• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ هفتم** ، نتایج و بحث

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرفاتو کاملاً قبول دارم رضا جان، به جز اون جاهاییش که به سپاهان ربط داشت.
درسته، یک تماشاگر به ظاهر سپاهانی یا بهتر بگم تماشاگرنما که خدا لعنتش کنه یه کاری کرد و اصفهان و سپاهان تاوانشو داد و داره میده. اما بحش من ربطی به این قضیه نداره. چون بحث سپاهان اصلاً ربطی به AFC و FIFA نداره. صحبت من سر قوانین رسمی بین المللی هست و میگم تو دنیا اگه قانونی بذارن و تیمی مرتکب خلاف بشه جریمش میکنند و راه برگشتی هم نداره. یادتون نمیاد سر همون قضیه استقلال چقدر همه مدیران استقلال میگفتند که قضیه حل میشه و اله و بــِله ! اما نشد که نشد. پرسپولیس هم همینطور. فیفا گفته که 6 امتیاز باید کسر بشه و اگه پول را ندین تا فلان تاریخ، به لیگ پایین تر هم سقوط میکنید. حرف فیفا رُک هست و از ترس همین سریع پول را جور و واریز کردند. پس خودشون هم میدونستند که فیفا شوخی بردار نیست. من فقط میخوام بدونم که این بحث چه ربطی به سپاهان داشت؟

هزار بار گفته بودم، باز هم میگم که اون اشتباه مقصر اصلیش نیروی انتظامی بود و بس. خود نیروی انتظامی هم چوبشو خورد و البته یک سرباز بیگناه. وقتی از یک هفته قبل از بازی، مسئولان سپاهان و هیئت فوتبال اصفهان، نیروی انتظامی را از نشاندن تماشاگران دو تیم در کنار هم منع کرده بود و صدها بار روی این حرف تاکید کرده بودند، چرا نیروی انتظامی میاد سر خود تماشاگرای سپاهان را هول میده عقب و به زور جا برای تماشاگران پرسپولیس باز میکنه؟؟؟!!!!! اگه خودتون توی ورزشگاه باشین و یکدفعه بریزند روی سرتون و با چوب و چماق بزنند و بگند برین عقبتر به شما چه حالی دست میده؟؟
بعدشم، نیروی انتظامی از هیئت فوتبال استان و باشگاه میزبان بازی پول میگیره تا امنیت ورزشگاه را تامین کنه. تقصیر خودشونه که نتونستند همه تماشاگران را خوب بگردند و ترقه یا به قول شما گفتنی نارنجکهاشون را بگیرند و یا اینکه مقصر اصلی را شناسایی و بازداشت کنند. قانون اینه: یا کسی مسئولیت به عهده نمیگیره یا اگه گرفت، هر اتفاقی میافته تقصیر مسئول برقراری امنیت هست.
تو برنامه 90 هم دیدین، اون مسئول نیروی انتظامی برای اینکه قصر در بره، همه حرفاش بر علیه باشگاه سپاهان بود و اصلاً نمیذاشت ساکت حرف بزنه. ساکت هم آدمی نیست که کم بیاره و بعداً خودم از جایی فهمیدم ساکت به خاطر اینکه نخواست با یک ارگان کلفتی همچون نیروی انتظامی کل بندازه، ساکت مونده بود.

اصلاً ربطی به هم نداره. من کی گفتم که " اگر 6 امتیاز پرسپولیس بخشیده شد باید 5 تای سپاهان هم بخشیده بشه " ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

من گفتم اگه 6 امتیاز پرسپولیس را نبخشند، حتی یک امتیاز هم از 5 امتیاز سپاهان را نمیبخشند و بالعکسی هم نداره.

سپاهان سر اینکه تماشاگران خودشو سازماندهی نکرده و یه از خدا بیخبری میاد میزنه چشم یکی را کور میکنه، حقشه جریمه مالی بشه و باید اون پولی را که خرج سازماندهی هواداران میکرد، بده به اون سرباز بیچاره و حتی جریمه به سازمان لیگ. و همینطور این 3 ماه محرومیت از بازی در اصفهان که به نظر من کمم هست و تا سپاهان یه فکری برای شناسایی تک تک تماشاگران خودش نکنه، نباید میزبانی کنه. اما کم کردن 5 امتیاز از امتیازات یک تیم به خاطر مشکلات میزبانی، خیلی عجیب و مسخره هست. نه توی این 40 سال برگزاری لیگ تو ایران سابقه داشته که از تیمی به این دلیلی امتیاز کم کنند، نه تو اروپا و بقیه جاها، اونم 5 امتیاز.
همیشه میگند از هرجا زدی، از همونجا هم باید بخوری. نتونستی درست و حسابی میزبانی کنی، دیگه نباید میزبانی کنی؛ نه اینکه علی الحساب 5 تا از امتیازات شما کم میشه !!!!!

اگه حرفام غیر منطقیه، بگین کجاش غیر منطقیه.
تایید میشه ....

دوستان ، دو مسئله رو با هم قاطی کردند ....

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته، یک تماشاگر به ظاهر سپاهانی یا بهتر بگم تماشاگرنما که خدا لعنتش کنه یه کاری کرد و اصفهان و سپاهان تاوانشو داد و داره میده. اما بحش من ربطی به این قضیه نداره. چون بحث سپاهان اصلاً ربطی به AFC و FIFA نداره. صحبت من سر قوانین رسمی بین المللی هست و میگم تو دنیا اگه قانونی بذارن و تیمی مرتکب خلاف بشه جریمش میکنند و راه برگشتی هم نداره. یادتون نمیاد سر همون قضیه استقلال چقدر همه مدیران استقلال میگفتند که قضیه حل میشه و اله و بــِله ! اما نشد که نشد. پرسپولیس هم همینطور. فیفا گفته که 6 امتیاز باید کسر بشه و اگه پول را ندین تا فلان تاریخ، به لیگ پایین تر هم سقوط میکنید. حرف فیفا رُک هست و از ترس همین سریع پول را جور و واریز کردند. پس خودشون هم میدونستند که فیفا شوخی بردار نیست. من فقط میخوام بدونم که این بحث چه ربطی به سپاهان داشت؟

هزار بار گفته بودم، باز هم میگم که اون اشتباه مقصر اصلیش نیروی انتظامی بود و بس. خود نیروی انتظامی هم چوبشو خورد و البته یک سرباز بیگناه. وقتی از یک هفته قبل از بازی، مسئولان سپاهان و هیئت فوتبال اصفهان، نیروی انتظامی را از نشاندن تماشاگران دو تیم در کنار هم منع کرده بود و صدها بار روی این حرف تاکید کرده بودند، چرا نیروی انتظامی میاد سر خود تماشاگرای سپاهان را هول میده عقب و به زور جا برای تماشاگران پرسپولیس باز میکنه؟؟؟!!!!! اگه خودتون توی ورزشگاه باشین و یکدفعه بریزند روی سرتون و با چوب و چماق بزنند و بگند برین عقبتر به شما چه حالی دست میده؟؟
بعدشم، نیروی انتظامی از هیئت فوتبال استان و باشگاه میزبان بازی پول میگیره تا امنیت ورزشگاه را تامین کنه. تقصیر خودشونه که نتونستند همه تماشاگران را خوب بگردند و ترقه یا به قول شما گفتنی نارنجکهاشون را بگیرند و یا اینکه مقصر اصلی را شناسایی و بازداشت کنند. قانون اینه: یا کسی مسئولیت به عهده نمیگیره یا اگه گرفت، هر اتفاقی میافته تقصیر مسئول برقراری امنیت هست.
تو برنامه 90 هم دیدین، اون مسئول نیروی انتظامی برای اینکه قصر در بره، همه حرفاش بر علیه باشگاه سپاهان بود و اصلاً نمیذاشت ساکت حرف بزنه. ساکت هم آدمی نیست که کم بیاره و بعداً خودم از جایی فهمیدم ساکت به خاطر اینکه نخواست با یک ارگان کلفتی همچون نیروی انتظامی کل بندازه، ساکت مونده بود.

اصلاً ربطی به هم نداره. من کی گفتم که " اگر 6 امتیاز پرسپولیس بخشیده شد باید 5 تای سپاهان هم بخشیده بشه " ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

من گفتم اگه 6 امتیاز پرسپولیس را نبخشند، حتی یک امتیاز هم از 5 امتیاز سپاهان را نمیبخشند و بالعکسی هم نداره.

سپاهان سر اینکه تماشاگران خودشو سازماندهی نکرده و یه از خدا بیخبری میاد میزنه چشم یکی را کور میکنه، حقشه جریمه مالی بشه و باید اون پولی را که خرج سازماندهی هواداران میکرد، بده به اون سرباز بیچاره و حتی جریمه به سازمان لیگ. و همینطور این 3 ماه محرومیت از بازی در اصفهان که به نظر من کمم هست و تا سپاهان یه فکری برای شناسایی تک تک تماشاگران خودش نکنه، نباید میزبانی کنه. اما کم کردن 5 امتیاز از امتیازات یک تیم به خاطر مشکلات میزبانی، خیلی عجیب و مسخره هست. نه توی این 40 سال برگزاری لیگ تو ایران سابقه داشته که از تیمی به این دلیلی امتیاز کم کنند، نه تو اروپا و بقیه جاها، اونم 5 امتیاز.
همیشه میگند از هرجا زدی، از همونجا هم باید بخوری. نتونستی درست و حسابی میزبانی کنی، دیگه نباید میزبانی کنی؛ نه اینکه علی الحساب 5 تا از امتیازات شما کم میشه !!!!!

اگه حرفام غیر منطقیه، بگین کجاش غیر منطقیه.

خوب خدا رو شکر یکی پیدا شد که بجز تأئید کردن حرفای دیگران و تیکه انداختنای لوس و بی مزه و بافتن چرندیات به قضیه واقعی نگاه کنه.

البته شخصیت شما خیلی وقته که برای همگی روشن شده و همگی بچه ها میدونن که شما جزو طرفدارای واقعا منطقی سپاهان هستی و قابل احترام برای همه.

دوست عزیز اول درباره ی کسر امتیاز پرسپولیس بگم. هنوز حتی خود فیفا هم تصمیم قطعی در این باره نگرفته. برای این حرفم دلیل دارم. بقول شما کمیته ی انضباطی فیفا کشکی نیست و برای خودش ضابطه داره. ولی وقتی صحبت از این میشه که شرکت کوپیان شکایتش رو پس گرفته و نامه ای رو به فیفا ارسال کرده شکایتی نداره پس معلوم میشه که هنوز امیدی هست که امتیاز برگردونده بشه. منم تا حالا ندیده بودم بخاطر شکایت یه شرکت نقل و انتقال بازیکن از تیمی امتیاز کسر بشه ولی 100% قانونی هست و من خبر نداشتم.

اما درباره ی امتیاز سپاهان. بله منم قبول دارم که اصلی ترین مقصری که این وسط هم هیچ تنبیهی نشد نیروی افتضاحی بود که همیشه از همین گندا میزنن ولی یکی نیست بگه بالای چشتون ابروئه. ولی به فرض اینکه حتی مقصر 100% هم نیروی انتظامی باشه بازم من تو عمرم ندیده بودم که یه نفر بخاطر یه هواداری ساده به طرف تماشاگرای حریف ترقه پرت کنه!! به خدا به پیر به پیغمبر تا حالا ندیده بودم!! حتی همون دیدا رو هم که مثال میزنن بازم به طرفش از این فشفشه ها پرت کردن که درسته خطرناکه ولی آسیبش مثل این ترقه های دست ساز که ظاهرا توش پر از سنگ و شیشه هم میشه نیست. خوب حالا وقتی این ترقه از طرف تماشاچی نمای سپاهانی بوده باید چیکار کرد؟! بقول شما مسئولیت امنیت ورزشگاه به عهده ی نیروی انتظامی ئه ولی تیم سپاهان در برابر تماشاچیاش مسئول نیست؟! اگرم بخوایم طبق قانونی که نوشته شده به قضیه نگاه کنیم بدبینانه ترین حالت ممکن سقوط تیم خاطی به دسته ی پایین تر هست. چیزی که اکثر کارشناسای داوری بهش اشاره کردن ولی طبق سابقه و اعتباری که سپاهان داشت و صد البته بخاطر اینکه نیروی انتظامی هم مقصر بوده از سقوط این تیم جلوگیری کردن و فقط کسر امتیاز شد.

درباره ی اینی هم که شما میگی من این 5 امتیاز و 6 امتیاز رو مقایسه کردم من اصلا چنین کاری نکردم. من فقط نقل قولی کردم از حرفای دوستاتون تو تاپیک هواداری سپاهان. حرفهایی که اونجا زده شده رو بخونید متوجه میشید. ولی تو تاپیک پرسپولیس اگر بگردید کمتر پیدا میکنید که کسی اصلا درباره ی این 5 امتیاز سپاهان دیگه صحبتی کرده باشه.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
درسته، یک تماشاگر به ظاهر سپاهانی .................

اگر یادتون باشه اون چیزهایی که تو تلویزیون (شبکه خبر و برنامه 90 ) پخش کرد قرار بوده سکوهای مقابل جایگاه اختصاص داده بشه به طرفداران سپاهان و طرفداران پرسپولیس در تپه های گلی مستقر بشند ولی با توجه با اینکه 60-50 درصد سکوهای سپاهانی ها پر نشده بود بنا به تصمیم برگزار کنندگان هوادارن پرسپولیس هم به طرف سکو ها هدایت میشوند که ظاهراً انتظار چنین کاری هم سپاهانی ها داشته بودند وقتی با اون وضعیت اقدام به پرتاب سنگ و تارنجک به طرف یه عده می کنند انداختن تقصیر بر گردن یک فرد درست نیست ساید بیشتر از 10 نارنجک رو دوربین ها فیلم گرفتن مگر میشود که یه فرد 10 نارنجک رو پرتاب کند این کار هماهنگ شده انجام شده و از سوی تماشاگران باشگاه بوده و کاملاً مشخص بود که تعداد زیادی از هواداران سپاهان مشارکت داشتند

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب خدا رو شکر یکی پیدا شد که بجز تأئید کردن حرفای دیگران و تیکه انداختنای لوس و بی مزه و بافتن چرندیات به قضیه واقعی نگاه کنه.

البته شخصیت شما خیلی وقته که برای همگی روشن شده و همگی بچه ها میدونن که شما جزو طرفدارای واقعا منطقی سپاهان هستی و قابل احترام برای همه.

دوست عزیز اول درباره ی کسر امتیاز پرسپولیس بگم. هنوز حتی خود فیفا هم تصمیم قطعی در این باره نگرفته. برای این حرفم دلیل دارم. بقول شما کمیته ی انضباطی فیفا کشکی نیست و برای خودش ضابطه داره. ولی وقتی صحبت از این میشه که شرکت کوپیان شکایتش رو پس گرفته و نامه ای رو به فیفا ارسال کرده شکایتی نداره پس معلوم میشه که هنوز امیدی هست که امتیاز برگردونده بشه. منم تا حالا ندیده بودم بخاطر شکایت یه شرکت نقل و انتقال بازیکن از تیمی امتیاز کسر بشه ولی 100% قانونی هست و من خبر نداشتم.

اما درباره ی امتیاز سپاهان. بله منم قبول دارم که اصلی ترین مقصری که این وسط هم هیچ تنبیهی نشد نیروی افتضاحی بود که همیشه از همین گندا میزنن ولی یکی نیست بگه بالای چشتون ابروئه. ولی به فرض اینکه حتی مقصر 100% هم نیروی انتظامی باشه بازم من تو عمرم ندیده بودم که یه نفر بخاطر یه هواداری ساده به طرف تماشاگرای حریف ترقه پرت کنه!! به خدا به پیر به پیغمبر تا حالا ندیده بودم!! حتی همون دیدا رو هم که مثال میزنن بازم به طرفش از این فشفشه ها پرت کردن که درسته خطرناکه ولی آسیبش مثل این ترقه های دست ساز که ظاهرا توش پر از سنگ و شیشه هم میشه نیست. خوب حالا وقتی این ترقه از طرف تماشاچی نمای سپاهانی بوده باید چیکار کرد؟! بقول شما مسئولیت امنیت ورزشگاه به عهده ی نیروی انتظامی ئه ولی تیم سپاهان در برابر تماشاچیاش مسئول نیست؟! اگرم بخوایم طبق قانونی که نوشته شده به قضیه نگاه کنیم بدبینانه ترین حالت ممکن سقوط تیم خاطی به دسته ی پایین تر هست. چیزی که اکثر کارشناسای داوری بهش اشاره کردن ولی طبق سابقه و اعتباری که سپاهان داشت و صد البته بخاطر اینکه نیروی انتظامی هم مقصر بوده از سقوط این تیم جلوگیری کردن و فقط کسر امتیاز شد.

درباره ی اینی هم که شما میگی من این 5 امتیاز و 6 امتیاز رو مقایسه کردم من اصلا چنین کاری نکردم. من فقط نقل قولی کردم از حرفای دوستاتون تو تاپیک هواداری سپاهان. حرفهایی که اونجا زده شده رو بخونید متوجه میشید. ولی تو تاپیک پرسپولیس اگر بگردید کمتر پیدا میکنید که کسی اصلا درباره ی این 5 امتیاز سپاهان دیگه صحبتی کرده باشه.

ممنونم. از متانت حرف شما و دوستان دیگری نظیر مهرداد جان هست که من هم سعی میکنم منطقی به قضیه نگاه کنم.

در مورد اینکه شما میگید فیفا هنوز تصمیم قطعی نگرفته، من تازه حالا اینو شنیدم از شما و آخرین خبری که من داشتم، همون بود که گفته بود این حکم لازم الاجراست و فلان. به امید خدا حالا که اون شرکت دیگه شاکی نیست، فیفا هم کوتاه بیاد. ;)

درباره اون اتفاق هم شما در مورد تماشاگرها راست میگین و همونطور که گفتم، تقصیر سپاهان هست که نمیدونه کیا میاند تو استادیوم طرفداریش را میکنند. اما جریمه باید عادلانه باشه. محرومیت از میزبانی و حضور تماشاگر عادلانه هست، اما کسر امتیاز کلاً در این مورد یک چیز مسخره هست. تو آزادی 7 نفر در بازی با ژاپن کشته شدند و فیفا فقط یک بازی ایران را بدون تماشاگر جریمه کرد. غیر از اینه؟ آیا چشم یک آدم مهمتره یا جون 7 تا آدم که زود سر و ته اون قضیه را هم آوردند و اصلاً معلوم نشد به اون خانواده های بدبختشون دیه دادند یا نه. حالا شما محرومیت ایران را با سپاهان مقایسه کنید.
داستان این سرباز واقعاً رسانه ای شد و من منکر این قضیه نیستم که نباید به این بنده خدا کمک کرد و حقش را گرفت. اما این اتفاقات ورزشگاهها سر دراز دارد و از شانس بد سپاهان، همش روی سر سپاهان خالی شد و همانطور که همه شما میدونید، توی همه رای گیری هایی که توی سایتهای مختلف و چه مسابقات SMS ای انجام شد، حرف همه این بود که این جریمه برای سپاهان کم هم بود. این نشان میده که همه با سپاهان بد هستند و همه دوست دارند که سپاهان به بدترین جریمه ها دچار بشه. فقط میخوام بدونم که اگه این اتفاق برای یک تیم دیگه می افتاد چطور برخورد میشد با این قضیه؛ چه از جانب مردم و چه از جانب مسئولین.
این یک چیزی هست که اکثر سرخابی ها میگفتند و هنوز هم میگند: رقابت فقط بین استقلال هست و پرسپولیس. غیر از اینه؟ حالا چون چند سالی هست که یک تیمی اومده این وسط و چند بار هم مانع قهرمانی این دو تیم در لیگ و جام حذفی شده، همه از سپاهان نفرت دارند، دیگه چه برسه به صدا سیما و فدراسیون و ...
مگه سپاهان یک تیم نیست؟ مگه 4 تا طرفدار نداره؟ پس چرا به انداره همون 4 تا طرفدار عزت و احترام براش قائل نیستند؟

در مورد اون مطلب آخر هم حق با شما هست. :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگر یادتون باشه اون چیزهایی که تو تلویزیون (شبکه خبر و برنامه 90 ) پخش کرد قرار بوده سکوهای مقابل جایگاه اختصاص داده بشه به طرفداران سپاهان و طرفداران پرسپولیس در تپه های گلی مستقر بشند ولی با توجه با اینکه 60-50 درصد سکوهای سپاهانی ها پر نشده بود بنا به تصمیم برگزار کنندگان هوادارن پرسپولیس هم به طرف سکو ها هدایت میشوند که ظاهراً انتظار چنین کاری هم سپاهانی ها داشته بودند وقتی با اون وضعیت اقدام به پرتاب سنگ و تارنجک به طرف یه عده می کنند انداختن تقصیر بر گردن یک فرد درست نیست ساید بیشتر از 10 نارنجک رو دوربین ها فیلم گرفتن مگر میشود که یه فرد 10 نارنجک رو پرتاب کند این کار هماهنگ شده انجام شده و از سوی تماشاگران باشگاه بوده و کاملاً مشخص بود که تعداد زیادی از هواداران سپاهان مشارکت داشتند

حرف بی حساب جواب نداره

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ممنونم. از متانت حرف شما و دوستان دیگری نظیر مهرداد جان هست که من هم سعی میکنم منطقی به قضیه نگاه کنم.

در مورد اینکه شما میگید فیفا هنوز تصمیم قطعی نگرفته، من تازه حالا اینو شنیدم از شما و آخرین خبری که من داشتم، همون بود که گفته بود این حکم لازم الاجراست و فلان. به امید خدا حالا که اون شرکت دیگه شاکی نیست، فیفا هم کوتاه بیاد. ;)

درباره اون اتفاق هم شما در مورد تماشاگرها راست میگین و همونطور که گفتم، تقصیر سپاهان هست که نمیدونه کیا میاند تو استادیوم طرفداریش را میکنند. اما جریمه باید عادلانه باشه. محرومیت از میزبانی و حضور تماشاگر عادلانه هست، اما کسر امتیاز کلاً در این مورد یک چیز مسخره هست. تو آزادی 7 نفر در بازی با ژاپن کشته شدند و فیفا فقط یک بازی ایران را بدون تماشاگر جریمه کرد. غیر از اینه؟ آیا چشم یک آدم مهمتره یا جون 7 تا آدم که زود سر و ته اون قضیه را هم آوردند و اصلاً معلوم نشد به اون خانواده های بدبختشون دیه دادند یا نه. حالا شما محرومیت ایران را با سپاهان مقایسه کنید.
داستان این سرباز واقعاً رسانه ای شد و من منکر این قضیه نیستم که نباید به این بنده خدا کمک کرد و حقش را گرفت. اما این اتفاقات ورزشگاهها سر دراز دارد و از شانس بد سپاهان، همش روی سر سپاهان خالی شد و همانطور که همه شما میدونید، توی همه رای گیری هایی که توی سایتهای مختلف و چه مسابقات SMS ای انجام شد، حرف همه این بود که این جریمه برای سپاهان کم هم بود. این نشان میده که همه با سپاهان بد هستند و همه دوست دارند که سپاهان به بدترین جریمه ها دچار بشه. فقط میخوام بدونم که اگه این اتفاق برای یک تیم دیگه می افتاد چطور برخورد میشد با این قضیه؛ چه از جانب مردم و چه از جانب مسئولین.
این یک چیزی هست که اکثر سرخابی ها میگفتند و هنوز هم میگند: رقابت فقط بین استقلال هست و پرسپولیس. غیر از اینه؟ حالا چون چند سالی هست که یک تیمی اومده این وسط و چند بار هم مانع قهرمانی این دو تیم در لیگ و جام حذفی شده، همه از سپاهان نفرت دارند، دیگه چه برسه به صدا سیما و فدراسیون و ...
مگه سپاهان یک تیم نیست؟ مگه 4 تا طرفدار نداره؟ پس چرا به انداره همون 4 تا طرفدار عزت و احترام براش قائل نیستند؟

در مورد اون 7 نفر که در آزادی فوت شدند آن بصورت عمد که نبوده اینکه دعوا کنند با هم بر اثر یک اتفاق بوده
و این اولین بار در تاریخ افوتبال ایران بوده که تماشگر به طرف تماشاگر حریف ترقه پرت کردند و این اتفاق نبوده بلکه از رویه عمد انجام شده حالا این عمل را تماشاچیهای سپاهان انجام دادند و اینرو نمی تونیم با شهر های دیگه که مثلا در ورزشگاهشان به تیم حریف فحاشی میکنند یا در آزادی که مثلا صندلی ورزشگاه رو میکنند مقایسه کرد چون اینجا تماشاچیا به خودشون جرات دادند که با ترقه بسویه تماشاگرای حریف که آنها هم هموطن وهمشهری خودشان بوده اند ترقه پرت کنند خوب اگه مسوئلین با این حرکت اگر به طور محکم و جدی برخورد نکنند این کشیده میشه به ورزشگاه دیگه و این باعث میشه طرفدارایه تیم حریف بخواهند خودشون هم تلافی کنند
با کسر این امتیازها و بدون تماشاچی بازی کردند در شهر دیگر سپاهان قهرمان نشه این باعث میشه که آن تماشاگرنماها که ما میگوئیم دارای بهترین تماشاگر هستیم حداقل بخاطر اینکه تیمشان قهرمانی را به خاطر آنها از دست ندهد دیگر این کار و نمیکنند و مسئولین سپاهان هم بجای اینکه سرشون رو بکنند توی برف و فقط حرف ایجاد فرهنگی کردن باشگاه رو بزنند یه کم عمل کنند وقتی که آنموقع در ورزشگاه با بلندگو به نیمکت حریف فحاشی کردند و با سنگ به دروازه بان حریف زدند نیاد جلوی تلوزیون از آن تماشاگرنماها دفاع کنه که اینجوری بخواهد حالا چشم یه سرباز کور بشه
و این اتفاق در هر ورزشگاهی می افتاد همینقدر جریمه رو اعمال میکردند چون تا حالاشاه حسینی که همین منوال را داشته است واین برنمی گرده به اینکه از تیمی کسی بدش بیاد اینها همش رقابته در زمین ورزش همینطور که میبینید طرفدارهای سرخابی ها هیچوقت در این چند سال با هم در ورزشگاه دعوا نکرده اند

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاهان جان ، به نظر من داری بیخودی وقتتو برای توجیح افرادی که منطق و حساب و کتاب سرشون نمیشه ، صرف میکنی....
بعضی هام به قوله ی خودشون ، جز تیکه ی چاییده انداختن ، هنر دیگه ای ندارند....

وقتی میگن ، کشته شدن آدم ها کشک، صندلی پرتاب کردن ، سنگ پرتاب کردن ،عقده خالی کردن سر اموال بیت المال ، خسارت به اموال ورزشگاه که متعلق به خودشونه و هزار تا کثافت کاری دیگه مانعی نداره ، فقط ترقه پرتاب کردن ، مشکل داره ....به نظرت بحث به نتیجه ای میرسه؟؟؟؟؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ممنون شما لطف داری.

برای رأی منم حرفم اینه که ظاهرا رأی قطعی شده. ولی طبق گفته های مسئولین فدراسیون و مسئولین کمپانی کوپیان اگر این کمپانی از شکایت خودش صرفنظر کنه امکانش هست که فیفا هم رأی رو برگردونه.
در هر صورت امیدوارم اگر واقعا حق پرسپولیس کم شدن این 6 امتیاز هست خیلی زود کم بشه. چون تا زمانی که ما بعنوان هوادار فقط کورکورانه از تیممون حمایت کنیم و فقط دنبال بردن و قهرمان شدن تیم خودمون باشیم و اصلا اشتباهات تیممون رو قبول نکنیم هیچوقت نباید انتظار حرفه ای شدن لیگ و بالاتر رفتن سطح لیگ رو داشته باشیم.

درباره ی بازی ایران و ژاپن هم دوستمون سراب توضیح دادن. تو اون بازی مقصر خاصی وجود نداشت. یعنی نمیشد گفت طرفدارای ایران یا ژاپن اومدن درگیر شدن یا مثلا طرفدارای ایران با همدیگه درگیر شدن!!!! بخاطر یه حادثه اون 7 نفر متاسفانه از دنیا رفتن. فیفا هم ایران رو به این خاطر جریمه کرد که چرا تدابیر امنیتی ضعیف بوده. وگرنه مطمئن باش اگر از این نظر مطمئن میشدن که تو این ماجرا مقصر خاصی وجود داشته به این راحتیا دست از سر فوتبال ایران برنمیداشتن.

ولی جریان سپاهان اصلا قابل مقایسه نیست. تو این جریان بازم میگم مقصر اول و اصلی نیروی انتظامی بوده. شکی هم درش نیست. ولی این دلیل نمیشه که چون نیروی انتظامی اشتباه کرده هواداری سپاهان با ترقه و سنگ و ... جواب بدن. اینی هم که مدیر عامل سپاهان این بازی رو با بازی پرسپولیس - سپاهان جام حذفی مقایسه میکنه بنظرم اصلا درست نیست. تو اون بازی درسته هوادارای سپاهان مصدوم شدن ولی کسی آسیب جبران ناپذیری نداشت خدا رو شکر. ولی تو این بازی یه حادثه ی واقعا جبران ناپذیر اتفاق افتاد. بازم به دور از هر احساساتی شدنی میگم. به خدا قسم اگر این اتفاق از طرف تماشاچیای پرسپولیس میفتاد حاضر بودم تیم بره دسته 3. فقط کافیه 1 دقیقه چشماتون رو ببندید تا متوجه منظور من بشید.

ولی در هر صورت امیدوارم اگر پرسپولیس مشکلش حل شدنی هست حل بشه (از طریق قانونی) و همینطور سپاهان هم اگر واقعا طبق قانون میشه مشکل کسر امتیازش حل بشه اونم حل بشه و رقابت همیشه داغ باشه.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
باز در اینجا رو وا کردین ، این 3پا هانیا ریختن اینجا . جای این حرفها این تاپیک نیست .

جمع کنین . تو تاپیک خودتون هرچی می خواین میگین کسی هم جوابتون رو نمیده فکر نکنین کسی جواب نداره ...

این بحث مسخره و قدیمی رو هم تمومش کنین . فقط یه نکته میگم : اگه اون سرباز بدبخت می مرد اسمش بود : قتل عمد ... حالا هی بیاین جریمه ی کثافت کاری و وحشیگری یه هوادارتون رو مقایسه کنین با نفرستادن لیست استقلال ، یا کسر امتیاز بابت بدهی های پرسپولیس ...

ملت همه فهمیدن اقدام به قتل عمد کجا و شکستن چهار تا صندلی کجا ( که البته ما همونم محکوم می کنیم و خدا رو شکر مدتهاست دیگه تو تهران و خیلی از شهر ها از این خبرها نیست ... ) حالا من بدونم اینا کی می خوان بفهمن خیلی خوب میشه ... :wacko:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این بحث رو تمومش کنید دیگه کی میخواین دست از این بحث ها بردارید. بسه دیگه چقدر یا ماجرا رو کش میدین آخه
32.gif

با این طرز بحث کردنتون هیچ وقت به نتیجه ای نمیرسید پس لطفا تمومش کنید.
32.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
در آخرین بازی هفته بیست و یکم تیم استقلال2-1 شیرین فراز رو شکست داد و با 29 امتیاز به رده ششم جدول صعود کرد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
زیز محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: موضوعات مطرح شده در نامه مدیریت ورزشگاه آزادی به آقای کفاشیان را باید در جلسه عصر امروز سازمان لیگ مورد بررسی قرار دهیم تا در خصوص درخواست ایشان تصمیماتی مقتضی اتخاذ شود.

مدیریت ورزشگاه آزادی نسبت به برگزاری چهار بازی طی روزهای بیست و ششم بهمن تا سوم اسفند معترض است و اینکه برگزاری این حجم از بازی در ورزشگاه ملی کشورمان می تواند سرمایه ملی فوتبال ایران را به خطر بیاندازد. رئیس سازمان لیگ در واکنش به این موضوع گفت: زمانی که دو تیم استقلال و پرسپولیس دو بازی پی در پی در تهران دارند، چاره ای جز این نداریم که بین بازیهای آنها 48 ساعت فاصله بیاندازیم.

وی ادامه داد : ما در برنامه ریزی هفته های بیست و یکم و بیست و دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر نیز بین دیدارهای پرسپولیس و استقلال 48 ساعت فاصله انداختیم تا به چمن ورزشگاه آزادی لطمه ای وارد نیاید.

محمدی با تاکید بر اینکه مسابقات لیگ طبق برنامه از پیش تعیین شده دنبال خواهد شد، افزود: اگر بخواهیم مسابقات لیگ در زمان مقرر به اتمام برسد باید دیدارها طبق برنامه دنبال شود. در برنامه ریزی مسابقات تمامی بازیهای تیم ملی، اردوهای این تیم و مسابقات سایپا و سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا لحاظ شده است و این فشردگی بازیها امری اجتناب ناپذیر است.

رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص احتمال برگزاری دیدارهای استقلال و پرسپولیس در ورزشگاهی دیگر گفت: تمایل داریم که بازی های این دو تیم در ورزشگاهی دیگر برگزار شود اما شورای تامین شهر تهران به ما این اجازه را نمی دهد. شاید با برگزاری بازی در ورزشگاهی دیگر این مشکلات هم به حداقل برسد.

منبع:خبرگزاری مهر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بحث رو تمومش کنید دیگه کی میخواین دست از این بحث ها بردارید. بسه دیگه چقدر یا ماجرا رو کش میدین آخه
32.gif

با این طرز بحث کردنتون هیچ وقت به نتیجه ای نمیرسید پس لطفا تمومش کنید.
32.gif

سهیل جان دوست عزیز و گرامی. گمون نمیکنم من و این دوست سپاهانی (SEP/\H/\N) بی احترامی به کسی کرده باشیم یا جای نامناسبی برای بحث کردن انتخاب کرده باشیم. با توجه به اسم و عنوان تاپیک.

قبول دارم که این بحث خیلی تکراری شده ولی یه سری صحبتا شده بود که این 2 تا کسر امتیازا با هم مقایسه شده بود و ... گفتیم درباره ش صحبت کنیم. و تا اینجا هم هیچ بی احترامی به کسی نشده.

در هر صورت چون شما میگید چشم. دیگه من به شخصه حرفی ندارم و بحثی نمیکنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ركوردهاى روز بيست و يكم

پرسپوليس ۱۰۰۰ امتيازى شد
در هفته بيست ويكم ليگ برتر مجموع امتيازات پرسپوليس در تاريخ ليگ از رقم ۱۰۰۰ گذشت و بدبن ترتيب پرسپوليس به اولين تيم تاريخ ليگ تبديل شد كه هزار امتيازى مى شود. سرخپوشان تهرانى اولين بار در سال ۴۹ در مسابقات ليگ حضور يافتند و در اولين بازى خود مقابل برق تهران به پيروزى دست يافتند. تا هفته ۲۱ فصل جارى، پرسپوليس ۶۱۰ بازى در ليگ انجام داده و ۳۱۳ برد، ۲۰۸ تساوى و ۸۹ باخت و در مجموع ۱۰۰۲ امتياز كسب كرده است. لازم به ذكر است كه تا سال ۷۳ به هر برد ۲ امتياز تعلق مى گرفت.

چهارصدمين امتياز ابومسلم
در اين هفته ابومسلم مشهد نيز با پيروزى بر پگاه در تاريخ ليگ چهارصد امتيازى شد. ابومسلم كه از فصل ۵۴ وارد ليگ شده است، در ۱۴ دوره حضور در ليگ ۳۵۴ بازى انجام داده و موفق به كسب ۱۰۳ برد و ۱۱۴ تساوى شده و ۴۰۰ امتياز نيز به دست آورده است. ابومسلم در نيم فصل اول صدمين برد خود را در هفته شانزدهم جشن گرفته بود.
قلعه نوعى ۲۰۰ امتيازى شد
امير قلعه نوعى سرمربى مس كرمان در هفته بيست و يكم موفق به كسب دويستمين امتياز خود از ليگ برتر شد. قلعه نوعى مربيگرى در ليگ برتر را با استقلال اهواز در فصل ۸۱ آغاز كرد و سپس سه فصل متوالى را در استقلال سپرى كرد. قلعه نوعى تا قبل از حضور در مس طى ۱۰۷ بازى موفق به كسب ۱۹۲ امتياز از ليگ برتر شده بود و در ۴ بازى با مس نيز ۸ امتياز كسب كرده تا در مجموع امتيازات كارنامه مربيگرى اش در ليگ برتر به ۲۰۰ برسد.

ركورد گل خارجى در ليگ برتر
در هفته بيست و يكم ليگ برتر ركورد گلهاى به ثمر رسيده توسط بازيكنان خارجى در يك فصل ليگ برتر شكسته شد. ركورد بيشترين گل خارجى به ثمر رسيده در يك فصل ليگ برتر در فصل گذشته ثبت شد كه ۶۳ گل به ثمر رسيد اما در اين فصل تا پايان هفته ،۲۱ در مجموع ۶۴ گل توسط بازيكنان خارجى به ثمر رسيده است. ماته دراگه چويچ با گل خود در بازى مقابل پيكان اين ركورد جديد را ثبت كرد. در تاريخ ليگ برتر در مجموع ۲۱۹ گل توسط بازيكنان خارجى به ثمر رسيده است و آدريانو آلوز برزيلى با ۲۷ گل بهترين گلزن خارجى ليگ برتر محسوب مى شود.

مربيان جديد با امتياز آمدند
در هفته ،۲۱ دو سرمربى جديد حضور در ليگ را تجربه كردند و جالب اينكه هر دو مربى از بازى خارج از خانه امتياز كسب كردند. ژوران ويراى برزيلى به عنوان هجدهمين سرمربى سپاهان در تاريخ ليگ، در بازى مقابل راه آهن يك برد ۳ امتيازى شيرين را به دست آورد و احمد طوسى به عنوان چهاردهمين سرمربى نفت در يك بازى سخت از انزلى يك امتياز براى تيمش كسب كرد.

طلسم پيروزى در انزلى
نفت آبادان پس از ۳۴ سال همچنان در حسرت شكست تيم ملوان در انزلى ماند. اين دو تيم كه اولين بار در سال ۵۲ در انزلى ديدار كردند، تاكنون ۱۱ بار در انزلى به مصاف هم رفته اند و نفت فقط دو بار موفق به كسب يك امتياز از انزلى شده است: اولين بار در فصل ۷۲ و دومين بار نيز در فصل جارى. بدين ترتيب يك سال ديگر به ركورد شكست ناپذيرى ملوان در انزلى مقابل نفت اضافه شد.

اولين شكست خارج از خانه صبا
نوار شكست ناپذيرى صبا باترى در يازدهمين بازى خارج از خانه توسط تيم سپاسى پاره شد تا اين تيم اولين شكست خود در خارج از خانه را طى اين فصل تجربه كند.
صبا در ۱۰ بازى قبلى خود در بازيهاى خارج از خانه موفق به كسب ۵ برد و ۵ تساوى و ۲۰ امتياز شده بود و موفق ترين تيم در بازيهاى خارج از خانه به شمار مى رفت.

سومين دروازه بان گلزن تاريخ ليگ
سوشا مكانى سنگربان تيم سپاسى شيراز با گلزنى مقابل صبا باترى نام خود را به عنوان سومين دروازه بان گلزن در تاريخ ليگ ثبت كرد. قبل از مكانى احمدرضا عابدزاده و ابراهيم ميرزاپور موفق به گلزنى در ليگ شده بودند. عابدزاده در فصل ۷۷ مقابل پلى اكريل اصفهان يك ضربه پنالتى به ثمر رساند و ميرزاپور نيز در فصل ۸۲ مقابل ذوب آهن دروازه آرمناك پطروسيان را باز كرده بود. در تاريخ فوتبال جهان روجريو سنى دروازه بان برزيلى با به ثمر رساندن ۷۸ گل ركورددار است.

شكست ناپذيرى سپاسى مقابل صبا
صبا باترى در هشتمين ديدار خود مقابل سپاسى باز هم موفق به شكست اين حريف سرسخت خود نشد تا ركورد شكست ناپذيرى سپاسى مقابل اين تيم يك سال ديگر تمديد شود. در ۸ بازى دو تيم در ليگ برتر از سال ۸۳ سپاسى موفق به كسب ۵ برد و ۳ تساوى مقابل صبا شده است. صبا باترى تاكنون موفق به شكست سپاسى و استقلال در ليگ برتر نشده است.

طهماسبى برترين گلزن سپاسى
بازيكنان سپاسى در هفته ۲۱ چهار ركورد جديد در ليگ برتر ثبت كردند كه بهمن طهماسبى نيز با به ثمر رساندن شانزدهمين گل خود در ليگ برتر براى تيم سپاسى در صدر جدول گلزنان اين تيم در تاريخ ليگ برتر قرار گرفت. در تاريخ ليگ برتر على عليزاده با ۱۶ گل برترين گلزن سپاسى در ليگ برتر محسوب مى شد كه بهمن طهماسبى با ششمين گل فصل خود با اين ركورد برابرى كرد. طهماسبى با يك گل ديگر به تنهايى در صدر اين جدول قرار خواهد گرفت.

به نقل از ایران ورزشی

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیشب اخبار میگفت ورزشگاه تختی تهران آماده شده و میشه توش بازی برگزار کرد.

یه نمای چند ثانیه ای هم از ورزشگاه نشون داد قشنگ شده بود. حالا نمیدونم واقعا تختی بود یا جای دیگه!! :دی

در کل امیدوارم اون ورزشگاه هم درست بشه و اینقدر بازیای غیرضروری رو تو آزادی برگزار نکنن.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب اخبار میگفت ورزشگاه تختی تهران آماده شده و میشه توش بازی برگزار کرد.

یه نمای چند ثانیه ای هم از ورزشگاه نشون داد قشنگ شده بود. حالا نمیدونم واقعا تختی بود یا جای دیگه!! :دی

در کل امیدوارم اون ورزشگاه هم درست بشه و اینقدر بازیای غیرضروری رو تو آزادی برگزار نکنن.

منم دیشب دیدم ورزشگاه که تختی بود ولی زمان فیلم برداری رو نمیدونم! به هر حال اون چیزی که نشون داد زمین خیلی مناسبی بود

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم دیشب دیدم ورزشگاه که تختی بود ولی زمان فیلم برداری رو نمیدونم! به هر حال اون چیزی که نشون داد زمین خیلی مناسبی بود

والا تا اونجا که من یادمه ورزشگاه تختی هیچوقت چمنش به این مناسبی نبوده.

از اونجا هم که بقول شما ورزشگاهی که نشون داد تختی بوده پس 100% فیلمبرداری جدید بوده.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

والا تا اونجا که من یادمه ورزشگاه تختی هیچوقت چمنش به این مناسبی نبوده.

از اونجا هم که بقول شما ورزشگاهی که نشون داد تختی بوده پس 100% فیلمبرداری جدید بوده.

منم زمین رو دیدم تعجب کردم اول فکر کدم داره آزادی رو شنون میده بعد که از بالاتر نشون داد دیدن آزادی نیستش وافعا چمنش تعجب بر انگیز بود باید دید بعد از 2 تا بازی چیزی از این چمن باقی میمونه یا نه:p

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم زمین رو دیدم تعجب کردم اول فکر کدم داره آزادی رو شنون میده بعد که از بالاتر نشون داد دیدن آزادی نیستش وافعا چمنش تعجب بر انگیز بود باید دید بعد از 2 تا بازی چیزی از این چمن باقی میمونه یا نه:p

البته اون چیزی که پیدا بود چمنش طبیعی بود و مثل چمن آزادی نبود. امیدوارم با عوض شدن فصل رنگ چمن عوض نشه!!! :lol:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی معوقه ی هفته ی هجدهم لیگ برتر بین ملوان و ذوب آهن امروز تو انزلی انجام شد و نتیجش هم 1-1 مساوی شد.

بالا