تایید میشه ....حرفاتو کاملاً قبول دارم رضا جان، به جز اون جاهاییش که به سپاهان ربط داشت.
درسته، یک تماشاگر به ظاهر سپاهانی یا بهتر بگم تماشاگرنما که خدا لعنتش کنه یه کاری کرد و اصفهان و سپاهان تاوانشو داد و داره میده. اما بحش من ربطی به این قضیه نداره. چون بحث سپاهان اصلاً ربطی به AFC و FIFA نداره. صحبت من سر قوانین رسمی بین المللی هست و میگم تو دنیا اگه قانونی بذارن و تیمی مرتکب خلاف بشه جریمش میکنند و راه برگشتی هم نداره. یادتون نمیاد سر همون قضیه استقلال چقدر همه مدیران استقلال میگفتند که قضیه حل میشه و اله و بــِله ! اما نشد که نشد. پرسپولیس هم همینطور. فیفا گفته که 6 امتیاز باید کسر بشه و اگه پول را ندین تا فلان تاریخ، به لیگ پایین تر هم سقوط میکنید. حرف فیفا رُک هست و از ترس همین سریع پول را جور و واریز کردند. پس خودشون هم میدونستند که فیفا شوخی بردار نیست. من فقط میخوام بدونم که این بحث چه ربطی به سپاهان داشت؟
هزار بار گفته بودم، باز هم میگم که اون اشتباه مقصر اصلیش نیروی انتظامی بود و بس. خود نیروی انتظامی هم چوبشو خورد و البته یک سرباز بیگناه. وقتی از یک هفته قبل از بازی، مسئولان سپاهان و هیئت فوتبال اصفهان، نیروی انتظامی را از نشاندن تماشاگران دو تیم در کنار هم منع کرده بود و صدها بار روی این حرف تاکید کرده بودند، چرا نیروی انتظامی میاد سر خود تماشاگرای سپاهان را هول میده عقب و به زور جا برای تماشاگران پرسپولیس باز میکنه؟؟؟!!!!! اگه خودتون توی ورزشگاه باشین و یکدفعه بریزند روی سرتون و با چوب و چماق بزنند و بگند برین عقبتر به شما چه حالی دست میده؟؟
بعدشم، نیروی انتظامی از هیئت فوتبال استان و باشگاه میزبان بازی پول میگیره تا امنیت ورزشگاه را تامین کنه. تقصیر خودشونه که نتونستند همه تماشاگران را خوب بگردند و ترقه یا به قول شما گفتنی نارنجکهاشون را بگیرند و یا اینکه مقصر اصلی را شناسایی و بازداشت کنند. قانون اینه: یا کسی مسئولیت به عهده نمیگیره یا اگه گرفت، هر اتفاقی میافته تقصیر مسئول برقراری امنیت هست.
تو برنامه 90 هم دیدین، اون مسئول نیروی انتظامی برای اینکه قصر در بره، همه حرفاش بر علیه باشگاه سپاهان بود و اصلاً نمیذاشت ساکت حرف بزنه. ساکت هم آدمی نیست که کم بیاره و بعداً خودم از جایی فهمیدم ساکت به خاطر اینکه نخواست با یک ارگان کلفتی همچون نیروی انتظامی کل بندازه، ساکت مونده بود.
اصلاً ربطی به هم نداره. من کی گفتم که " اگر 6 امتیاز پرسپولیس بخشیده شد باید 5 تای سپاهان هم بخشیده بشه " ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
من گفتم اگه 6 امتیاز پرسپولیس را نبخشند، حتی یک امتیاز هم از 5 امتیاز سپاهان را نمیبخشند و بالعکسی هم نداره.
سپاهان سر اینکه تماشاگران خودشو سازماندهی نکرده و یه از خدا بیخبری میاد میزنه چشم یکی را کور میکنه، حقشه جریمه مالی بشه و باید اون پولی را که خرج سازماندهی هواداران میکرد، بده به اون سرباز بیچاره و حتی جریمه به سازمان لیگ. و همینطور این 3 ماه محرومیت از بازی در اصفهان که به نظر من کمم هست و تا سپاهان یه فکری برای شناسایی تک تک تماشاگران خودش نکنه، نباید میزبانی کنه. اما کم کردن 5 امتیاز از امتیازات یک تیم به خاطر مشکلات میزبانی، خیلی عجیب و مسخره هست. نه توی این 40 سال برگزاری لیگ تو ایران سابقه داشته که از تیمی به این دلیلی امتیاز کم کنند، نه تو اروپا و بقیه جاها، اونم 5 امتیاز.
همیشه میگند از هرجا زدی، از همونجا هم باید بخوری. نتونستی درست و حسابی میزبانی کنی، دیگه نباید میزبانی کنی؛ نه اینکه علی الحساب 5 تا از امتیازات شما کم میشه !!!!!
اگه حرفام غیر منطقیه، بگین کجاش غیر منطقیه.
دوستان ، دو مسئله رو با هم قاطی کردند ....