mohammad140
Registered User
- نوشتهها
- 113
- لایکها
- 7
میلان راحت ارسنال رو می بره و بازم قهرمان می شه
میلان راحت ارسنال رو می بره و بازم قهرمان می شه
توماس عزیزم . این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست هـــــــــــــــــــــــا
داداشم فکر کردی جام قهرمانان هم لیگ برتره ؟ قربونت برم آرسنالت به بد تیمی خورده . باید بچسبه به همون لیگ برتر که صدر رو ازدست نده . میلان خیلی ساده تر از اونچه که تصورش رو بکنی می بره . اینها رو از روی تعصب نمی گم ها ( هر چند تعصب خاصی نسبت به میلان دارم) . اینا عینه واقعیته.![]()
توماس عزیزم . این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست هـــــــــــــــــــــــا
داداشم فکر کردی جام قهرمانان هم لیگ برتره ؟ قربونت برم آرسنالت به بد تیمی خورده . باید بچسبه به همون لیگ برتر که صدر رو ازدست نده . میلان خیلی ساده تر از اونچه که تصورش رو بکنی می بره . اینها رو از روی تعصب نمی گم ها ( هر چند تعصب خاصی نسبت به میلان دارم) . اینا عینه واقعیته.![]()
آقا درسته میلان تیم پر مهره ایه ... ولی توی بازی های حذفی هیچ چیزی قطعیت نداره ... چون دو تا بازیه یه اشتباه میتونه نتیجه ی یه بازی رو رقم بزنه ... به نظرم بازی سختیه ... هم برای آرسنال هم برای میلاناما اینکه بگی آرسنال باید برد رو بی خیال شه دیگه یه خورده به نظرم بی انصافی باشه ... شاید داری شوخی میکنی ...![]()
منتظر میشیم ببینیم کدوم یک از پیش بینی های شما درست از آبدر میاد ... پس الان دو تا پیش بینی کردی یکی اینکه میلا دست پر از بازی آرسنال بر میگرده دیگری اینکه بارسا صعود میکنه ...میلان در مجموع دو بازی صعود میکنه ، حتی اگر هم بازی رفت رو ببازه ....
کلاً تیمهای انگلیسی (به جز لیورپول)همیشه مقابل تیمهای باتجربه ای از قبیل میلان ، حرفی واسه گفتن ناشتند و نخواهند داشتد ...
چیزی که الان میشه بهش مطمئن بود ، صعود بارساست که فکر کنم پرگل از زمین حریف خارج شه ...
که حدودا 2 ماه پیش قرعه کشی مرحله حذفی انجام شد و این بازی ها به شرح زیر میباشند.حالا بازی ها کی هست؟
من که میگم میلان می بره
میلان در مجموع دو بازی صعود میکنه ، حتی اگر هم بازی رفت رو ببازه ....
کلاً تیمهای انگلیسی (به جز لیورپول)همیشه مقابل تیمهای باتجربه ای از قبیل میلان ، حرفی واسه گفتن ناشتند و نخواهند داشتد ...
چیزی که الان میشه بهش مطمئن بود ، صعود بارساست که فکر کنم پرگل از زمین حریف خارج شه ...
درسته که آرسنال تیم خوبیه ، و توی لیگ خوب کار کرده تا حالا ، ولی مگه منچستر سال گذشته نبود که همه این تیم رو به دلیل بازی های زیبا و هجومی ...قهرمان تصور میکردند .....درسته فوتبال قابل پیش بینی نیست [و از این حرف های کلیشه ای] ولی میلان در نتیجه گیری از بازی های رفت و برگشتی (منظورم دور حذفی CL هست) واقعا استاده!
ولی آرسنال هم واضحا تیم خیلی خوبی داره و "اگه" تونست میلان رو حذف کنه من که تعجب نمیکنم...
من همچنان به پیش بینی های خودم امیدوارم جناب Last monarch عزیز..
گل رئال آفساید بود نه؟
چه داور افتضاحی بود داور بازی اینتر و لیورپول....گریه هواداران لیورپول رو داشت در میاورد
طرفداران لیورپول که باید از داور ممنون باشن که کل نتیجه بازی و روند بازی رو دو دستی تقدیم لیورپول کرد.
دو کارت زرد واقعا اشتباه و این اخراج اشتباه برای اینتر کاری کرد که ده تا پنالتی هم در مقابلش هیچ ارزشی نداشت.