مان کردند تا اوضاع آرام شود. حتی موبایلهای ما را جمع کردند تا این اتفاقات کثیف بازتاب نداشته باشد.

وی تصریح کرد: آقای دست نشان سرمربی تیم مس کرمان و کادر مربیان این تیم در طول مسابقه فشار مضاعفی را به تیم داوری وارد آوردند و آرامش فکری آنها را بر هم زده بودند. متاسفانه به تذکر داور نیز بی توجه بودند.

سرپرست تیم فوتبال صباباتری اظهارداشت: تیم ما طی یک بازی دشوار در غیاب 6 بازیکن اصلی خود موفق شد با ارائه یک بازی قابل قبول درخانه مس کرمان پیروز شود که جا دارد به بازیکنانم به خاطر ارائه این بازی دلچسب تبریک بگویم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
قائم مقام باشگاه سایپا در گفتگو با مهر:
حرکت دایی عمدی نبود / امتیازات از دست رفته را جبران می کنیم
عباس دارابی گفت: مطمئنم حرکتی که علی دایی انجام داد عمدی نبود و به دلیل خطاهای متعددی که روی وی صورت گرفت مرتکب این اشتباه شد.
قائم مقام باشگاه سایپا درگفتگو با خبرنگارمهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: بازی از لحاظ فنی در سطح بسیار بالایی قرار داشت ولی اتفاقات دیگری در زمین رخ داد که مانع از برتری ما در این دیدار شد.

وی ادامه داد: در حال پیگیری اتفاقات بازی با تیم فوتبال پرسپولیس هستیم زیرا این مسائل باعث شد بازی از روند عادی خود خارج شده و مسائل فنی آن تحت الشعاع قرار گیرد.

دارابی در مورد احتمال شکایت باشگاه سایپا از داور مسابقه سایپا و پرسپولیس تاکید کرد: صحبتهایی در این زمینه بین مسئولین باشگاه انجام شده ولی باید این موضوع با بررسی و مشورت بیشتری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: از دقیقه اول مسابقه شیث رضایی خطاهای غیر محسوسی را انجام می داد. این بازیکن یا پیراهن دایی را می کشید و یا او را حل می داد اما به این مسائل توجهی نشد.

قائم مقام باشگاه سایپا در مورد ضربه غیراخلاقی علی دایی تصریح کرد: او در آن صحنه قصد داشت خودش را از این یارگیری نجات داده و پیراهنش را از دست مدافع پرسپولیس در آورد که این اتفاق افتاد و مطمئنا حرکت دایی عمدی نبود.

وی در مورد تساوی های اخیر سایپا خاطر نشان کرد: تیم ما در بازی های گذشته عملکرد بسیار خوبی داشته است ولی تنها در کسب نتیجه نهایی موفق نبوده است.

دارابی در پایان گفت: در بازهای آینده امتیازات از دست داده اخیر را جبران می کنیم و با تفکر پیروزی مقابل حریفان خود به میدان خواهیم رفت تا در نهایت به هدف اصلی مان که قهرمانی است دست یابیم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نادر دست نشان در گفتگو با مهر :
سرپرست صباباتری انسان صادقی نیست/ کمک داور بازی مس کرمان - صباباتری از عوامل جنجال بود
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: عباس مرادی سرپرست تیم فوتبال صباباتری می خواهد تمام اتفاقات بازی مس کرمان صباباتری را به من ربط دهد.
نادر دست نشان با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: بازی مس کرمان - صباباتری می توانست دیداری تماشایی باشد اما بعضی عوامل اجازه ندادند زیبایی های بازی به چشم بیاید و زشتی ها جای آن را گرفت.

وی ادامه داد: یکی از عوامل به حاشیه کشاندن این بازی عباس مرادی سرپرست تیم فوتبال صباباتری بود. او در طول بازی با رفتار ناشایست خود نسبت به داور، تیم مقابل ، مسئولان برگزاری مسابقه و هیات فوتبال کرمان بی احترامی کرد و با این رفتار جو بازی را متشنج کرد.

سرمربی تیم فوتبال صباباتری اذعان داشت: نمی دانم توجیه مرادی در انجام این کارها چه بود اما متعجبم از اینکه چرا بی دلیل به داور مسابقه و افرادی که در بازی تیمش هیچ تاثیری نداشتندهتاکی می کرد؟ او با فحاشی به داور تاثیر روانی منفی روی وی گذاشته بود. زمانی که گل اول را به ثمر رساندیم او به سمت داور رفت و بدون دلیل به وی اعتراض کرد. همین کار زشت مرادی باعث شد تا داور مسابقه متاثر از عمل وی در اعلام یک ضربه خطا به سود صباباتری مرتکب اشتباه شود و روی همین ضربه این تیم به گل رسید.

دست نشان خاطرنشان ساخت: صباباتری در آخرین دقایق نیمه اول گل دوم را به زیبایی به ثمر رساند و بدون اعتراض این گل را پذیرفتیم و در نیمه دوم در جهت جبران آن برآمدیم. در این نیمه بازی به مراتب بهتری را ارائه کردیم و توانستیم گل مساوی را به ثمر برسانیم. پس از این گل اعتراض سرپرست تیم صباباتری شروع شد و با فحاشی به سمت نیمکت مس کرمان آمد.

وی افزود: نمی دانم مرادی چرا چنین رفتاری می کرد اما گمان می کنم در نظر داشت با تحریک ما جو بازی را به سود خود تغییر دهد. اما بی توجه به او بازی را ادامه دادیم، بر حریف برتر بودیم، بارها صاحب شانس و موقعیت گلزنی شدیم اما بهره ای نبردیم تا اینکه صباباتری برخلاف جریان بازی موفق به زدن گل سوم شد. بدون اعتراض این گل را پذیرفتیم و قصد ترک زمین را داشتیم که جنجال سرپرست تیم فوتبال صباباتری آغاز شد.

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان اذعان داشت: در پایان همه بازیکنان صباباتری سمت رختکن رفتند و بازیکنان ذخیره این تیم هنوز داخل زمین مانده بودند. بازی تمام شده بود اما مردای دست از حرکات زشت خود نکشیده بود وفحاشی می کرد. این بار مردم کرمان را خطاب قرار داده بود. یوسف آبادی یکی از مسئولان باشگاه مس سمت وی آمد و گفت:" آقای مرادی چرا به مردم کرمان توهین می کنید؟" که ضربه محکمی به صورت وی زد وهمین برخورد زننده عامل درگیری شد.

وی ادامه داد: من در این شرایط وارد زمین شدم. یوسف آبادی را از صحنه درگیری دور کردم ودر سمت دیگر آقای مرادی با جمعی دیگر مشغول درگیری بود. نیروی انتظامی هم برای فروکش کردن غائله در زمین حضور داشت. در همین اثناء گرمکن آقای ضیایی پاره شد و برخوردهای زننده دیگری نیز به وجود آمد.

دست نشان تصریح کرد: زمانی که اوضاع قدری آرام شد خبرنگاران برای گفتگو با مربیان و سرپرستان دو تیم به جایگاه آمدند. متاسفانه مرادی در پاسخ به خبرنگاری که از وی علت عصبانیتش را جویا شد مقابل چشم مدیرعامل باشگاه واکنش زشتی از خود نشان داد و حرفهایی بر زبان آورد که از گفتن آن شرم دارم.

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان تاکید کرد: همه دیدند عامل درگیری بازی دیروز آقای مرادی بود اما با این حال وی همه جا این چنین القاء کرده است که دست نشان جنجال به پا کرده است. به او حق می دهم. اگر من را مقصر نشان ندهد این جنجال سازی را به گردن چه کسی بیاندازد؟ مگر در کرمان به غیر از من فرد دیگری را هم می شناسد؟

وی با انتقاد از عملکرد کمک داور بازی مس کرمان - صباباتری اذعان داشت: من از شکست تیمم ناراحت بودم اما در پایان بازی به مسئولان و سرمربی تیم صباباتری که از نزدیکان من است تبریک گفتم. حتی به تیم داوری به غیر از کمک داوربازی هم به خاطر قضاوت کم اشتباه شان تبریک گفتم اما از مرتضی کریمی کمک اول داور گلایه دارم و این گلایه من به راحتی برطرف نمی شود زیرا او نیز یکی از عوامل به جنجال کشیدن بازی بود.

دست نشان تاکید کرد: مرادی انسان صادقی نیست و می خواهد تمام اتفاقات بازی مس کرمان - صباباتری را مرتبط به تیم ما کند. متاسفانه او مدعی شده هوادارانی که در این بازی با وی درگیر شده اند کرمانی نبوده اند و در بازگشت به تهران با تیم صباباتری همراه بوده اند. او راست می گوید. جمعی از بازیکنان مس کرمان همراه تیم صباباتری به تهران آمدند اما آنها هوادار تیم نبودند.

وی تصریح کرد: من ندیدم داور مسابقه مورد ضرب و شتم قرار بگیرد اما شنیدم زمانی که مسئولان هیات فوتبال کرمان و نیروی انتظامی داشتند تیم داوری را با اسکورت از زمین خارج می کردند آقای مرتضی کریمی گمان می کند آقای نامجو یکی از مسئولان هیات فوتبال استان کرمان از پشت ضربه ای به وی وارد آورده است که در واکنش به حرکت او با پرچم به سرش می کوبد و در پی این حرکت درگیری دیگری بین این دو پیش می آید.

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان اظهار داشت: نمی دانم داور این اجازه را دارد که با سرپرست ، بازیکنان ، مربی و مسئولان برگزاری مسابقات درگیر شود یا نه؟ اما این را خوب می دانم هر برخوردی با داور حتی اگر سهوی هم باشد با برخورد انضباطی مواجه خواهد شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
چند تصویر از درگیری بازی صباباتری - مس کرمان

فایل های ضمیمه

• 252409_orig.jpg
    252409_orig.jpg
    87.5 KB · نمایش ها: 5
  • 252406_orig.jpg
    252406_orig.jpg
    80.1 KB · نمایش ها: 5

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
عنايت:
پنالتي صحيح بود؛ از دايي شكايت مي‌كنيم

رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال كشورمان گفت: با چند بار بازبيني تلويزيوني مطمئن شدم تصميم "افشاريان" مبني بر اعلام ضربه پنالتي درست بود و قطعا ما به خطار افتراهايي كه دايي زده، شكايت خواهيم كرد.

مسعود عنايت در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: براي اين بازي حساس افشاريان را مأمور كرديم و 2 تن از كمك داوران بين‌المللي خود به همراه يك داور چهارم بين‌المللي را به كار گرفتيم و من معتقدم در مجموع قضاوت تيم داوري منصفانه وعادلانه بود.

وي افزود: اگر از ديد منفي به قضاوت افشاريان بنگريم، به 3 صحنه حساس برمي‌خوريم كه اولي نديدن خطاي عمد دايي روي شيث رضايي و دومي پنالتي دقايق آخر بازي است.

عنايت ضربه سر علي دايي به شيث رضايي را مستحق كارت زرد دانست و گفت: با توجه به اينكه اين حركت از فاصله‌اي كم و با شدتي نه چندان زياد انجام شد، داور مي‌بايست كارت زرد به او نشان مي‌داد و حتي حق اخراج هم داشت.

وي همچنين درخصوص پنالتي جنجالي دقايق پاياني اين ديدار متذكر شد: به عقيده من پاي مدافع سايپا به ساق پاي ساها برخورد كرد اما نمي‌توان يقينا به پنالتي اذعان داشت. با اين وجود به نظر افشاريان احترام مي‌گذارم چرا كه او نيز بر پنالتي مصر است.

رئيس كميته داوران همچنين با اشاره به اظهار نظرهاي متفاوت كارشناسان درخصوص اين صحنه يادآور شد: هيچ قانوني در داوري صددرصد نيست و نظر داور در اجراي آن دخيل است، همان گونه كه كارشناسان نيز نظرات متفاوتي در مورد مسائل مختلف عنوان مي‌كنند.

وي با ابراز ناراحتي از صحبت‌هاي علي دايي، گفته‌هاي وي را نوعي افترا دانست و مدعي شد: اينكه كسي بخواهد عملكرد كميته داوران را زير سوال ببرد را به هيچ وجه نمي‌‌پذيريم و همانند شكايت‌هايي كه پيش از اين از مرتضوي، عزيزي، شرفي و اسدي داشته‌ايم، از دايي نيز شكايت خواهيم كرد.

عنايت اشتباهات داوري را جزيي از فوتبال دنيا دانست و گفت: متأسفانه در كرمان كمك داور ما را به خاطر اينكه باعث اخراج مربي مس شد، به شدت مضروب كرده‌اند و اين نشان مي‌دهد مسئولان هيئت فوتبال كرمان نظارت صحيحي بر بازي نداشته‌اند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بر اساس حکم کميته انضباطي
دايي و شيث رضايي محروم شدند

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از برگزاري يک نشست اضطراري تيم مس کرمان را تا اطلاع ثانوي از ميزباني و علي دايي و شيث رضايي را از همراهي تيم‌هاي باشگاهي خود محروم کرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ عبدالرحمان شاه‌حسيني، رئيس کميته انضباطي ضمن تأييد اين خبر گفت:

پس از بررسي گزارشاتي که به کميته انضباطي رسيده بود به طور موقت تصميم گرفته شد تيم مس کرمان تا اطلاع ثانوي از داشتن امتياز ميزباني محروم باشد و همچنين دو بازيکن تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا يعني شيث رضايي و علي دايي به دليل تخلفاتي که در بازي انجام داده‌اند تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم‌هايشان محروم شوند. شاه‌حسيني البته تأکيد کرد که تا يک هفته ديگر حکم نهايي صادر مي‌شود. اين در حالي است که تيم مس کرمان بازي بعدي خود را در 25 اسفند و سايپا نيز روز 26 اسفندماه برگزار خواهند کرد و تا يک هفته ديگر هيچ بازي رسمي ندارند.

بنابر اين کميته انضباطي فقط در مورد شيث رضايي اعمال مي‌شود و اين بازيکن در بازي برق تهران- پرسپوليس در چارچوب رقابت‌هاي جام‌حذفي اعمال خواهد شد.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بازی استقلال با ملوان کیه؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
20/12/85 البته طبق تاریخ قبلی..

بالا