• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا ، فصل 2011/2012

کدام تیم قهرمان این فصل لیگ قهرمانان اروپا می شود؟

• Total voters
    54

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مسی هنوز در صدره ، گومز با 11 گل و کریم بنزما با 7 گل رده های بعدی .

شوت در چهار چوب : مسی 29 ، گومز 22 و رونالدو 20 .

بیشترین آفساید : زلاتان 18 ، هیگواین 14 .

.

من داخل سایت گل از نوع اینگلیسیش دیدم :دی

Untitled.jpg

درسته الان مسی و گومز هر کدام 12 گل زدند , الان داخل سایت فانتزی لیگ رو هم نگاه کردم :cool:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
Marseille v. Bayern Munich​

AC Milan vs FC Barcelona​

371 مگ + 364 مگ
640*480
فرمت : flv
زبان : انگلیسی

نیمه اول : Mi.vs.Barc._2012.1T.by.manyute_.flv download for free on file share letitbit.net
نیمه دوم : Mi.vs.Barc._2012.2T.by.manyute.flv download for free on file share letitbit.net

خلاصه بازی میلان _ بارسلونا رو در 9 دقیقه بصورت آنلاین از اینجا ببینید .

.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
گومز هم 12 گل زده البته بایرن دو بازی بیشتر نسبت به بارسا داشته

فایل های ضمیمه

• gomez.png
    gomez.png
    28.3 KB · نمایش ها: 40

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این آمار هارو تصادفا توی سایت یوفا دیدم گفتم بد نیست بخشیش رو بگذارم .

بهترین خط حمله - بیشترین گل زده :

GoalScored.png

بهترین حط دفاع - کمترین گل خورده :

GoalAgainst.png

شوت در چهارچوب - موقعیت گل :

OnTarget.png

شوت بیرون از چهارچوب :

OffTarget.png

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بایرن داره مثل آب خوردن صعود میکنه اگر همنیجوری روی اوج باشه رئال خیلی مشکل داره باهاش

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
بارسا هم بالا اومد فکر کنم فینال بارسا-رئال رو ببینیم یعنی امیدوارم . فینال چمپینز لیگ بین دو تیم برتر اروپا شایدم جهان به هرحال جذاب خواهد بود

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
بله پرقدرترین تیم اروپا:lol:

تو امشب به من گیر دادی برادر. خوب پرقدرترین تیم اروپا هستن این دو. میخوای بگم میلان ؟؟ امشب که 10 تا پاس کامل ندادید و جلو ارسنال بحران زده 3-0 باختید. پارسالم که تاتنهام حذفتون کرد خوب آخه چی مونده دیگه؟ :Dشما بگو بهترین تیم اروپا کدومه من قبول میکنم!!

• Like
Reactions: rms

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تو امشب به من گیر دادی برادر. خوب پرقدرترین تیم اروپا هستن این دو. میخوای بگم میلان ؟؟ امشب که 10 تا پاس کامل ندادید و جلو ارسنال بحران زده 3-0 باختید. پارسالم که تاتنهام حذفتون کرد خوب آخه چی مونده دیگه؟ :Dشما بگو بهترین تیم اروپا کدومه من قبول میکنم!!

بهترین میلان است (نقطه)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

منظورم رئال نبود داداش

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
منظورم رئال نبود داداش

آها منظورت اینه که رئال یکی از بهترین ها نیست؟ اوکی نظرت تو ولی خوب به نظرم با توجه به اول بود تو لالیگا و داشتن گلچینی از بهترین بازیکن ها ( البته به خط دفاع زیاد افتخار نمیکنم :D) میتونه بهترین باشه ولی خوب شاید اینو میگم چون طرفدارشم...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
آها منظورت اینه که رئال یکی از بهترین ها نیست؟ اوکی نظرت تو ولی خوب به نظرم با توجه به اول بود تو لالیگا و داشتن گلچینی از بهترین بازیکن ها ( البته به خط دفاع زیاد افتخار نمیکنم :D) میتونه بهترین باشه ولی خوب شاید اینو میگم چون طرفدارشم...

منظورم اینم نبود رئال تیم خیلی خوبیه مخصوصا این فصل ولی قدرت بعضی تیما خیلی زیاده مواظب باشین:دی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
منظورم اینم نبود رئال تیم خیلی خوبیه مخصوصا این فصل ولی قدرت بعضی تیما خیلی زیاده مواظب باشین:دی

اقا خوب یه بار میگفتی منو گیج کردی . فلسفه خوندی تو دانشگاه ؟ :lol:ده دقیقه فکر میکردم منظورت از پست قبلیت اینه که رئال رو خوب حساب نمیکنی یا بارسا ولی خوب بلخره گرفتم منظورتو:دی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من طرفدار بارسلون هستم . ولی داور ظلم بزرگی در حق بارسلون کرد . اگه قهرمان هم بشه همه ازد اوری حرف میزنند . در حالی که فکر کنم بارسا میتونست خودش بدون کمک داور بازی رو در بیاره . میدونم توی این شرایط منطقی بودن سخته ولی طرفدار های میلان ه مباید قبول کنند تیمشون استحقاق کمتری نسبت به بارسا داشت . اصولا به قدری جنگنده نبود که بتونه بازی رو در بیاره . بارسلون هم ارمزو بر عکس همیشه طولش خیلی زیاد بود . همین باعث شده بود ریتم بازیش بهم بخوره . دفاع هاش که همیشه روی نیمه وایمیسادند توی این بازی جلوی 18 قدم بودند . یوفا هم امیدوارم از این به بعد خواست نتیه بازی رو مشخص کنه یه داور باهوش تر بیاره که اینقدر تابلو پنالتی نگیره . اون صحنه توی همه ی جای دنیا موقع کرنر ها اتفاق میفته و در بدترین شرایط داور بازی رو نگه میداره و یه کارت زرد میده . همین .

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
من طرفدار بارسلون هستم . ولی داور ظلم بزرگی در حق بارسلون کرد . اگه قهرمان هم بشه همه ازد اوری حرف میزنند . در حالی که فکر کنم بارسا میتونست خودش بدون کمک داور بازی رو در بیاره . میدونم توی این شرایط منطقی بودن سخته ولی طرفدار های میلان ه مباید قبول کنند تیمشون استحقاق کمتری نسبت به بارسا داشت . اصولا به قدری جنگنده نبود که بتونه بازی رو در بیاره . بارسلون هم ارمزو بر عکس همیشه طولش خیلی زیاد بود . همین باعث شده بود ریتم بازیش بهم بخوره . دفاع هاش که همیشه روی نیمه وایمیسادند توی این بازی جلوی 18 قدم بودند . یوفا هم امیدوارم از این به بعد خواست نتیه بازی رو مشخص کنه یه داور باهوش تر بیاره که اینقدر تابلو پنالتی نگیره . اون صحنه توی همه ی جای دنیا موقع کرنر ها اتفاق میفته و در بدترین شرایط داور بازی رو نگه میداره و یه کارت زرد میده . همین .

با قسمتی که بولد کردم شدیدا موافقم.ما اصلا احتیاجی به پنالتی نداشتیم.ای کاش یا پنالتی گرفته نمیشد یا پنالتی گل نمیشد
ما قبل از پنالتی هم تیم برتر زمین بودیم.میتونستیم بازی رو ببریم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
همیشه برنده کسی نیست که خوب بازی میکنه
..............
بعد بازی با چلسی گفتم فقط اشتباه بود
ولی بعد از بازی با ارسنال و رئال و حالا.....
دیگه همه چیز مشخصه

میدونی نوید جان من قصد ندارن کل کل کنم،اما ما ایرونیا یه عادت عجیب داریم،همیشه یه دست نامرئی وسط هست،همیشه یه بدبینی بیمارگونه رو با خودمون یدک میکشیم،خود نوعیم رو میگم.
میدونی نمونه ی بارز این تفکر ایرانی و جهان سومی رو میشه کجا پیدا کرد؟
فیلم دائی جان ناپلئون.همش کار انگلیسیاست
من از شما دعوت میکنم همینطور از همه ی کسایی که میگن بارسا روی موج داوری سواره این ویدئو رو ببین و اگر میتونن دانلود کنن.
در این پست هستش
http://forum.persiantools.com/t45700-page479.html#post4654684

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میدونی نوید جان من قصد ندارن کل کل کنم،اما ما ایرونیا یه عادت عجیب داریم،همیشه یه دست نامرئی وسط هست،همیشه یه بدبینی بیمارگونه رو با خودمون یدک میکشیم،خود نوعیم رو میگم.
میدونی نمونه ی بارز این تفکر ایرانی و جهان سومی رو میشه کجا پیدا کرد؟
فیلم دائی جان ناپلئون.همش کار انگلیسیاست
من از شما دعوت میکنم همینطور از همه ی کسایی که میگن بارسا روی موج داوری سواره این ویدئو رو ببین و اگر میتونن دانلود کنن.
در این پست هستش
http://forum.persiantools.com/t45700-page479.html#post4654684

تفکر ما ایرانیا اینطوری؟
چندتا فروم خارجی نشونت بدم همینچیزا رو میگن؟
در ضمن نه تقصیر پلاتینیه نه داور پول پرست میگن سوت خدا بوده:lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آدم دلش میسوزه میبینه با این بازی تیمتون دارید اینطوری بی انصافی می کنید و انواع اتهامها را به بارسا میزنید :eek: ... دلیل این بهانه گیری ها و تیکه پرانی ها الکی را نمی فهمم. بابا 4-5 ساله دارید یوفا یوفا می کنید، بسه دیگه تراخدا :D فکر نمی کنید دلیل این رخدادهای تکراری (پیروزهای بارسا) چیز دیگه باشه؟ والا یوفا اگه بخواد حرکتی بزنه باید در مقابله با بارسلونا باشه برای جلوگیری از قهرمانی مجددش، نه به نفعش... اتفاقا خیلی هم مدارا کرد داور باهاتون که اون آمبروزینی تا دقیقه آخر بازی کرد. فردوسی پور خواست گزارشش هیجان داشته باشه یه جوی داد که بعید میدونم خودشم بهش اعتقاد داشته باشه (!)، شما چرا جدی گرفتید. بذارید کم اون پیراهنی که نستا از پویول کشید و داور ندید. اصلا اگه اون پنالتی دومیه هم گرفته نشده بود فرقی نمی کرد. با اون روندی که بازی داشت پیش میرفت مسلما گل/گل های بعدی را هم میخوردید (که البته همینجوریش هم خوردید :D ) اصلا کلهم چند تا موقعیت داشتید تو این دو تا بازی؟ 5 تا شد؟! 5 تا توپو درست تونستید از خط نیمه رد کنید؟ :دی والا اون بیلبائو بیچاره که الان داره تو جام یوفا بازی می کنه خیلی بهتر از شما بود :D نیمه دوم کلی خطر درست کرد رو دروازه ما!

پ.ن: بگذریم آقا :D عجب دروازه بانیه این الویر نویر. کلا تیم خفنی شده بایرن، امسال. کاش رئالو اوت کنه از یه جنگ اعصاب دیگه نجاتمون بده... خوزه، رئال، "یوفا یوفا"... :jealous:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بد نبود یه گل دیگه میزدید تا با کسر اون پنالتی بتونیم حق رو به شما بدیم .

بالا