راستش من نمیدونم چرا میلانی ها اینقدر دم از عواقب شیرین این باخت میزنن ... من تا جایی که یادمه میلان تیم پیرمردها بود ... کارلتو هم که موندنیه ... پس دیگه چه اتفاقی قراره بیفته که این باخت مفتضحانه اینقدر شیرین شده ؟ میلان باخت . خیلی هم واسش بد شد و طرفداران میلان ناراحت شدن . بدترین بازی این چند سال اخیرش رو ارائه داده و باز طرفداران خوشحالن .... اگه این طرفداران فکر میکنن که مورینیو میاد میلان به نظرم به سختی در اشتباه هستن چون بارسلونا خیلی وسوسه کننده تر از میلانه ...
خوب معلومه دیگه ، چون میلانی ها آینده نگرند! دی!
یقین به حتم چند تا بازیکن ، موقع خداحافظیشون از میلان فرارسیده و از تیم جدا خواهند شد که رفتنشون و جاگزینی بازیکنان با انگیزه و شاداب رده ی سنی تیم رو 4-5 سال جوون میکنن!
در مورد کارلتو که مفصلاً توی کلوپ هواداران میلان بحث شده ولی چیزی که مشخصه ، کارلتو
نهایتاً تا آخر این فصل با میلان خواهد بود و اینکه برلوسکونی و گالیانی ازش حمایت میکردند فقط برای اینکه بتونه مثل سال گذشته علی رقم نتیجه نگرفتن در لیگ نتایج خوبی از این رقابت ها بگیره...
علی رقم بد شانسی هایی که میلان در این چند هفته مبنی بر مصدومیت های بازیکن های کلیدیش داشت ولی ضعیفترین بازی بود که جلوی آرسنال انجام داد و به نظر من ، علت پیروزی ارسنال ، خوب بازی کردن اون ها نبود بلکه بسیار ضعیف بازی کردن میلان در اون بازی بود....