• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا-فصل2008-2007

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
میلان راحت ارسنال رو می بره و بازم قهرمان می شه

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قرعه ی ما هم سخته،لیون چندین سال پشت سرهمه که داره قهرمان فرانسه میشه،یه کریم بنزما هم دارن که خلی گویا بازیکن خوبیه و فرگوسن هم دنبالشه.امیدوارم امسال بتونیم قهرمان بشیم.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
میلان راحت ارسنال رو می بره و بازم قهرمان می شه

باشه اقا جامو بدین برن چه کاریه بازی نمیخواد بکنین :D

به همین خیال باش یه کاسه بخور اش

هستیم میبینیم چی میشه :D

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
توماس عزیزم . این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست هـــــــــــــــــــــــا
داداشم فکر کردی جام قهرمانان هم لیگ برتره ؟ قربونت برم آرسنالت به بد تیمی خورده . باید بچسبه به همون لیگ برتر که صدر رو ازدست نده . میلان خیلی ساده تر از اونچه که تصورش رو بکنی می بره . اینها رو از روی تعصب نمی گم ها ( هر چند تعصب خاصی نسبت به میلان دارم) . اینا عینه واقعیته. ;)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
داداشم فکر کردی جام قهرمانان هم لیگ برتره ؟ قربونت برم آرسنالت به بد تیمی خورده . باید بچسبه به همون لیگ برتر که صدر رو ازدست نده . میلان خیلی ساده تر از اونچه که تصورش رو بکنی می بره . اینها رو از روی تعصب نمی گم ها ( هر چند تعصب خاصی نسبت به میلان دارم) . اینا عینه واقعیته. ;)

ها باشه

میلان هم بره با ناپولی امپولی جنووا مسینا و.......... از این جور تیما مساویشو بگیره میلاونو چه به لیگ قهرمانان یه چیزی میگیا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

آقا درسته میلان تیم پر مهره ایه ... ولی توی بازی های حذفی هیچ چیزی قطعیت نداره ... چون دو تا بازیه یه اشتباه میتونه نتیجه ی یه بازی رو رقم بزنه ... به نظرم بازی سختیه ... هم برای آرسنال هم برای میلان
hanghead.gif
اما اینکه بگی آرسنال باید برد رو بی خیال شه دیگه یه خورده به نظرم بی انصافی باشه ... شاید داری شوخی میکنی ...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا درسته میلان تیم پر مهره ایه ... ولی توی بازی های حذفی هیچ چیزی قطعیت نداره ... چون دو تا بازیه یه اشتباه میتونه نتیجه ی یه بازی رو رقم بزنه ... به نظرم بازی سختیه ... هم برای آرسنال هم برای میلان
hanghead.gif
اما اینکه بگی آرسنال باید برد رو بی خیال شه دیگه یه خورده به نظرم بی انصافی باشه ... شاید داری شوخی میکنی ...

میلان در مجموع دو بازی صعود میکنه ، حتی اگر هم بازی رفت رو ببازه ....

کلاً تیمهای انگلیسی (به جز لیورپول)همیشه مقابل تیمهای باتجربه ای از قبیل میلان ، حرفی واسه گفتن ناشتند و نخواهند داشتد ...;)

چیزی که الان میشه بهش مطمئن بود ، صعود بارساست که فکر کنم پرگل از زمین حریف خارج شه ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

کلاً تیمهای انگلیسی (به جز لیورپول)همیشه مقابل تیمهای باتجربه ای از قبیل میلان ، حرفی واسه گفتن ناشتند و نخواهند داشتد ...;)

چیزی که الان میشه بهش مطمئن بود ، صعود بارساست که فکر کنم پرگل از زمین حریف خارج شه ...
منتظر میشیم ببینیم کدوم یک از پیش بینی های شما درست از آبدر میاد ... پس الان دو تا پیش بینی کردی یکی اینکه میلا دست پر از بازی آرسنال بر میگرده دیگری اینکه بارسا صعود میکنه ...

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
حالا بازی ها کی هست؟
من که میگم میلان می بره

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
حالا بازی ها کی هست؟
من که میگم میلان می بره
که حدودا 2 ماه پیش قرعه کشی مرحله حذفی انجام شد و این بازی ها به شرح زیر میباشند.

سه شنبه 30 بهمن 1386

شالکه-پورتو

رم-رئال مادرید

المپیاکوس-چلسی

لیورپول-اینتر میلان

چهارشنبه 1 اسفند 1386

سلتیک-بارسلونا

لیون-منچستر یونایتد

فِنر باغچه-سویا

آرسنان- آث میلان

تذکر:
  • تیم های میزبان اول آماده اند
  • بازی برگشت در تاریخ سه شنبه 14 اسفند و چهارشنبه 15 اسفند برگزار میشود.
  • به غیر از بازی لیورپول-اینتر میلان که در روز سه شنبه 21 اسنفد برگزار میشود.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

باشه میبینیم نزدیکه زیاد دور نیست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درسته فوتبال قابل پیش بینی نیست [و از این حرف های کلیشه ای] ولی میلان در نتیجه گیری از بازی های رفت و برگشتی (منظورم دور حذفی CL هست) واقعا استاده!

ولی آرسنال هم واضحا تیم خیلی خوبی داره و "اگه" تونست میلان رو حذف کنه من که تعجب نمیکنم...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته فوتبال قابل پیش بینی نیست [و از این حرف های کلیشه ای] ولی میلان در نتیجه گیری از بازی های رفت و برگشتی (منظورم دور حذفی CL هست) واقعا استاده!

ولی آرسنال هم واضحا تیم خیلی خوبی داره و "اگه" تونست میلان رو حذف کنه من که تعجب نمیکنم...
درسته که آرسنال تیم خوبیه ، و توی لیگ خوب کار کرده تا حالا ، ولی مگه منچستر سال گذشته نبود که همه این تیم رو به دلیل بازی های زیبا و هجومی ...قهرمان تصور میکردند .....
ولی جلوی میلان حتی نتونست ، سرشو بلند کنه ....

به نظر من با اهمیت تر از ، ترکیب خوب ، مربی خوب ، بازی خوب ، ... تجربه هست که میتونه براحتی گزینه های دیگه رو مغلوب کنه ...

من همچنان به پیش بینی های خودم امیدوارم جناب Last monarch عزیز..

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من همچنان به پیش بینی های خودم امیدوارم جناب Last monarch عزیز..

انشاالله خداوند به هر دومون عمر کافی بده تا ببینیم کی برنده از بازی آرسنال و میلان بیرون میاد ... ولی بذار منم یه پیش بینی بکنم

در مجموع این دو بازی میلان شکست میخوره و ناکامی های میلان برای این فصل کامل میشه ...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امشب 4 بازی از لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد:

شالکه 1 پورتو 0

رم2 رئال مادرید 1

المپیاکوس 0 چلسی 0

لیورپول 2 اینتر میلان 0

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
گل رئال آفساید بود نه؟

نه نه نه....داور آلمانی اشتباه نمی کنه;)

اگه دقت کنی یه نفر (فکر کنم پانوچی!) آفساید رو پر کرده بود....البته فقط در نمایی خاص معلوم بود و از زاویه خاصی میشد اونو دید:blink:

چه داور افتضاحی بود داور بازی اینتر و لیورپول....گریه هواداران لیورپول رو داشت در میاورد:(

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چه داور افتضاحی بود داور بازی اینتر و لیورپول....گریه هواداران لیورپول رو داشت در میاورد

طرفداران لیورپول که باید از داور ممنون باشن که کل نتیجه بازی و روند بازی رو دو دستی تقدیم لیورپول کرد.
دو کارت زرد واقعا اشتباه و این اخراج اشتباه برای اینتر کاری کرد که ده تا پنالتی هم در مقابلش هیچ ارزشی نداشت.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
طرفداران لیورپول که باید از داور ممنون باشن که کل نتیجه بازی و روند بازی رو دو دستی تقدیم لیورپول کرد.
دو کارت زرد واقعا اشتباه و این اخراج اشتباه برای اینتر کاری کرد که ده تا پنالتی هم در مقابلش هیچ ارزشی نداشت.

به نظر من كارت زرد اولش خيلي سختگيرانه بود ولي دوميش درست بود... ميتونست اخراج نشه
ماتراتزيه ديگه

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
خدایی حیف که بازیها همزمانه وگرنه بازی ها همشون دیدنی هستش

بالا