• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا ، فصل 2011/2012

کدام تیم قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا می شود؟

• Total voters
    54

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سلام

یواش یواش باید خودمونو برای فصل جدید آماده کنیم.

امروز قرعه کشی مرحله پلی آف انجام میشه. از جمله تیم های سرشناس این مرحله بایرن مونیخ و آرسنال هستن.
این مرحله به دو بخش Champions Route و League Route تقسیم میشه. به این صورت :

PeW.jpg

در هر بخش قرعه کشی انجام میشه و تیم ها دو به دو(یه تیم از Seeded و یه تیم از unseded) باید با هم بازی کنن.
بازی های رفت 16 و 17 آگوست و بازی های برگشت 23 و 24 آگوست برگزار میشه. برنده ها به 22 تیم دیگه ملحق میشن تا بازی های مرحله گروهی رو انجام بدن.

قرعه کشی مرحله پلی آف امروز ساعت 14:30 برگزار میشه.

.

• Like
Reactions: rms

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
امیر جان ممنون بابت استارت تاپیک.:)
خب من فقط ناراحت شدم نماینده های ایتالیا و انگلیس خوردن به هم . :( امیدوارم آرسنال بتونه از پس اودینزه بر بیاد .
نبود آرسنال از اعتبار مسابقات قطعا کم میکنه.

شاد باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی های مرحله پلی آف تموم شد و 10 تیم به مرحله گروهی رفتن.
نتایج این بازی ها به این صورت بوده :

حالا 32 تیم طبق ضریبی(Coefficient) که یوفا برای باشگاه ها تعریف کرده در چهار دسته(Pot) قرار می گیرن.
دسته بندی امسال بدین صورت هست :

از نکات جالب حضور میلان در دسته دوم، من سیتی در دسته سوم و دورتموند،قهرمان فصل پیش بوندس لیگا، در دسته چهارم ه !
اگه دیشب آرسنال حذف میشد میلان میومد تو دسته 1 قرار می گرفت.

قرعه کشی امشب ساعت 20:30 انجام میشه. شبکه های زیر شاید مراسم رو نشون بدن :

Al Jazeera Sport 1
Rustavi2
Rai​

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گروه مرگ : Barcelona, AC Milan, Manchester City, Borussia Dortmund :f34r: که غیرممکنه !!!

گروه مورد علاقه من : :cool: Manchester United, CSKA Moscow, BATE Borisov, Otelul Galati

گروه مورد علاقه رئالی ها : Real Madrid, Lyon , دیگه بقیه اش هم نیست کیا باشن :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دو تا سوال داشتم:
1) طریقه سید بندی تیم ها به چه صورتی هست؟
2) از اونجایی که دو تیم از یک کشور نمی توانند در یک گروه باشند چطوری اینقدر سریع قرعه ها رو به هم می ریزند تا تیم هایی که نباید به هم بخورند به هم نخورند؟ :دی کلا شرایطی که یک تیم نمی تواند در یک گروه قرار بگیرد چیه؟ من امروز احساس کردم که دلایل دیگری هم غیر از هم کشور بودن وجود داره؟!

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گروه بارسلون و میلان گروه مرگه.
گروه بایرن هم مشکله
به امید قهرمانی بایرن.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دو تا سوال داشتم:
1) طریقه سید بندی تیم ها به چه صورتی هست؟
بالا گفتم. بر اساس Club coefficient هست.
The 32 clubs are allocated into pots based on their 2011 UEFA club coefficients (except the title holders, Barcelona, who were placed in Pot 1 automatically), and then drawn into eight groups of four.s

2) از اونجایی که دو تیم از یک کشور نمی توانند در یک گروه باشند چطوری اینقدر سریع قرعه ها رو به هم می ریزند تا تیم هایی که نباید به هم بخورند به هم نخورند؟ :دی کلا شرایطی که یک تیم نمی تواند در یک گروه قرار بگیرد چیه؟ من امروز احساس کردم که دلایل دیگری هم غیر از هم کشور بودن وجود داره؟!
فکر کنم اینجا توضیح داده :
کد:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/draws/index.html

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
Real Madrid, Lyon

sarcastic.gif

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
گروه منچستریونایتد نسبتا راضی کننده اس !! خواست فرگوسن بوده دیگه ( بر وزن خواست خدا بوده دی: ) ! ما هم راضی هستیم دیگه چه کنیم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
میبینم که آغای خاص نیستند :دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
همون که خودم گفتم. قهره :D اصن بهتر که نیومد. یه وخ انگشت میکرد تو چشم بقیه کورشون میکرد بیچاره ها را :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چه بازی بود منچستر سیتی - ناپولی!!!
سراسر حمله!
مرسی به ناپولی مرسی...
واقعا لذت بردم از این تیم با این بازی بسیار منطقی و ضد حملات خطرناک؛ در دفاع عالی بودن. مرسی به ادینسون کاوانی که خیلی ازش خوشم میاد. یه گل لایی زد به جو هارت پر ادعا :دی (روی سوتی سمیر نصری:دی)
هر کس این بازی رو ندیده از کفش رفته!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مانچینی بعد از بازی با بایرن حرف های جالبی زده در مورد توز. گفته که توز حاضر نشد به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین بشه و حتی حاضر نشد خودشو گرم کنه!!!
آخرش هم یه جورایی گفته تا زمانی که من هستم توز جایی تو تیم نخواهد داشت.
روزنامه ها، مربی ها و ... هم واکنش های زیادی نشون دادن و از مانچینی حمایت کردن و از توز به شدت انتقاد.

مثلا این تیتر میرور هست :دی

ebc90895731e5d8100521c6d2f0964e4.jpg

تیتر سایر روزنامه ها رو هم اینجا ببینید.

البته توز هم بیانیه! داده و از هوادارهای سیتی معذرت خواهی کرده ولی کافی به نظر نمیاد.

دیروز هم باشگاه توز رو برای مدت حداکثر 2 هفته از حضور در بازی ها و تمرینات منع کرده تا نسبت به رفتار اون شبش رسیدگی بشه.

جالبه که ببینیم آخرش چی میشه؟ می فروشنش، بهش اجازه بازی میدن یا اخراجش می کنن ؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

دیشب و امشب؛ شب اخر گروهی

نتیاج جالبه:

باید احسنت گفت به دشام که بی اندازه دوسش دارم. حیف که از یووه رفت. میبینیم که تیمش رو بالاتر از المپیا و دورتمند به مرحله بعد فرستاد. مارسی که بعد 17-18 سال تونست خودش رو بعد از اون اتفاقات و تلخی ها قهرمان فرانسه کنه حالا در اروپا ما دشام راهو ادامه میده و در واقع دشام اسمشو تو تاریخ مارسی جاودان کرد. دیشب بازی 2-0 باخته رو 3-2 بردند و صعود کردن. جدا ایول داره. ارسنال هم که باخت ولی صعود کرده بود.

بعد تیم دیگه باید به زنیت اشاره کرد. اسپالتی تونست کار بزرگی بکنه. تو این گروه از اول همه شاختار و پورتو رو صعود کنند میدونستند اما جفتشون حذف شدند. اپودل نیکوزیا!!! هم صعود کرد بسیار جالب هست اینم.

گروه 5 هم به هر حال یه قربانی میداد و این وسط لورکوزن با بخت بلندش و با تکیه به نتیجه چلسی و والنسیا صعود کرد و والنسیا شد تیم سیاه بخت این گروه. جدی هم که دیشب چهره یه تیم جنگجو رو نداشت و خب حذف شد با درخشش دروگبا.

گروه اخر هم که میلان و بارسا صعود کرده بودند.

امشب هم میتونه شگفتی حذف تیم پر ستاره من سیتی باشه. بعید نیست ناپولی شب آخر ویا رئال رو ببره حتی خارج از خونه.

تو گروه رئال هم آخرین تلاشهای آژاکس و لیون دیدنیه!

بالا